Ensam

publicerat i Djuren;
Jag fick gå på promenad utan Alex. Hans kompisar kom och då hade han inte tid med mig:P

Här kommer lite kort från dagen:)





Promenad med Alex och vovvarna snart ♥

publicerat i Vardag;
Nu har jag precis ätit alldeles ensam. Hatar att äta ensam! Men jag var ju hungrig också så jag fick skylla mig själv som inte kunde vänta:P

Nu ska jag vänta på att kaffe blir klart sen ska jag och alex ta hundarna och gå ut och gå i solen! Ska bli så skönt:) Slänger in lite kort ikväll:)

Ha det bäst så länge <3

Kärleken är som en fågel, håller man den för så kvävs den och håller man den för löst så flyger den sin väg.

Vilka???

publicerat i Personligt;
Egentligen är det ganska tokigt det här med blogg.. Man har ju läsare och sånt men man vet aldrig vilka som är inne och läser:/ Det är bara vissa som lämnar ett spår efter sig med en kommentar:) Tack till er <3 Men dom som inte vill att man ska veta är inne och läser lämnar ju aldrig en kommentar. Eller så lämnar dom en annonym kommentar och skriver något jävligt elakt bara:/ Men egentligen får man ju skylla sig som har en blogg också. Men det är roligt att ha en blogg som man kan gå tillbaka och läsa i på gott och ont. Man skriver ju kanske ganska ofta i gåtor men jag vet ju iaf när jag går tillbaks och läser hur jag kände just då.
Många gånger får man tänka sig för. Det finns nog en del av läsararna som bara sitter och gottar sig när man inte mår så bra. Men det får man ta. Men det är min blogg och jag skriver vad jag vill:) Alla har sina dagar. Bra och dåliga... Även jag;) Idag är det en jävligt dålig dag!! :(

Men dom som vill berätta att dom är här kan väl lämna ett litet spår så man har det minsta aning vilka som är här! :)

Gomorron:)

publicerat i Jag;
Vet inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda. Nåt roligt hoppas jag:) Ska till stallet som vanligt sen blire nog upp på byn.. Har en rastlöshet i kroppen och jag tycker inte om känslan! Finns så mycket jag måste ta tag i som jag bara skjuter upp. Det är så typiskt mig:/ Men det är dax att göra nåt nu..

Kramen!

Kan inte sova:(

publicerat i Vardag;
Sitter nere i tvrummet och kan inte koppla av och somna.. Alla sover och här sitter jag. Ähh, finns inge att skriva. Allt känns bara jävligt fel:( Men man har väl såna kvällar oxå... Har pratat lite med Johanna på chatten och hon kommer hem över dan på tisdag!! Längtar! Saknar henne så mycket:(

Årets första grillning:)

publicerat i Vardag;
Idag har det verkligen varit en slappdag. Bara legat och glott på film hela förmiddan. Igår gick vi isäng vid halv nio. Var skönt faktiskt:)

Just nu är grabbarna ute och förbereder grillen! Hahaha, vem har sagt att det inte går att grilla på vintern;) Lite väl kallt kanske tycker jag men det kommer säkert bli skitgott.

Har varit till John och Maria en liten sväng också när jag gick upp på byn. Var tvungen att komma ut och gå lite..

Nä nu ska jag ut och kolla hur det går för grabbarna:)

Kramen
&#9829;

Lång men rolig dag:)

publicerat i Vardag;
Har varit en toppendag ute på sjön med skoteråkning å madrassåkning:) Det gick undan som sjutton kan jag lova! Hahaha!! Efter  vi varit ute på sjön for jag, Erica och Erik till pizzan och åt. Jag körde skoter dit alldeles själv och när jag skulle hem från pizzan körde jag alldeles ensam med ingen annan med mig!! Lagomt mallig jag var när jag kom hem ;) Sen var det bara att koppla hundarna och gå till mamma. Jag hade ju lovat att komma dit och äta tacos med dom så jag är jäkligt mätt nu kan jag lova! Tur jag bara tog en sallad på pizzan:P
När jag skulle gå hem från mamma var det tokmörkt i skoterspåret. Såg inte ett skit:/ Det var ju mindre roligt Men skönt att få en rejäl promenad när man ätit som en häst hela dagen.

Jag måste börja dra ner lite på maten. Jag börjar gå upp i vikt och jag mår inge bra av det. Så nu blire mindre mat och mer motion. Fast frågan är om man kan gå så mycket mer än vad jag gör??  Känske därför jag är så hungrig jämnt också eftersom jag typ alltid går.
Nä nu blire slapp framför teven:)

Kramen!

