Tröök!!

publicerat i Vardag;
Va fan det är fredag och jag är ute och krattar:/ Eller ja inte just nu då:) Men men det går väl det också. Det var lika mysigt och roligt som vanligt inne i stan med mamma och Alex. Vi kollade efter lite kläder som vi ska köpa åt Alex till dansuppvisningen också åt vi som vanligt. Yummie!! :D

Kort!!

publicerat i Vardag;
När jag var hos mamma hittade jag ett fotoalbum med kort på Alex när han var liten och sånt!! Blev så glaaad, trodde alla dom korten blev kvar i Ånge. Har suttit och kollat på dom om och om igen.

Nu ska jag diska och dammsuga som jag typ gör hundra gånger om dagen känns det som. Askungen kan slänga sig i väggen typ:D Men man får skylla sig själv när man har två hundar som drar in allt mellan himmel och jord. Idag när jag gick till stallet kände jag att nån tittade på mig och det var Bodil!!!! Hon satt i diket och kolla på mig och när jag ropade på henne kom hon och jamade. Jag blev så glad och höll på att pussa ihjäl henne. Men sen ville hon ner också drog hon igen. Så nu dröjer det väl en vecka innan hon kommer igen:( Men nu vet jag att hon lever iaf!!

Snart bär det av till stan med mamma och Alex så nu måste jag sätta fart:)

Puss&kram!

Freedag!!

publicerat i Vardag;
Jag är så sjukt trött så det finns bara inte. Nyser som en tok och känns som jag har grus i ögonen typ. Grymma liv:P Jag kommer allvarligt bli knäpp om jag inte blir riktigt frisk snart. Jag hatar att gå och vara halvdålig hela tiden. Varför kan inte bara skiten bryta ut då ist!
Idag ska jag åka till stan med mamma och Alex. Men först ska jag till stallet och göra det klart och sen ut i skogen med hundarna. Man gör typ inget annat än att går. Först till stallet och dit är det nog tre km och sen hem och sen ut i skogen och gå igen. Men det är sommar snart så det är bara bra för extra kilona man alltid lyckas lägga på sig under vintern.
Ingen mjölk har vi hemma heller så nu ska jag försöka dricka mitt kaffe utan mjölk, usch det är inge gott kan jag lova! Men jag behöver mitt kaffe för att vakna till liv på morron. Så det är bara att pina i sig, det är nog en vanesak det där. Förut måste jag alltid ha socker i kaffet också men det tycker jag är vidrigt nu. Kanske kan bli lika med mjölken med lite tur:)
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag iväg. Vet inte riktigt när vi ska åka in så det är lika bra att sätta fart så man är klar. Ska väl ta en svängom med min käre kratta också idag. Det är sjukt mycket gräsmattor här kan jag lova!

Hörs sen!

Kall kväll..

publicerat i Vardag;
Nu har vi precis kommit hem från en tur med fyrhjulingen och hundarna. Det var riktigt kallt ute. Men man är väl för dåligt klädd. Nu blire varma mackor och nån film säkert. Alex ska sova hos en kompis ikväll. Det är alltid tomt när han inte är hemma. Man har knappt sett röken av han den här veckan. Han har varit ute och lekt med kompisar hela dagarna. Skojigt det:)

Kraaaam!!

Ingen dans

publicerat i Vardag;
Det var ingen dans ikväll. Jag som har stressat som en tok. Men då fick jag ju något gjort iaf:P Jag tror jag ska gå ut en sväng och kratta eller nå sånt. Jag har precis kört ut ungarna, Alex köpte ett nytt spel igår i stan som dom har suttit och spelat. Men det är lite för fint ute för det nu.
På lördag är det sista april, längtar!! Och på måndag börjar jag på min nya praktikplats:) Jag börjar halv tio på morron så det är ju lite på gott och ont det med. Kommer hem sent på eftermiddagarna men då har jag hela morron på mig att motionera hundarna och sånt istället så det är ju bra. Men mina älsklingar kommer väl svälta ihjäl innan jag kommit hem;)


Vitsippor igen då eftersom vi inte hittade blåsippor:)

Hemma!!!

publicerat i Vardag;
Jag är fan helt slut och fattar inte varför. Maria och jag har ränt i skogen och leta Blåsippor men vi hittade inte en enda:( Vitsippor kryllar det av typ. Nää jag mpste sätta fart nu. Det är som ett bombnedslag här hemma med disk och allt och jag måste sätta fart med nå mat. Ikväll är det dans för grabbarna igen. Skriver mer sen!

Kram!

Torsdag

publicerat i Vardag;
Good morning sunshines! Jag har precis släpat mig ur sängen och satt på kaffe och gett hundarna mat. Jag hade en liten galen tanke att jag skulle ut och jogga med hundarna nu på morronen men jag gav upp den tanken. Får bli efter Arbetsförmedlingen istället;) Jag kommer nog bli genomblöt av svett med tanke på att jag inte joggat på kanske fem år! Men jag ska börja med det igen. Jag kan ju knappast skylla på mitt knä längre. Hehehe!
Idag efter jag varit på Af ska jag fälja med Maria http://photographybyristo.blogg.se och fota lite. Det ska bli skojigt. Hon har värsta kameran och jag har min mobilkamera, hahahaha, funkar det med;)

Men vi hörs och störs senare! Puss♥

Duktiga jag:)

publicerat i Vardag;
Nu har jag nyss kommit in. Har varit ute och burit plankor och skit till majbrasan, hur mycket som helst! Jag är sååå duktig:D Så nu blir det snart en dusch och tidig kväll här. Alex ska ha en kompis som ska sova över här inatt också och jag är ganska säker på att dom inte kommer vara så tyst som dom har lovat att vara:P Imorron ska jag upp tidigt och åka till Arbetsförmedlingen och skriva på papper till praktiken. Härligt! Jag ringde A-kassan idag också om internetkassan jag lyckas glömma bort koden till, jag fick ju en ny kod men det funkade inte ändå:/ Så hon skulle skicka ännu en kod men även vanliga A-kasse kort om det inte funkade nu heller. Men hon var jättebra hon jag pratade med, eftersom jag missat utbetalningen nu skulle dom ordna så jag fick utbetalt ändå så fort dom fick in korten. Å det tackar jag för:)

Sweet dreams♥

:(

publicerat i Vardag;
Bodil har inte varit hem på minst en vecka! Jag har varit ute och ropat på henne nu men hon kommer inte. Tänk om något djur har tagit henne eller nå:'(





Min vackra Bodil♥

Vinterpälsen:/

publicerat i Vardag;
Idag har jag stått i evigheter och försökt ryktat bort Idas vinterpäls. Det är helt sjukt vad hon löser och det tar aldrig slut! Jag har hur mycket hästhår i både näsan och ögonen. Vill inget annat än att bara ställa mig i duschen nu och duscha bort allt! Men det är ingen idé, ska ut på promenaden med hundarna i skogen och sen kratta. Så jag får gå med den här vinterpälsen på mig ett tag till. Fräscht eller hur:P Är man hästtjej så är man;)
Idag har vi varit på farmor och farfars grav också och satt lite blommor och sånt och gjort fint åt dom. Känns skönt att det är gjort. Det är elva år sen farfar dog nu, tiden går så fort och jag kommer ihåg det som igår...

