Äckligt..

publicerat i Vardag;
Idag när jag satt och peta i rabatten, eller det ska bli en rabatt på jobbet började jag må skitilla och fick springa in på toan och spy!! Usch, grymma liv! Jag får verkligen dödsångest när jag spyr:( Idag har det inte alls varit en bra dag. När jag väl kom hem och skulle ta en dusch fick jag schampo fulla ögat så nu är det alldeles knallrött och känns som sandpapper. Nä det blir nog krypa ner i soffan nu och kolla på "The Rite" eller "Hur många lingon finns det i världen"

Hörs sen!

110830

publicerat i Vardag;
Nu har jag varit hemma ett tag och har städat och donat lite. Så skönt när det är gjort. Nu har jag suttit och gått igenom mina vänner på Facebook så man inte har nån som verkligen inte ska vara där. Råkade tyvärr acceptera två vänförfrågningar som jag inte alls visste vem det var men som jag vet nu, så nu är han bortplockad. Man får fan vara försiktig med förfrågningar men vem fan kunde tänka sig att nån kan vara så desperat. Jag har alltid för höga tankar om folk, tyvärr. Men det har man verkligen fått lära sig den hårda vägen att man inte ska ha...

Guuuud, vad jag längtar tills vi ska flytta! :D Ska bli så skönt med större och vi får ett riktigt sovrum!! YIPPIE:D Jag har verkligen allt man kan önska sig och jag är sååå lycklig ♥

Tisdag

publicerat i Vardag;
Gomorron :) Imorse hade jag tänkt att vara på jobbet klockan sju så jag kan sluta fyra. Men det sket sig. Varför ska det vara så skönt under täcket på mornarna! :P

Men jag måste sätta fart nu. Ha en toppendag alla!

Kram

Long time...

publicerat i Vardag;
Det var ett tag sen jag skrev här nu:)Har inte så mycket blogglust nu förtiden, men det är kul att ni tittar in här dagligen ändå! Har inte så mycket att skriva nu heller. Sl'nger in lite kort sen fredagskväll istället. En galet kort men intensiv och rolig kväll ;D







Pöss!

Fredag!

publicerat i Vardag;
Gomorron alla! Jag är fan ännu tröttare idag, men det hade jag nästan räknat ut. Hundarna är jobbigare än någonsin just nu och bara går runt och piper. Guuuh vad jag hoppas att hon löper klart snart:/ Egon äter knappt stackarn. Nero är för mattokig för att matvägra iaf:)

Nä nu måste jag sätta fart, måste ränna på Ica oxå innan. Så ha de så bra så hörs vi sen:)

Kramen!!

Helt slut...

publicerat i Vardag;
Guuuuh va ovant det var att börja jobba igen. Jag är helt död:/ När jag jobbat klart gick vi till mamma och åt ungstekt falukorv och mos. Yummie!! När jag kom hem släpade jag mig in i duschen och sen upp till sängen och här ligger jag än;)

Måste bara meddela att jag är så jävla glad och jag längtar som fan!! Det kommer bli helt underbart :)

Sussa så gott nu! Kramen ♥

Lite pirrigt :/

publicerat i Vardag;
Det känns fan lite pirrigt att börja imorron nu igen:/ Men det känns nog bättre bara jag kommer dit. Gruvar mig bara för att krypa på knäna och rensa all jävla ogräs i växthusen, det tar fan hela dan och sen har man så ont i knäna så man knappt kan gå. Usch, lite synd om mig själv tycker jag redan ;)

Tillbaks till rutinerna

publicerat i Vardag;
Imorron börjar jag praktiken igen, känns skönt faktiskt och komma in i rutiner. Gruvar mig lite för tiderna bara men man vänjer sig snabbt.

Imorse följde jag med John och Maria till Bergsjö och satt och vänta med Maria och barnen i bilen medans John var inne på AF. Jag var trött som ett as meen då kom jag upp ur sängen iaf. Somnade inte förrän halv tre inatt. Höll på att bli galen där ett tag.

Nu sitter jag och väntar på att håret ska torka. Jag har blekt i lite mer slingor i luggen,halva luggen var ju svart på nå skumt vis så nu hoppas jag det blir bättre ;)

Kraaaam!!

Ingen ork :(

publicerat i Personligt;
Usch, det känns som jag har hamnat i en rejäl svacka:( Jag hatar när jag kommer i det här.. Vissa saker som varit kommer bara över en igen och saken blir ju inte bättre när man aldrig får en förklaring till varför det blev så. Jag har gett upp det också, jag kommer aldrig få en förklaring. Allt hade blivit så mycket lättare att förstå om jag bara hade en:/ Men jag får väl dra mina egna slutsatser då. Men klandra inte mig om dom är fel.