Saknar ♥

publicerat i Personligt;
Jag saknar verkligen er så jäkla mycket!! Inget blev sig likt när ni flyttade. Lägenheten står där helt tom och jag klarar inte se den utan att få en knut i magen:( Varje gång man var nere fick du en på andra tankar. När jag gick igenom min värsta kris i livet hjälpte du mig igenom. Du har alltid varit min trygghet kuss. Jag kommer ihåg när du var femton år och du satt och sminkade dig hemma hos oss vid bordet vid din vita sminkspegel och jag tyckte du var så stor och fin. Eller när vi sov i husvagnen och du satt och översatt musiken åt mig:) Jag kommer ihåg än idag vad det var för låt :)








Min vackra kuss  <3



Mitt yrväder Johanna:) Saknar och älskar dig såå mycket </3

Svullar Billys..

publicerat i Vardag;
Nu sitter jag och svullar Billys och funderar på vad fan jag gör uppe. Stefan är på sjön, Alex hos sin mormor så jag hadde all chans i världen att få min sovmorron som jag gnällt över att jag aldrig får:P Ska bädda ner mig i soffan nu med täcke och kudde. Så skönt:) Sen får vi se vad som händer.

Puss
<3

En kväll med världens bästa Pernilla ♥

publicerat i Vardag;
Ikväll bär det iväg till Pernilla! Ska bli så kul:) Vi har mycket att pratat om och ta igen.. Vi har verkligen alltid så kul!! Finns få som kan liva upp allt som hon! Så nu ska jag snart hoppa i duschen och sånt:)


Jag köpte ju det där nya Sunsilk för färgat hår och tyckte det var grymt bra. Färgen lossnar inge alls när man duschar med det men håret blir ju lika fett efter en dag bara!! Så så himla bra var det inte:/ Håret känns inte ens rent efter man duschat. Trevligt liksom!! Nä så Sunsilk köper jag inte igen.

Idag har jag varit hos John och Maria:) Isak sprang och tittade på mig hela tiden. Gounge:) Alvina är lite blygare men dom har inte träffat mig så mycket på sista tiden. Alvina är så lik mig när jag var liten och till Johns stora fasa har hon mitt hår också:) Hahaha!! Men min bror kan vara ganska ond också men innerst inne är han god;)

Nä nu ska jag vänta tills maskinen gått klart och sen hoppa i duschen;)



Puss


Klantiga jag!!

publicerat i Vardag;
Jag har råkat radera alla kommentarer:O Hahaha, så typiskt mig!! Aja, inte så mycket att göra åt det nu..

Tror jag börjar bli sjuk.. Men det är ju inte så knepigt när man får gå i ur och skur till stallet eller när det är typ -100 grader ute:/ Ett under att man inte fryst ihjäl:/ Igår frös ögonfransarna ihop när jag gick till stallet. Tyckte riktigt synd om mig själv då!! Men vad gör man inte för sina pollar och jag är så glad att stackars Roxy fick sina tänder raspade. Är fortfarande så arg på skitvetrinärer som inte ens vet vad dom håller på med. Distriktvetrinärerna ska nog hålla sig till marsvin och kaniner dom ist!!

Nä nu ska jag pallra mig till stallet om ett tag och sen gå upp på byn och handla lite. Gruvar mig för jag tror allvarligt att jag har feber:( Det får bara inte hända!! Det är ju helg ;D

Vakna Maria nångång!!!


So long<3

Gomorron :D

publicerat i Vardag;
Imorse var jag minsann uppe Före älsklingen!! Det händer inte alltför ofta:P Så nu sitter jag och tittar på GomorronSverige eller vad det heter och eldar:) Skön morron faktiskt och karln har åkt till jobbet. Ordning på han;) Jag saknar att ha ett jobb att gå till.. Sååå mycket!!

Idag äre fredag!! Jippie:D Alex ska till mormor över helgen så då kan jag hitta på lite bus:P



Love you!!

Looong day....

publicerat i Film & Musik;
Den här dagen har varit så fruktansvärt lång. Vet egentligen inte varför. Känner mig rastlös men samtidigt har jag ingen ork att göra nåt:/ Jag ångrar som fasen att jag åt den där kebaben! Får alltid ont i magen av pommes frites:/ Fast jag tycker verkligen om det så jag äter ju ändå det då såklart:P

Älsklingen har skjutsat Alex och hans kompis till dansträningen i stan så jag är ensam hemma:) Har tänt ljus och bara myser med katten. Jag blir så otroligt lugn av ljus.. Jag är helt besatt av ljus faktiskt:)



Såå fin <3

Boooring:(

publicerat i Vardag;
Har så sjukt långtråkigt:( Sitter här vid datorn och funderar vad man ska gå ut på.. Vissa kan ju sitta vid datorn och kolla runt i timmar:/ Vad tittar man på då??

Det är sjukt kallt inne här oxå=/ Luftvärmepumpen funkar inte under -15. Så det är bara att elda för brinnande livet.

Jag slänger in en lista så har jag något att göra en stund;)



Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få? Vem har inte det... :)

Du är kär nu? Jaaa :D

Du har sårat nån så de börjat gråta? Ja tyvärr..