Onsdag

publicerat i Vardag;
Good morning! Idag verkar det bli varmare och skönare ute. Det gillar vi såklart! Alex ska åka in till stan idag med kompisarna och jag känner mig nervös inför det. Vilken hönsmamma man är. Men det är första gången han åker in till stan med kompisar och då får man vara lite nervös:) Idag ska jag ta en sväng på Ida. Det har nog tinat upp mycket i skogarna nu sen jag sist var ute. Ska bli så härligt. Sen blir det hem och ta en långpromenaden med hundarna innan man ska fortsätta kratta igen. Stefan köpte en ny kratta igår som var mycket bättre än den vi hade och längre skaft. Fick gå som en hösäck och kratta igår, man är ju inte 1.50 precis;) Hahaha!

Lite kort från igår:)








Äntligen!!

publicerat i Vardag;
Yes, nu har jag äntligen en praktik:D Jag är så sjukt glad! Rutiner är nånting som verkligen har fattats i mitt liv, veta att man har något att kliva upp till varje morron. På torsdag ska jag till Arbetsförmedlingen och skriva papper:) Längtar som sjutton!

Idag har jag varit i stallet och donat på som vanligt också har jag varit och handlat lite. Glömde hälften av det jag skulleha såklart. Flokfia här:P Nu ska jag snart ut och kratta lite innan jag ska ta en prommis med hundarna i skogen. Igår när vi åkte fyrhjuling där hade det tinat upp jättemycket. Så nu slipper man gå med Stefans skoterstövlar där som väger bly och är klumpigast i världen typ. Synd bara att det är lite tråkigt väder idag men håller man igång blir det varmt. Dom har tydligen varnat för sorkpesten nu och det är något jag verkligen INTE vill ha!! Det blir man ju toksjuk av:(

Nä nu ska jag sätta lite fart. Klockan är redan två och jag har inte hunnit med nåt. Men det drog ut på tiden hos mamma också eftersom jag ringde runt och leta praktik där. Det var inte lätt kan jag lova att hitta nåt. Känns som jag ringt överallt. Men det ordnade ju sig;) Jag är så bäst ibland!!

Tisdag

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:) Det har inte blivit nå mycket bloggande alls i helgen. Det har ju varit så underbart väder och vem vill sitta inne vid datorn då;) Lite färg har man fått också och det känns underbart. Hatar att vara blek!
Igår tog vi en sväng till Johanna och Daniel med fyrhjulingen. Det var jätteskoj och skönt att komma bort lite. Idag blir det stallet och sen hem och kratta. Känns som det finns hur mycket somhelst att göra nu med krattning och allt. Men det är skönt när det är klart. Jag måste bara leta nå bra handskar att ha på när jag krattar, jag får skavsår i händerna av krattan, inge skönt alls kan jag lova.

PUSS!

Gjort slingor

publicerat i Vardag;
Johanna har varit här och vi fixade slingor i hennes hår. Det blev mycket bättre än vi trodde det skulle bli eftersom hon hade lite rött i håret. Men det blev jättebra:) När vi var klar tog vi ett glas vin och bara satt och prata lite. Mysigt! Nu ska jag gå och möta min käre son som har varit och lekt med en kompis och sen blir det nog sängen.

Ha en toppen kväll alla:)

Underbar dag♥

publicerat i Vardag;

Idag har det varit en helt underbar dag. Det började med att vi tog fyrhjulingen till sjön och satt där ett tag och sen har man bara varit ute i solen njutit. Sitter ute och steker just och hoppas man ska få lite färg:) Såå underbart!


Jag å gummsan:)



Gofisen Alva♥

Trött tjej..

publicerat i Vardag;
Jag har precis duschat och sitter här och känner mig ganska sliten. Igårkväll hade vi det jättetrevligt iaf med brännboll och kubb. Tyvärr vann vi inte en enda gång över grabbarna men vi kämpade tappert;) Nu ska jag kvällsrasta hundarna och väcka karln som ligger här i soffan och sover.

Nattinatt alla♥

Låååångfredag!

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:) Har precis vaknat och ska snart göra toast. Yummie! Pojkarna är ute och övar inför brännbollen vi ska köra sen. Kommer bli jättekul. Jag och Zimone ska spöa dom rejält;) Igårkväll var vi ute alla fyra och åkte bil på kvällen. Var jättemysigt tyckte jag såklart eftersom jag älskar att åka bil. Nu ser jag fram emot en jätterolig dag med vänner och mycket skratt, man kommer nog göra några vurpor:P Hahaha, men det får man bjussa på!

Hörs sen! ♥

Knepigt det där:)

publicerat i Vardag;
Hur mycket skit jag än mår så mår jag alltid bättre när jag varit i stallet. Kom precis hem därifrån och allt känns mycket bättre nu:) På vägen hem från stallet gick jag in på Ica och köpte påskgodis åt Alex också träffade jag min käre kuss utanför affärn. Jag ska gå ner på byn vid tre till faster för då är hon där:) Äntligen!! Så nu blir det lite städning innan och fixa mat åt familjen så dom kan värma sen. För jag kommer definitivt inte vara hemma på eftermiddan. Då får dom klara sig själva;)

Vart??

publicerat i Personligt;
Vart tar motivationen vägen när den är som bortblåst? Skulle bara vilja gå i ide och vakna när jag har glöden och allt tillbaka.. Kanske en egoistisk tanke, men så är det tyvärr:( Det känns inte ens kul att gå till stallet liksom och då är det illa. Jag har nog tappat mig själv känns det som och nu gäller det bara att hitta tillbaks. Jag vet bara inte hur. Det kanske är dumt att skriva såna här inlägg för jag vet ju att det inte är bara dom som vill mig väl som läser den här bloggen (hur mycket NI än försöker låtsas som NI inte gör det. Jag har ändå fått det bekräftat!) men det struntar jag i. Det är min blogg och jag skriver vad jag vill i den om jag har en dålig dag...

Skärtorsdag!

publicerat i Vardag;
Gomorron brudar;) Det är väl idag vi ska flaxa iväg till Blåkulla? :D



Idag kommer min älskade kuss hem och stannar tills imorron! Yippie:D Saknar henne så sjukt mycket! Finns nog ingen som känner mig och kan läsa mig som hon. Hon behöver bara titta på mig så vet hon,"som en öppen bok". Så mycket skratt kommer det bli idag och jag kommer få träffa lilla Alva♥

Sååå jävla glaaad!!! :D

publicerat i Vardag;
Allvarligt, hur stor är chansen att någon ser en från E4an och känner igen en!?!? När jag var på väg hem från affären idag med min tunga ryggsäck och svor på mig sjäkv som alltid när jag går med den där ryggsäcken så kommer Veronica och Henrik från Ånge och for på E4an! Hade jag gått några sekunder senare hade jag missat dom! Dom svängde in på Steringsvägen för dom tyckte dom kände igen mig:D Jag blev så jävla glad så det fanns inte av att se dom igen. Har inte träffat dom på minst två år. Med nya nummer och nya telefoner så har man tappat varandras nummer och sånt. Har tänkt på dom ofta och undrat hur det går för dom. Också bara träffar jag dom idag! Fanns så mycket att prata om så man bara babbla på:D Men nu har jag hennes nummer igen och jag ska fan åka till dom och hälsa på nån helg! Jag går här och bara ler:D

....

publicerat i Personligt;
Det är omöjligt, sa Tvivlet.
Det är farligt, sa Rädslan.
Det är onödigt, sa Förnuftet.
Prova ändå, viskade Hjärtat.
Ta alltid ut Lyckan i förskott, det värsta som kan hända är att du varit lycklig i onödan...!