Inte en blund nästan..

publicerat i Vardag;
Gomorron! :) Fy vilken natt det har varit, Egon har gått omkring och gnällt och nästan ylat hela natten och Nero har gått omkring hela tiden.. Tror jag rymmer till världens ände med dom där det inte finns en löptik på hundra mils avstånd typ!! Hade jag bara haft pengarna hade jag åkt och kastrerat båda två rakt av!

Det börjar verkligen bli höstväder ute nu, men det gör inte mig något. Jag älskar hösten! Men jag tycker faktiskt synd om dom som inte gör det och dom som hamnar i höstdepressioner. Usch:( Det kan verkligen inte  vara lätt för dom.

Idag ska jag till stallet och min kära mamma som kommit hem från Borlänge. Hon hade köpt en present åt oss också när hon var där! Alltid lika spännande:) Jag ska ta en sväng på Ida också.

Men vi hörs och störs senare;) Puss!!

Segt internet..

publicerat i Vardag;
Jag fattar inte varför vårt internet är så segt. Det går knappt att ta sig in på spelen på Facebook liksom. Så drygt:/

Jag har världshistoriens värsta mensvärk så det känns som jag bara vill gå i ide en vecka typ och jag som måste till stallet. Det sägs ju att det är bättre att röra sig men var ska man få orken till det när man knappt orkar sitta upp. Och det är ju inte lilla biten att gå precis. Usch, det är väldigt synd om mig idag som ni kanske märker;)

110814

publicerat i Vardag;
Idag har man inte gjort så mycket kan jag ju meddela. Hade världens paniknär jag vaknade för jag inte hitta snusen:( Till slut så fick Stefan baka en snus åt mig och det funkade bara inte. Så fort jag pratade smetade skiten ut sig bara och jag hade snus över hela tänderna:/ Till slut när det kändes somjag skulle dö och jag var på väg ut med hundarna hittade jag snusen ute på en stol!! Hahaha, så typiskt mig;) Så då var allt frid och fröjd igen.

John och Maria har varit här med Akins också så hundarna fick springa lite. Nero drog iväg såklart så nu får han inte vara lös mer medans det finns löptikar. Tre gånger stack han igår:O

Nu ska jag vänta på att Alex kommer hem och sen ska vi nog hoppa isäng. Jag ska upp tidigt imorron och dona i stallet innan mamma kommer hem:)

Ha de bäst ♥

Så jävla roligt!!

publicerat i Vardag;
Nu sitter jag och funderar starkt på om jag ska ta cykla iväg och ta en tur på Ida innan Maria kommer. Det får nog bli så. Ladda lite batterier så det blir extra kul ikväll ;) Maria kommer till mig vid fem så då ska vi sminka oss och dricka lite innan vi drar iväg. Kort kommer det definitivt att knäppas;)

Ha de så kul nu ikväll för det kommer jag ha!! ♥

Till vilken nytta??

publicerat i Vardag;
Vad får man ut av att ha en blogg där man sitter och spyr galla och skriver om hur förjävlig alla ser ut när du ser sju reser värre ut än alla tillsammans?? Börjar lessna på dig rejält faktiskt. När man möter dig vågar du inte säga ett skit så varför sitta och vara så stor på dig på en sketen blogg?? Fortsätt med ert skit ni, alla kommer genomskåda er till slut.. Synd bara på alla stackare som blir indragna i ert sjuka liv. Jag vet iaf att jag och mina nära aldrig behöver komma i närheten av er igen och det får mig att somna med ett leende på läpparna!

Fullspäckad dag!! :)

publicerat i Vardag;
Gomorron:) Idag har jag hur mycket somhelst att göra. Jag måste rida, mocka vindskyddet, åka till Bergsjö och sen ikväll ska vi till Jennie Jacobsson. Kommer bli jättekul:) Jag och Maria ska vara här hemma ett tag först innan vi går dit och göra oss iordning och dricka lite.

Idag bara hoppas jag att jag hittar Sigrid så jag kan ge henne P-piller. Annars kommer mamma flå mig levande:( Men jag kan inte rå för att den där katten är som den är och bara gömmer sig. Höll ju på att riskera livet typ igår när jag skulle försöka få tag på henne uppe vid taket på lon:/ Vi får se hur det går idag;)

Nu ligger jag i sängen och kollar på Scrubs och hoppas min mage kommer vara bättre idag. Jag åt ju spaghetti igår och hade så sjukt ont i magen hela kvällen och var uppsvälld som en jävla basketboll. Blir tokig på den här magen. Jag ska pröva att bara äta fullkornspasta och se om det blir bättre.

Nu ska jag farma lite på Farmville. Hahaha, har man inge liv så har man inte;)

Kram på er♥

En promenad...

publicerat i Vardag;
Jag ska snart ta en promenad till stallet. Känns som det behövs. Ibland blir man bara så less på allt. Så jag hoppas det känns bättre sen.

Jag har städat hela huset iaf och nýss ätit mat. Spaghetti och köttfärssås åt vi. Gott som fan var det:) Har ingen skrivlust just nu...

So long!