Göra ett ryck!

publicerat i Vardag;
Nä nu har jag suttit här så länge så snart växer jag väl fast i soffan typ:P Ska göra ett ryck nu och gå till stallet och sen på Ica. Jag har precis startat "Sex and the city" IGEN eftersom vår TV-antenn eller sladd eller va fasen man ska säga gick av igår så går det inte att se på TV:( Jag är sjukt sugen på gotta. Men jag ska göra allt för att inte köpa nå, eller försöka iaf;) Det är snart dax för stranden och eftersom man aldrig kommer igång med träning får man dra ner på godis då..





Kramar!!

Onsdag!

publicerat i Vardag;
Good morning sunshines:D Onsdagmorron då, det har regnat inatt. Det kändes så fräscht i luften när jag var ute och morronpinka hundarna. Nero hade jättebråttom ut, såg inte så bra ut i  magen, men inte knepigt det eftersom han sätter i sig precis allt han hittar. Så äckligt!!!

Idag hoppas jag på att min Pernilla dyker upp! Det är alltid lika roligt att bara sitta och prata skit med henne och dricka kaffe. Kanske en Red Bull också;) Yummie!

Igår beställde vi riktigt internet:D Längtar såå tills det börjar funka. Jag är så skapligt less det här mobila nu också får vi hemtelefon också. Mamma kommer bli så glad eftersom hon slipper ringa mobilen då.

Nä nu ska jag göra Havregrynsgröt med hallonsylt till. Igår när vi skulle äta pärer och köttbullar märkte jag att jag köpt hallonsylt istället för lingonsylt och jag tror inte det är nån hit till köttbullar och pärer:P

Kramen♥

Tisdagkväll

publicerat i Vardag;
Har precis kollat på "Sex and the city" och sitter och funderar på om jag ska damma lite och sånt. Allt syns verkligen när solen lyser in! Jag saknar min vita TV-bänk, då syntes inte dammet lika väl. Sen blir det en dusch och hårinpackning. Jag ser ut som ett troll i håret, det står rakt ut typ och känns som svinto:P

So long!

Här satt vi..

publicerat i Vardag;
Jag kom precis hem från en promenad till Harsjön. Hundarna sprang och lekte som galningar:D Dom var ju inte så ren och fin när vi kom hem kan jag lova. Så nu sitter dom ute och torkar.



Här satt vi och pimplade i lördags! Idag var isen helt borta!









Tisdag

publicerat i Vardag;
Igår tog vårt internet slut. Vi har ju sånt här som man laddar på tills vi får riktigt internet hit. Vi har aldrig lyckats gjort av med med allt innan perioden var slut men det blev så nu. Det var så ovant imorse utan internet. Det är ju sjukt vad beroende man blivit av det.
Stallet är klart för dagen och nu kan jag göra precis vad jag vill:) Hade tänkt vart ute mycket idag och passat på att sola lite men det verkar bli dåligt med sol idag. Men det blir nog en långpromenad med hundarna i skogen. Funderar på att gå till Harsjön. Det tar nog ett tag men det är så skönt i skogen och hundarna kan springa lös:)


Min älskade son Alexander♥

Mary Kay

publicerat i Vardag;
Jag har ju lite smått panik nu!! Jag måste få ihop folk till ett smink-party imorron! Det är evigheter sen jag skulle ha första partyt men allt har bara krånglat och inte passat med dagar. Jag förstår inte att inget bara kan flyta på nån gång:(

Idag är det ingen bra dag.. Det blåser och jag hatar verkligen blåst. Jag har ingen lust med något ändå är jag rastlös. Jag har varit på väg ut på en promenad flera gånger idag men så fort jag kommit ut har jag bara vänt. Jag har inte ens varit till stallet idag. Också tänker jag på allt jag borde jag gjort också mår jag bara sämre av det. Jag kan inte riktigt förklara det men det är alldeles som man blir låst. Ibland funderar man ju om det är något allvarligt på en.. Jag hoppas verkligen att jag har en bättre dag imorron!

Inte så bra

publicerat i Vardag;
Jag har varit ute och krattat men det gick inte så värst bra i den här blåsten! Allt man kratta blåste typ tillbaks så jag gav upp. Jag får ta det imorron eller senare om blåsten har lugnat sig. Jaghatar verkligen blåst, det får hellre regna för min del.
Idag ska jag fasen göra ugnstekt falukorv:) Ni som känner mig vet ju att matlagning INTE är min starkaste sida. Men hur svårt kan det vara?!? Hehehe, ska nog få till det.

Kraaam!

Måndag igen

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:D Måndag morron igen då.Guhh va dagarna och veckorna går fort. Idag ska jag ringa Arbetsförmedlingen och se hur det går med allt. Har inte hört något sen jag var där. Man blir ju galen av att bara gå och vänta.Solen skiner och det är redan 11 grader varmt här ute. Såå underbart, tänk att man bara har våren och sommaren framför sig nu:D Livet kan inte bli mer underbart just nu♥

Pusspuss!

Halloj!

publicerat i Vardag;
Har varit lite skrivande här dom sista dagarna, Har liksom varit fullt upp. Igår var det en riktigt grym och rolig kväll!! Idag har vi bara degat framför teven och glott på film efter film. Efter andra filmen var man ganska less:P Funderar på att ta en promenad med Nero men vet inte om jag orkar gå så långt. Alex kommer snart hem också så det blir nog bara en kortis:)

So long!

Tagga!!

publicerat i Vardag;
Nu har jag precis kommit hem, vi var till Vattrång en sväng. Där satt dom och kolla på en jättebra film, måste bara låna den. Så nu ska jag hoppa in i duschen innan Johanna kommer och jag ska göra slingor på henne:) Sen bär det av till festen!!! Ska bli så kul:D

Ha de bäst♥

Ute på sjön

publicerat i Vardag;
Vi har varit ute på sjön hela förmiddan och isen var ju inte så skojig kan jag lova. Men det var helt underbart väder. Sen for vi till Bergsjö och handlade inför ikväll:) Så nu äre bara att tagga för fest! Ska bli skitkul. Men nu blire nog soffläge ett tag och kolla på Sex and the city. Finns nog stor risk att jag somnar.

Kramen!

VA F*N!!

publicerat i Vardag;
Vilken knapp är det man kommer åt när hela inlägget bara försvinner och man kastas till en helt annan sida?!? Lever min dator ett helt eget liv eller blir det så för er också ibland? Väldigt tacksam för svar;)

Vad ska ni hitta på ikväll då mina underbara läsare?? Det är fredag så till att hitta på något busigt och skojsigt!!:D

"Tomma tunnor skramlar mest"

Pusspuss!

Nu äre klart:)

publicerat i Vardag;
Det blev lite stressigt imorse till vetrinären. Jag skyller på att jag är en sån tidsoptimist:) Tror jämnt jag har all tid i världen på mig. Nu är Roxis tänder klar och det känns så skönt. Det har varit mycket jobb. och nu har man verkligen lärt sig att man ska lita på magkänslan när man känner på sig att något inte står rätt till.
Jag måste åka in med Ida och fixa hennes vågbett. Gruvar mig lite för vad det kommer kosta men jag måste bara göra det. Blir ju lite billigare om man åker in med henne istället för att vetrinären ska åka ut.
Jag tog en sväng på Ida idag också. Eftersom vi ska på fest och sånt hos Erik och Erica imorron kommer jag nog inte hinna ut med henne imorron. Det gick bra och hon trava t om på tygeln! Så hon var jättehärlig idag. Några vansinnesskutt blev det men det får man räkna med när det gäller hon:)







Freeedag!!

publicerat i Vardag;
Gomorron alla:) Har precis fikat och ska snart gå till stallet. Vetrinären kommer idag igen och han ska fortsätta jobba Roxis med tänder. Gruvar mig lite faktiskt, det är så hemskt när han måste trycka i henne så mycket lugnande. Känns som hon ska ramla ihop vilken sekund som helst:( Jag ska prata om filning på Idas tänder också med han, det verkar inte räcka med bara raspningen. Så vi får se vad han säger om pris och sånt.

Idag hoppas vi på jättefint väder igen. Det var helt underbart att sitta och sola igår och man kände hur solförrådet bara fylldes på typ! Hahahaa, solförrådet, vad fick jag det ifrån:P

Nä nu ska jag sätta fart! Ha de bäst så störs vi sen;)

Torsdag

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Solen skiner och det är så underbart, man får sån energi:) Men tyvärr är förkylningen inge bättre, man kommer väl gå hela våren och vara halvförkyld. Hur drygt är inte det då!
Alex har cyklat iväg till skolan och jag ska snart gå till stallet. Blir nog ingen ridning idag tror jag. Tänkte försöka rida ut henne varannan dag.

So long:)

Har tråkigt

publicerat i Vardag;
Jag är rastlös som sjutton och har jättetråkigt men jag orkar inte göra något ändå. Typiskt! Funderar på en långpromenad sen och poppa musik men jag vet inte. Man blir ju lite lätt lat också på kvällarna. Jag skulle ju kunna gå och möta Alex när ungdomsgården slutar. Blir nog så.



Han ser så rolig ut på det här kortet :D

Härlig ridtur

publicerat i Vardag;
Det var så härligt att komma ut och rida idag och Ida var ganska lugn. Eller ja, för att vara hon iaf:) Vägarna har smält fram i skogarna nu nästan överallt och det är så härligt.
Jag har precis ätit stekpärer och korv och nu ska jag ut och kratta snart. Mindre roligt det:/





Onsdag

publicerat i Vardag;
Gomorron alla glada:) Att man aldrig lär sig att genvägar för det mesta blir senvägar. Igårkväll när jag skulle till stallet fick jag för mig att gå en annann väg till skotersråret. Stort misstag! När det inte gick att gå längre efter den vägen var jag ju tvungen att vika av genom skogen till skoterspåret igen och där var det rent av livsfarligt för sjutton att gå! Hahaha, rätt som det var braka man igenom buskar och skti som vikt sig av snön och sjönk hur långt som helst:/ Jag tänkte för mig själv att jag fastnar snart och måste ringa Stefan! Hehehe, men det gick. Men den vägen tar jag inte igen iaf:P
Jag somnade så skönt igårkväll, det är nog kvällsproomenaderna som har fattats för mig. Jag gick alltid förr på kvällarna men sen slutade jag när vi flyttade till huset. Men jag vet inte riktigt varför. Men nu ska jag ta tag med det igen. Det är snart sommar och bad och man vill ju inte stå i vassen och gömma sig hela sommaren;)





Fina Roxy♥





Kompisarna♥ :)

Dåliga kort men det syns ju vad det är iaf:) Jag måste verkligen ha en kamera!!


Alex sover♥

publicerat i Vardag;
När jag skulle ropa till Alex att maten var klar låg han och sov. Det händer nästan aldrig med hans överenergi, så han är nog riktigt dålig ändå stackarn:( Skönt att han får sova lite då iallafall, gruvar mig bara för att han kanske inte somnar ikväll istället.

Jag tog ett glas mjölk till maten och guuh va gott det var! Annars brukar jag alltid dricka vatten till maten men va fan man kan ju lyxa till det ibland;)

Har precis pratat med Maria på chatten om vad som hände med våra långpromenader. Förut gick vi varenda dag och det var så skönt plus att man samnar så skönt på kvällarna. Funderar på om jag ska ut på en ikväll fast man kanske borde lugna sig till man är bättre i förkylningen. Fast frisk luft är bara bra så länge man inte anstränger sig så jag ska fasen ut ikväll! Ska bli så skönt:)

Såå ARG på mig själv!!!

publicerat i Vardag;
Varför har inte jag bara skaffat ett körkort som alla andra normala människor?!? Nää, istället får man kånka på tunga jävla ryggsäckar när man har handlat och det är ju inte lilla biten hem precis! Trodde fan axlarna skulle mosas innan jag kom hem:( Det finns fan ingen bra ursäkt bra för att INTE ha skaffat körkort. Visst det är dyrt men man kan lägga upp det så det blir billigare, köra mycket hemma bara så man slipper så mycket körlektioner. Nää nu får det fan vara nog med sina dåliga patetiska ursäkter, jag ska fan skaffa fram böcker nu och börja läsa till det där jävla kortet och köra mycket häromkring så man slipper gå som en jäkla packåsna!


Skönt att vräka ur sig lite så det får ni stå ut med ibland här i bloggen. Blir bara så less när jag aldrig tar tag i nåt och  bara skjuter allt framför mig. Det här är något jag måste klara bara och definitivt för min självkänsla. Jag känner mig faktiskt helt värdelös som inte ens har ett körkort. Nä dax att rycka upp sig och fixa lite saker för ingen annan gör det åt mig ändå. Sånt är livet:)

Nu sitter jag här med min kaffemugg och bara njuter. Har inte druckit kaffe sen igårförmiddag så ni kan ju bara tänka er vilken skitmorron det var här utan kaffe! Jag tog skoterspåret till stallet och det var ju också ett äventyr kan jag lova. Mär jag nästan var framme i stallet kommer jag fram till ett nästan en meters brett vattendike. Jag såg på en gång att det inte var någon idé att försöka hoppa över det. Men jag vägrade bara vända när jag gått nästan hela vägen men som tur var hittade jag en väg över diket. Både jag och Nero blev överlycklig kan jag lova;)

Kram på er♥

Varför funkar det inte????

publicerat i Vardag;
När jag ska trycka på Februari eller Mars i arkivet så står det att sidan kunde inte hittas. Nähä och varför undrar jag då?? Det är roligt med fina designer men drygt när det krånglar:(

Neeej!!

publicerat i Vardag;
Gomorron:) Imorse när jag vaknade och slog upp ögonen insåg jag att jag inte har nå kaffe! Det får bara inte hända:( Jag känner mig som jag har sockervadd i huvudet, jag måste ha mitt kaffe för att vakna till liv. Så nu blire snart att rusa till stallet och sen raka vägen till affären. Undrar om någon är vaken på byn vid nio och kan bjuda mig på kaffe:P Typiskt ju att affären inte öppnar förrän kl nio!
Alex är hemma från skolan idag, han har jätteont i huvudet stackaren:( Så han får vara hemma idag och bara ta det lugnt. Men nästan alla är ju dålig nu.
Imorse när jag var ute och rastade hundarna såg jag hur mycket snön verkligen har smält, det säger verkligen pang bara så är snön borta typ. Men varenda vinter tänker man att den här snön kommer aldrig smälta. I vintras såg man inte ens mammas hus från vägen för all snö. Men nu är skiten nästa borta;)