Ridit min skatt :)

publicerat i Vardag;
Idag tog jag en tur på Ida i skogen. Hon var så lugn och fin. Jag tror hon kände att jag inte mådde bra. ast en snabb galopp blev det! Kunde inte hålla mig;) Det är helt otroligt hur allt annat bara flyger bort när man sitter på hästryggen...

Stallet

publicerat i Vardag;
Jag kom nyss hem från stallet, jag fick t om med Maria fast det lät som det skulle bli ett hopplöst fall;) Jag tog upp Ida och pysslade om henne lite också. Sommaren är verkligen en jobbig tid för hästarna. Dom blir så äten av mygg och knott och skit:(

Idag när jag och Peter var i Sundsvall och leta en varsin toa hittade vi en för 350 kr! Det är ju nästan för bra för att vara sant:O Så det ska bli spännande att se hur länge den håller. Jag köpte också en mysig badrumsmatta och ett nytt duschdraperi. Det vi hade var så tråkigt.

Jag mår illa ikväll igen, blir galen på det här! Men jag tog med mig nån Samarin från mamma så jag har druckit en sån nu och hoppas det blir bättre. Jag ska till Af imorron också och skriva under papper för praktiken i Bergsjö. Men det känns jävligt onödigt att behöva åka genom Hudik med bussen och sen byta där för att ta sig dit. Dom måste ju lika gärna kunna skicka pappren tycker man...

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, måste bara fixa lite grejer först.

Sov så gott♥





Nyklippt :)

publicerat i Vardag;
Nu har klippt mig iaf. Så skönt att få bort allt det slitna. Det var kl nio jag hade tid iaf så det var en himla tur jag gick dit till den tiden.

Nu ligger jag i sängen och är helt död. Fattar inte varför för jag har egentligen inte gjort ett skit idag. Jag följde med Maria och John till grillen i Jättendal och sen har jag bara legat här som en säl med datorn. Men jag ska snart ha mens också och då är jag riktigt grislat och trött hela tiden. Varför måste vi kvinnor ha den där skiten. Fast en karl skulle nog aldrig palla det;)

Alex är på vift med en kompis och älsklingen kommer väl snart hem. Så jag får nog snällt pallra mig upp och göra nån mat snart. Jag lägger ut kort på håret sen:)

Ha de bäst!

Ny facebook

publicerat i Vardag;
Igårkväll gjorde jag en ny facebook iaf, känns inge kul när någon varit in där och skrivit till mina vänner och sånt där. Men den verkade leva ett eget liv också så inte vet jag om det var nåt virus på den. Känns lite tråkigt med alla bilder och sånt man hade på den gamla men så är det.

Eftersom jag är så slarvig och aldrig lär mig att skriva upp nånting så måste jag gå till frissan redan vid klockan nio. Jag har för mig att jag hade tid kl nio eller klockan tre, lite drygt om det var klockan tre för då måste jag gå hem igen. Det man inte har i huvet får man ha i benen! Det är så jävla sant :P

Ha de bäst så länge!

Måndagmorron

publicerat i Vardag;
Gomorron :) Jag är trött som en tok och vi har ingen mjölk hemma så jag kan inte dricka mitt kaffe. Men John och Maria kommer om en stund så dom skulle köpa med mjölk. Jag måste ringa Af och meddela att det är slut med jordgubbarna.

En sjukt rolig helg har det vart iaf:D Fast det känns som det varit lite väl många roliga helger nu, dax att lugna ner sig lite kanske... Jag ska vara nykter några helger nu iaf. Nån karaktär måste man ju ha!

Här kommer lite kort från helgen då :)







Hmm

publicerat i Vardag;
Varför ska det gå så snabbt att gå upp i vikt för?? Kan någon berätta det! Det har nog varit lite väl mycket gotta och godricka ett tag. Ska bli slut med det nu också ska jag börja röra mig igen. Så det så!!

Jag har fått ut rätt mycket vax ur håret iaf men allt är långt ifrån borta. Det löser ju upp sig mer och mer varje gång man tvättar håret så jag får väl tvätta håret typ fem gånger om dan så är det snart borta:P

Nu ska jag snart sova så jag orkar med morronprommisen:)

Hörs imorron♥

Gomorron :)

publicerat i Vardag;
Igår tog jag ur det där förbannade löshåret. Det kliade så jag höll fan på att bli galen Men nu har jag fullt med vaxknölar hela håret istället och dom går inte bort. Jag måste fortsätta med aceton igen efter jag vart ute med hundarna. Usch, jag ska aldrig mer göra hårförlägning:( Hädanefter blir det bara clips, det kan man ta i och ur som man vill utan att man ska ha massa skit i håret.

Igår var vi i stugan hela eftermiddan och kvällen. Alex badade för fullt och åkte vattenring efter båten:)

Idag har jag eftermiddag, så nu ska jag ta en skogspromenad med hundarna och sen hem och diska och sånt. Vi har ju vatten nu igen iaf! :D

Ha de bäst!