Ha en toppendag så hörs vi sen♥

Snarkande hund:/

publicerat i Vardag;
Nero kan verkligen driva en till vansinne på nätterna. Han snarkar och flåsar så det är inte klokt. Det är nog helt enkelt för varmt för han att sova på övervåningen. Men sover han nere ensam på nätterna så vaknar han och ställer till med massa bus. Jag förstår inte hur han ska klara av sommaren när det redan är för varmt åt han. Men jag tror jag ska testa låta han sova nere ikväll. Vill han gå upp så är det ju bara för han att göra det. Men jag gruvar mig redan för vad han kanske har ställt till med imorron när vi vaknar. Men jag orkar inte ärligt ligga och lyssna på hans flås längre. Så jag chansar:)

Gonatt på er:)

Mamma byter bo

publicerat i Vardag;
Sitter och kollar på "Mamma byter bo". Det är skitbra:) Det gick bra i stan och svar på lite frågor blev det. Vi är långt ifrån klar men det går framåt. När vi var klar hann vi gå på stan en sväng och Alex fick hjälp med sin telefon på The Phonehouse och jag sprang och bytte byxorna. Dom var jätteskum i storlekarna, satt bra i benen men var för stor i midjan, men small blev för kort i benen så det blev medium ändå och ett par beiga (stavas det så?) istället för svarta:)
Nä nu ska jag fortsätta titta på mammorna.

Kramen



Alex och jag på väg till bussen:)

Elavbrott

publicerat i Vardag;
Japp kommer man hem från stallet och ska döna lite musik då också finns det ingen el! Allt är bara svart i hela huset! PANIIIK!!!! Men så ringde Erica precis och dom hade inte heller någon el. Skönt:)

Pernilla har varit här idag och följde med mig till stallet och snosa på hästarna. Vi satt och drack kaffe och prata om allt mellan himmel och jord. Känns som det var hundra år sen vi gjorde det. det var sååå roligt att hon kom och hälsa på. Jag, Alex och mamma ska ta bussenn till stan kvart över tre så jag måste väl börja sätta fart gissar jag. Får inte glömma byxorna jag ska byta. Lika bra att lägga fram dom annars glömmer jag dom såklart:)



Mys i hagen:)

Undrar..

publicerat i Vardag;
Just nu sitter jag och funderar på om det går att ta skoterspåret till stallet. Sist jag  gick där kom jag fram knappt en meter kändes det som och varannat steg sjönk man ner till knäna. Jag var helt vansinnig och till slut ringde jag Stefan och sa åt han lite smått hysteriskt att komma med skoterjäveln och skjutsa mig fram till bron. Hahaha, gick där och tjöt för mig själv i skoterspåret. Men jag kan ju meddela att det var en sån där dag man bara önskade att man aldrig hade klivit upp ur sängen. Allting var bara såå fel!!




Hahaha, ska man svara på kommentarer så är det väl en fördel att publicera kommentarerna och frågorna man fått. Bara ett tips;)

Meeeen seriöst!

publicerat i Vardag;
Va fan jag blir galen snart på den här j***a förkylningen! När jag snyter mig känns det som jag snyter ut hela huvudet typ. Vill bli av med den här förkylningen, man orkar ju ingenting ju:(

Stackars mig!!!!!!!

Måndag

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:D Måndagmorron då igen. Är trött men ändå vaken, jag hör hur det rör sig på övervåningen så Alex har nog också vaknat. Det är skönt med lite egen tid på morron med min kaffemugg, datorn och teven på i bakgrunden. Lite egen tid helt enkelt.
Idag ska vi åka till stan igen. Vi ska vara där kl 4. Barnen är ledig från skolan idag också så det passar ju perfekt. Ska passa på att byta byxorna idag också:)

Du kan inte må bra alltså. Vilken vettig människa gör allt för att sänka andra?? Är det för att själv känna sig bra eller vad är problemet.. Någon som vet?? Det man ger ut får man sju gånger tillbaka på gott eller ont och i ditt fall är det INTE på gott.. Men som sagt det är ditt problem. Tänk på att ett gott samvete är den bäste huvudkudden.

Nu ska jag gå och hämta lite mer kaffe. Det här med att äta frukost innan kaffet går inte så bra:)

Kram!





John och Marias söta Carl-Jan:)


Så häftigt träd som vi bara var tvungen att knäppa kort på. Älskar träd! Tänk om dom kunde prata, förstå vad dom hade kunnat berättat mycket!


Mina älsklingar♥

Nybadade hundar:)

publicerat i Vardag;
Vi har precis badat hundarnna så nu är dom ren och fräsch. Tro mig, det behövdes verkligen. Så nu ligger dom i hallen och surar:P Hehehe...
Nu ska jag börja med maten. Håller fan på att svälta ihjäl. Jag hade sån tur så jag fick åka fyrhjuling till stallet. Tur det för jag tror inte jag har orkat gått dit idag. Bara mockningen var skitjobbig. Tur jag har världens bästa pojkvän som skjutsade mig

Hej hopp!!

publicerat i Vardag;
Känns som det var hur länge som helst sen jag skrev här också var det bara igår:) Hehehe.. Igår hade vi en toppendag med grillning och mys. Det var liksom fullt upp hela dagen så jag hade ingen tid att skriva. Vi gick isäng tidigt eftersom alla var så trött. Spelade lite kort gjorde vi också, "finns i sjön" jag fick inte ett enda par:( Blev rätt så sur då:P Stefan vann såklart som alltid! Hehehe, så typiskt!

Idag har jag gjort det vanliga, diskat och dammsugit, roligt liv man har. Ska snart gå till stallet eftersom mamma är borta hela dagen idag måste jag det. Men ska jag vara ärlig hade jag hellre bara stannat hemma. Förkylningen är värre än någonsin och när jag böjer mig fram bara trycker det och gör ont i bihålorna. Johanna skulle tvinga i mig koksaltlösning sa hon. Hahaha, får panik av sånt men det hjälper säkert. Nä det är nog lika bra att sätta fart nu snart. Ska bara läsa lite bloggar först:)

Pusspuss!!



Dundra på!!

publicerat i Vardag;
Nu ska det bli städning och dundra på musik så huset lyfter! Jag tycker jag inte gör något annat dom här sista dagarna men hundarna drar in så fruktansvärt mycket. Jag hatar när det fastnar grus på fötterna när man går. Så det är bara att sätta fart. Sen blir det nog en promenad med hundarna innan det är dax för grillningen:)

Sol!! :D

publicerat i Vardag;
Gomorron på er!! Jag har nyss vaknat och sitter nerre med filten runt mig och dricker en kopp kaffe. Fast så hälsosamt är det nog inte att börja dagen med en snus och en stor fet kopp kaffe. Varför inte bara äta frukost först så min stackars mage slipper hata mig hela dagen:P Men jag har aldrig varit riktigt hälsosam så varför börja nu:)

Alex ligger uppe i våran säng och kollar på "Fyll frys" och tokskrattar. Jag älskar hans skratt, det bara bubblar i han när han skrattar. Älsklingen är ute på sjön och fiskar eller pimplar heter det väl med grabbarna. Han stack jätte tidigt imorse. Jag sover så dåligt när han inte ligger bredvid. Men det är nog en vanegrej, har man sovit med varann i typ två års tid varje natt så blir det nog så:) Usch tänker ibland pådom stackars människorna som haft ett helt liv tillsammans och sen går en av dom bort eller något annat händer. Man har bara varandra till låns på något vis. Förr eller senare skjils man åt på ett eller annat vis. Oj, nu blev jag lite sentimental också;)

Nä nu ska jag hämta lite mer kaffe, laddar för grillning nu med goa vänner. Synd det blåser bara för annars skulle det vara helt underbart ute:)

Kram så länge

Gruvar mig:/

publicerat i Vardag;
Just nu sitter jag och gruvar mig för att gå och möta Alex:/ Det är kolsvart efter den här vägen och inga lampor. Men jag vill inte att Alex ska cykla ensam i mörkret så det är bara att gå det. Tur man har hundarna iaf:)

Om jag kunde drömma

publicerat i Vardag;
Igår började jag läsa "Om jag kunde drömma". Har haft boken hemma jätte länge men det har bara inte blivit att jag börjat läst den. Jag kan inte tvinga mig att börja med en bok, jag måste göra det när jag verkligen känner för det. Men sen när jag väl börjat kan jag inte sluta. För det mesta brukar jag somna med boken över ansiktet. Men jag har fått för mig att man inte ska börja läsa en bok när man sett filmen. Vill hellre först läsa boken och sen se filmen. Men det är ju försent fär längesen eftersom jag har alla tre filmer hemma:) Jag verkligen älskar "Twilight" och jag längtar till nästa film kommer ut. Men Johanna sa att den sista filmen ska komma ut i två delar och då verkligen DÖR jag! Känns som man väntat på den sista filmen såå för länge för det!!

Egentligen hade jag tänkt gått upp på byn och till stallet ikväll medans Alex är på ungdomsgården men det blir inte så. Har liksom ingen ork och energi och mamma är säkert jättesur på mig för jag inte vart dit idag. Men jag har ingen energi. Har känt såhär ett tag nu och jag vill bara ta mig ur det. Men varje vår blir jag  såhär och sen bara vänder det och jag känner mig lyckligast i världen.

Snart blir en dusch sen och bara mys. Vet inte om dom andra har planerat något för ikväll men det märker man snart. Imorron blir det grillning och det ska bli så gott! Grillat kan man nog aldrig lessna på, det är alltid lika gott:)


Hehehe vilken minibild. Men skitsamma,längtar tills jag kan krypa ner i sängen och fortsätta läsa igen♥

Kramen!


Ingenting

publicerat i Vardag;
Ingenting blev som jag planerat idag iaf:) Skulle ju gå till stallet efter jag varit på byn men det blev inte så. Gick hem istället och städa. skönt att ha det gjort inför helgen, men nu har jag ju stallet kvar ändå. Fast mamma mockar nog när hon kommer hem efter lite puttrande på mig:/ Ska gå dit ikväll och rida en sväng istället och har hon inte mockat får jag göra det då.
Nu sitter jag här med en kopp kaffe och tycker jag varit jätte duktig:DJag fick mig en rejäl kalldusch när jag skulle fylla på skurvattnet. Hade glömt att dra ner den där grejen och när jag skruva på vattnet kom det iskallt vatten rätt i huvudet på mig! Hahahaha, jag skrek som en tok innan det koppla att jag skulle stänga av vattnet. Fasen va kallt det var kan jag lova:P

Hörs och störs sen♥

Nu

publicerat i Vardag;
Nu ska jag slänga i mig frukosten och gå upp på byn och köpa snus och gå till John och Maria innan jag går till stallet och mockar. Eller om jag ska till stallet. Ähh,skitsamma vi får se hur jag gör:) Rida gör jag ikväll tror jag. Eftersom jag suttit här och degat för länge blir det lite stressigt nu. Typiskt mig igen:P
Men vi hörs sen:) Kramar!!

Freeedaag igen då;)

publicerat i Vardag;
Gomorron era busar;) Ser fram emot en lugn och skön helg med grillning imorron. Efter förra helgen behöver man en lugn helg nu. Igår när jag var i stan passade jag på att gå och köpa byxor eftersom jag fick presentkort när jagg fyllde år. Men byxorna var för stor, fattar inte varför jag aldrig kan pröva kläderna innan jag köper dom. Så jag måste in till stan och byta dom. Typiskt!!

Egon ligger och morrar på något bara han verkar se, jättekul liksom. Spöken tänker jag på då direkt;) Hehehe, men jag är lite knäpp också och det är ju inget nytt. Alex sitter i köket och äter frukost och jag sitter och funderar på en ridtur med Ida:) Ska gå och hämta lite kaffe nu så jag vaknar till liv.

Ha de bäst så länge!

Ont i magen

publicerat i Vardag;
Alex är med sin kompis på dansträningen i stan. Längtar tills dom ska ha sin uppvisning:) Det ska bli så kul!! Idag har jag städat lite ute på gården och tagit upp all skit som hundarna hävt ur sig. Det stämmer verkligen det här:Det som göms i snö kommer fram i tö;) Japp så äre. Ganska skumt ändå med att med tiden kommer allt fram, Vare sig det är hundskit eller något annat. Men det är ju på gott och ont det med som allt annat..

Skulle egentligen gått till min käre faster och kusin ikväll men jag har så ont i magen så jag får nog bli hemma. Funderar på att rasta hundarna och sen gå upp och lägga mig i sängen med datorn eller glo på en film. Måste ta disken också, det kändes ju mindre inspirerande.. Fast det är bara lite så det ska nog gå snabbt.

So long:)

Gick bra:)

publicerat i Vardag;
Nu är jag äntligen hemma och har ätit. Jag var så stressad imorse så jag kunde inte äta så jag trodde jag skulle svimma typ innan jag kom hem. Det gick bra hos Arbetsförmedlingen iaf, eller bättre än förväntat. Hon ska återkomma till mig och då vet jag mer. Håller tummarna för att våran planering går vägen.




Sitter just nu i stan och väntar på bussen...

publicerat i Vardag;

Sitter just nu i stan och väntar på bussen som går till bergsjö. Drygt som fan kan jag meddela:P jag hatar verkligen att vänta! Och 30 minuter kan kännas som en evighet ibland. Men men vad gör man inte. Måste verkligen börja ta tag i allt och det här är en liten början iaf:) Jag har alltid stått på egna ben och tänker fortsätta med det. Tänker inte sitta med en usel stämpling längre..

Bergsjö

publicerat i Vardag;
Gomorron:) Nu på morron ska jag ta bussen till Arbetsförmdlingenn i Bergsjö. Lite drygt att det är i Bergsjö eftersom jag är där typ 8:15 och ska inte va på Arbetsförmedlingen förrän 10:00. Finns ju inte så mycket att göra i Bergsjö;) Ska säga att jag vill byta till stan. Nu ska jag sätta fart. Jag hoppas verkligen vi kommer fram till något!!

Håll tummarna för mig nu!!♥

Kramen!!

Onsdagkväll

publicerat i Vardag;
Nu är man mörkhårig igen! Det är nog mest jag ändå det. Men om nån månad har man en annan färg igen säkert om jag känner mig själv rätt. Har försökt knäppt kort med camen så ni skulle få se men det blir för mörka  kort så det blir imorron istället. Det blev lite rött skimmer i håret men det är ju bara snyggt:)

Idag har det vart helt underbart väder. Fast jag och Johanna satt inne och kolla på Twilight och svulla hamburgare innan vi masade oss ut på en liten promenad. När vi kom tillbaka satt vi ute i solen på skotrarna och bara njöt. Det var så varmt och skönt. Precis när hon for så kom värsta störtskuren. Hehehe, sådär hade vi tur:D

Nu ska jag gå upp och stoppa om min lilla älskling. Hörs sen kanske:)

Kramen!!

Att jag aldrig lär mig!!

publicerat i Vardag;
Nu ska jag ta Nero och ränna till stallet och sen skynda mig till Nina och färga håret svart igen:D Fattar att inte att jag aldrig lär mig!! Jag lessnar på svart och tar bort det men sen när det gått någon månad vill jag ha svart igen. Jag skulle få glass där också så nu brinner det i knutarna!!

So long suckers;)

Jalla jalla!!

publicerat i Vardag;
Jag har precis pratat med Johanna och hon skulle ta bussen hit och vänta på karln sin:) Så jag ska möta henne vid bussen. Blir nog en lååååång promenad i solen. Så härligt:)

Faaan, jag hittar inte mitt leg:O Fattar inte vart det kan vara. Fast det är ju på gott och ont det också. Nu kanske jag äntligen skaffar ett nytt:) Det var ju några år sen mitt gick ut.

Puss&Kram!



Onsdag

publicerat i Vardag;
Gomorron:D Hoppas ni sovit gott, det gjorde jag iaf när jag väl somnade. Idag hoppas jag på lite sol. Det behövs verkligen. Är nog det enda som hjälper mot vår-depressioner. Undrar om man verkligen hamnar i depressioner på våren eller om man bara är trött och tömd på energi efter vitern. Men det är kanske just det vår-depressioner handlar om. Längtar tills man ser sin första Tusselago och vårkänslorna börjar poppa upp! Sån härlig känsla.
Idag vet jag inte vad som händer. Jag skulle vart till stan men vet bara inte hur jag ska få ihop det med tiden. Får kolla upp det. En sak är jag då säker på och det är att jag ska ta ut mig hellt idag! Vägrar ligga och inte kunna somna ikväll igen!

Men ha de bäst så hörs vi lite senare:)

Johanna och jag poppade den här låten i bilen igår. Var evigheter sen jag hörde den och jag och kuss spelade alltid den här förr:)Missing♥

Ligger och försöker sova igen men det går ...

publicerat i Vardag;

Ligger och försöker sova igen men det går inte. Alla sover och jag ligger här hur pigg somhelst. Känns som jag skulle kunna springa maraton just nu:D hahaha, börjar bli drygt det här. Men jag tror det är för jag har för lite att göra på dagarna, så imorron ska jag ta ut mig så jag är helt slut på kvällen så kanske jag somnar oxå;) Men till er som är trött och ska krypa isäng snart då så säger jag gonatt:) pusspuss!

Tisdagkväll

publicerat i Vardag;
Har dammsugat och hängt tvätt och sånt. Det är helt sjukt vad hundarna drar in grus och lera nu. Det bara knastrar under fötterna när man går. Usch, hatar det!! Man får nog dammsuga minst två gånger om dagen nu typ:/
Alex poppar Boppers och låten Dream tror jag den geter. Hahaha, han är så gullig när han sjunger med:D

Imorron blir det verkligen en långpromenad med voovarna. Bara för dom inte gjort något särskilt på en dag kryper dom ur skinnet typ och gör allt för att driva sin matte till vansinne:P


Fin låt faktiskt:)

I brist på annat att göra;)

publicerat i Personligt;
Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Japp
Vad står det i ditt 23:e?
Okej okej! Kyss
Och vem var det ifrån?
Min älskling♥
Är han/hon snygg?.
Snyggaste som finns;)
Smsar ni ofta?
Nja beror på. Vi bor ju ihop:)
vad står det i ditt 18:e sms?
Hej gumman:) Jag har fått jobb på fredag.Men om jag inte får jobb på torsdag ska vi åka in till stan då? Kram kram:)
Och det var ifrån?
Johanna
Är han/hon farlig?
Hehehe de vet mann aldrig;)
Hur farlig?
Inte ett dugg om jag ska vara ärlig:P
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
Älsklingen
Johanna
Ulrica
Malin
Maria
Nina
Pernilla
Peter
Viola
Wilgot
Zandra
Zimone
Jenny
Jennie
Amanda
Svärmor
Pappa
Alexenander
Kent
Carina
Emilia
Erica
Faster

Smsar du ofta?
För ofta!!
Hur många sms har du skickat?
Vet inte hur man kollar det:)
hur många mms har du skickat?
Vet inte det heller:P
hur lång tid har du pratat sammanlagt i din telefon?
Ingen aning
beroende?
:/
Vem ringde du senast?
Älsklingen
mottagna samtal?
Älsklingen
mamma
Wille
Johanna
Erica
Amanda
Maria
pappa
faster
Jenny

snyggast på din kontaktlista?
Älsklingen<3
Om du går in på dina bilder, vad är det första du ser?
Alexander<3
Hur många bilder har du?
67
Vilken är din favoritbild?
På min häst Ida:)
Har du varit helt ärlig nu??
Klart jag har!

Nu...

publicerat i Film & Musik;
Nu Johanna åkt och jag sitter här och ska snart börja med maten. Vi var en sväng på Pierre&Co och kollade också. Dom hade rätt mycket snyggt där faktiskt. Härligt!! Så dit ska man och handla när man får pengar. Jag måste in till stan också och handla upp presentkortet jag fick av Johhana när jag fyllde år ju:D När vi kom hem kollade vi på "Grabben i graven bredvid" älskar den filmen!! Hahaha man garvar rakt ut ibland. Nu ska jag börja med nån mat.

So long!!


Vägrar!!

publicerat i Vardag;
Idag bara vägrar jag sitta inne. Det verkar bli helt underbart väder ote och solen skiner. I like!! Johanna messade nyss så hon kommer också om en stund. Blir nog en promenad upp på byn då och kolla läget;) Hahaha, lika dött som alltid där.
Nä nu blir det frukost!

So long:)





Snus smile :D

Åhh, vilken natt!!

publicerat i Vardag;
Jag har nog drömt världshistoriens sjukaste drömmar och vaknat helt genomblöt av svett och totalt vettskrämd. Nero har väckt oss ett antal gånger också och jag är allt annat än pigg. Det var jätte längesen jag hade drömmar och ok om man har en marddröm men om och om igen. Nää den här natten önskar jag inte ens min värsta fiende:(
Nu ska jag se till att Alex kommer till skolan:)

Gomorron på er ♥

Nero ligger och snarkar för fullt så det g...

publicerat i Vardag;

Nero ligger och snarkar för fullt så det går inte somna. Alla sover och här ligger jag hur pigg somhelst. Erik och Erica har varit här ikväll och jag fick en jättefin blomma:) Jag blev så glad! Det känns verkligen som jag aldrig kommer somna, men samtidigt orkar jag inte gå ner heller. Ska krypa intill älsklingen nu och göra ett nytt försök. Gonatt på er och dröm sött<3

Går inge bra för mig juu:(

publicerat i Vardag;
Nu har jag ringt runt och det ser inte ljust ut kan jag säga om praktik. Dom tar först och främst dom som går utbildning. På dom ställen jag ringt har dom redan praktikanter. Jag har ringt till Arbetsförmedlingen och har fått tid där på torsdag klockan tio. Bara hålla tummarna för att det går bra och att dom kan hjälpa mig. Man börjar ju få lite lätt panik när dagarna bara går och inget händer!

Fågelkvitter :D

publicerat i Vardag;
Ligger uppe i sängen och tycker synd om mig själv och snorar. Men jag börjar bli rastlös också så jag måste nog börja röra på mig snart. Fast grejen är ju att man aldrig blir frisk om man inte bara kan ta det lugnt heller. Men alla går och snorar nu mer eller mindre. Bara att gilla läget:)

Jag och Johanna i lördags♥


Alex igår när vi gick hem från mormor♥


Jag måste verkligen köpa en kamera. Jag knäppte flera bilder från festen men alla är jättesuddiga:(

Ny vecka

publicerat i Personligt;
Gomorron på er:) Ny vecka, nya möjlighter. Det lät väl bra.. Jag har mycket att ta tag i idag. Först och främst ska jaga en praktikplats och sen ringa lite samtal. Jag måste verkligen börja ta tag i saker nu. Jag mår inge bra av att sitta hemma och det har börjat gått ut över allt.Jag har inge ork till nåt längre. Helt handlingslös (heter det så) hehehe, ähh skitsamma, ni förstår ändå vad jag menar. Tårarna kan bara komma helt plötsligt bara för skitsaker och jag känner mig helt enkelt så jävla ur gängorna! Kanske är en rejäl vårdepression också, jag vet inte. Det enda jag vet är att jag måste ta mig ur det här!!

Förkyld som en tok är jag fortfarande och molande mensvärk. Kan det bli bättre;) Ska försöka orka mig till stallet och ta en tur på Ida. Det värsta är att det går inte gå längre i mitt kära skoterspår för man bara sjunker igenom och det blir ju lite krångligt att gå med Egon via byn eftersom jag inte klarar av att möta hundar med han. Han är för stark helt enkelt och lyssnar inte ett dugg på mig.
Men vi hörs sen så får ni höra hur min praktikjakt har gått:)

So long:)

publicerat i Vardag;
Idag när jag kom till mamma och skulle hämta Alex hade han bakat en tårta åt mig:) Han var så mallig när han dukade fram åt mig. En stoooor bit fick jag:) Jag har världen gulligaste son och jag älskar han så mycket ♥

Vi blev bjuden på mat idag hos svärfar och det var tokgott som vanligt. När vi kom hem fortsatte jag med den andra diskningen typ. Har nog aldrig diskat så många glas på en och samma dag. När disken var gjord satte vi oss och kollade på Karate Kid. Jättebra var den och man fick skratta lite:D Nä nu blir det lite fika och sen krypa isäng:)

Nattnatt:)

Grattis till mig då:)

publicerat i Vardag;
Gomorron:) Usch den här dagen hade ju kunnat börjat såå mycket bättre. Helt igenslaggad för förkylningen och huvudet bara spränger. Plus att min snus är helt borta!! Så det har varit helt hysteriskt här på morron i jakt på den. Men jag hittar den inte och då blir man ju hundra gånger så sugen på en snus. Då måste man ju bara ha en. Så Stefan fick baka en liten snus av hans och sakta men säkert känner man lugnet igen:P Men fy faaan rent ut sagt för baksnus!

Kvällen igår blev jätte rolig, Det var så grymt gott med grillat. Mycket folk var det också:) Men städningen efteråt är aldrig kul. Har disken kvar och gruvar mig så sjukt mycket. Inte ett glas rent finns det. Men men det var det värt:)

Ska ligga här och dega ett tag till sen ska bär det av till mamma. Hon och Alex har bakat tårta till mig och det ska bli så gott!!

Hörs sen!! :)

Laddar för ikväll :D

publicerat i Vardag;
Hej på er:D Nu har jag och tjejerna varit till Bergsjö och inhandlat det vi behöver tills ikväll. Blev lite pinsamt på bolaget eftersom jag inte hittade mitt leg som vanligt när vi skulle åka. Och självklart ville dom se leg. Man känner sig så dum när man står där och försöker förklara sig. "Jag hittade det inte.........." Folk bakom såklart också. Men hon som stog i kassan ropade dit en annan som tur var kände igen mig:) Usch vad sånt där är pinsamt!!!

Så nu ska jag lägga in köttet i marinad och städa upp lite här innan vi ska köra igång. Jag har köpt jätte smaskiga cider och några jag aldrig testat förr. Man måste pröva lite nytt ibland;) Men vi hörs senare med lite kort och sånt.

Ha de bäst så länge!!

Du kan skriva vad du vill på din blogg om mig. Du kan aldrig komma med något nytt ändå för du känner inte ens mig. Ja, min kille är tio år yngre än mig. So what?!?!?

Har varit med bästa tjejerna ikväll och ha...

publicerat i Vardag;

Har varit med bästa tjejerna ikväll och haft superkul:D Mycket skratt har det varit och det har jag verkligen behövt! Ska försöka sova nu för imorron blir det grillning och annat skoj. Längtas;) Men sov så gott nu så hörs vi imorron<3 kramen!

Fredagkväll

publicerat i Vardag;
Nu ligger jag uppe i sängen med datorn och ett glas vin och bara myser för mig själv. Alex ska sova hos en kompis och älsklingen har åkt iväg en sväng. Jag kan ju säga att jag har mått bättre, halsen känns inge alls bra och jag bara snorar och nyser hela tiden. Men jag vägrar bli sjuk. Har varit halvkrasslig till och från en stund nu så jag börjar vänja mig:P

Hörs sen!!

Masa mig ner

publicerat i Vardag;
Jag ska väl släpa mig neråt och göra ordning nå ätbart. Fast jag hade ju hellre legat kvar i sängen och myst med katten:) En kompis skicka ett sms och frågade vad som händer ikväll så då blev jag ju sugen på att åka dit. Men snoret bara rinner också vet jag inte hur jag tar mig hem. Det går ju inga bussar på det här skitstället. Så jag får nog snällt stanna hemma och ladda inför imorron istället. Fast vi får se. Hinner hända mycket innan kvällen;)


Världens goaste katt♥

Det blev inge..

publicerat i Vardag;
Det blev inge film alls för mig. Fastnade på YouTube ja och kollade på spökhästar. Hahahaha!! Ja vad ska man säga. Jag kan verkligen inte förneka att jag tror på spöken och sånt. Vissa vill ha logiska förklaringar till allt men det finns det fan inte. Jag har ju själv sett med egna ögon människor som inte skulle vart där egentligen. Nu blir jag väl inlåst också:/ Hehehehe, men så är det. Sen vet ju jag också att många fejkar och klipper till och sånt men det ändrar ju inte det jag sett. Men mycket har en logiskt förklaring men tammefaaan inte allt...

Kolla på båda videoklippen. Fast inte om ni blir mörkrädd såklart;) Särskilt den här första...





Finally:D

publicerat i Vardag;
Nu är jag hemma från stallet igen. Var skönt som fasen att gå imorse fast jag kände mig som ett vandrande lik. Men jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk nu. Jag bara vägrar för imorron ska vi grilla och ha partaj! Ska bli så kul:D

Jag ligger och funderar på vilken film jag ska se. Mannen som kunde tala med hästar eller Beloved. Men den är så lång fast det spelar ju ingen roll, Men jag tror fan det blir den första filmen. Älskar den filmen och naturen. Tänk att rida där. Det skulle vara som en dröm! Heeelt underbart!!

Här kommer lite kort från dagen hittills:)







Puss på er!

Freeedag!!

publicerat i Vardag;
Det har snöat ikväll. Typiskt! Vill ha bort den här snön nu juuuee. Men den nya snön tar ju med den gamla. Ska snart klä på oss och Alex ska till skolan och jag ska till stallet. Skriver mer sen:)

Ut och hitta på skojiga luringar nu alla;)

Kramen!!