Nån har sårat dig så du börjat gråta? Såå många gånger:(

Du har/haft ett förhållande som varade över 10 månader? Japp

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Allt för många gånger:/

Jag har smygit ut utan lov? Yes..:)

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar? Japp

Jag har en hemlighet som ingen vet? Ja det har jag..

Jag har fuskat i ett spel? Japp, vem har inte det liksom;)

Jag har struntat i ett prov? Yes



DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol? Ja

Jag dricker mig berusad minst  en gång i månaden? Ja tyvärr.. Inge bra! Fast bara salongsberusad;)

Jag kan inte svälja piller? Joo

Jag har tagit mediciner mot depression? Ja:(

Jag har anorexi och/eller bulimi? Nej

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det? Ja

Jag har vaknat gråtande? Ja många gånger

Jag har somnat gråtande? Samma där



DÖDEN

Jag hatar begravningar? JAAA

Jag är rädd för att dö? Ibland och ibland inte..

Jag har sett någon dö? Nej

Någon nära till mig har försökt begå självmord? Ja:(

Någon nära till mig har begått självmord? Ja :'(

 



Är det sant att aldrig näsan slutar växa?? Tycker fan min blivit större:( Hatar min näsa!! Hahaha, nu har jag verkligen tråkigt.. Skriver det jag tänker på liksom!! :D

 

Har ju sett på TV att det är bra för självförtroendet att INTE bara lägga ut kort som man är sminkad och sånt på. Man ska acceptera sig själv eller vad dom surra i. Förstår inte riktigt det där! Man känner ju sig finare på kort när man har smink. Men jag ska iaf testa det där så här kommer det ett osminkat kort då:)

 

 

Usch:/ Tur man inte så många läsare;)

<3

 

 

 

 


Hur kan man missa nåt sånt?!?!?

publicerat i Vardag;
För ungefär en månad sen kom det en vetrinär som skulle kolla på Roxys tänder eftersom hon har tuggat knepigt den sista tiden. När dom kom hade hon inte ens tillräckligt stora saker som behövs till en sån stor häst som Roxy är! Hon kollade i munnen på henne och sa att allt såg perfekt ut så hon kunde inte förstå varför hon tuggade knepigt. Men hon skulle komma tillbaka när hon hade vägarna förbi med större grejer. Mamma har ringt flera ggr och frågat när dom kommer men dom har bara sagt att det är ingen brådska för allt såg bra ut. Idag hade mamma ringt dit en annan vetrinär och när han kolla i hennes mun hade hon sylvassa tänder som rakblad!!! Hur fan kan en legitimerad vetrinär missa något sånt?? Blir så jävla förbannad!!! Tänk om vi hade litat på dom då och inte ringt dit en annan vetrinär, då hade hon fått gått med dom där tänderna stackarn!

VISSA BORDE JU VERKLIGEN BYTA YRKE!!!!

Gaaah!!

publicerat i Vardag;
Jag har nog ringt mammas jobb minst femtio gånger nu på morron och får inge svar :/ Jag måste bara ha tag på henne!! Vetrinären kommer till Roxi klockan nio och jag kan inte gå dit i den här kylan. Speciellt inte med min näsa!!! Det är liksom 26 minusgrader ute!! Fan vad less jag är på den här vintern!! Ge mig vår och snälla mamma svara nu då!!





Roxy <3

Fotat :)

publicerat i Fotografi;
Guud vilka grejer det finns till kameror :O Ljusreflexer och grejer!! Hahaha, blir bara stöss! Det är en jävla skillnad att knäppa med en mobiltelefon jämfört med en riktig kamera.. Och jag som tyckte min mobil var grym att fota med:P Hehehe, får nog tänka om där;)

Här ett av korten vi knäppte på Nero iaf.

Så fiiint!!



Maria är grym på att fota!! :D

Lista :D

publicerat i Vardag;

VEM

Vem är i rummet med dig?
Nero :)
Vem fick du senaste sms av? Stefan <3
Vem tänker du på nu? Stefan då :)
Vem pratade du senast i telefon med? Alexander
Vems hus var du senast i? Hos Thomas och fick världens godaste korvstroganoff som svärmor gjort :)
Vem önskar du var med dig nu? Ingen! Skönt att vara ensam också ;)
Vem är din favoritsläkting? Meeen guuh va svårt!! Alla är mina favoriter på olika vis :P

VAR

Var är din mobiltelefon?
Ligger i soffan bredvid mig som vanligt :)
Var handlar du mest? På Ica i Harmånger.. Hahaha, va tråkigt det lät då:P Men när jag väl tar mig in till stan och handlar kläder så äre nog Gina jag ränner på mest.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Oj :O Den lånade jag av Emilia och glömde lämna tillbaks den:P Men sen fick jag den för hon tyckte armarna var för kort på den! Vilken tur jag hade ;)
Var åkte du senast bil? Igår när jag och Stefan for på Ica.

VAD

Vad åt du senast?
O`boy och rostad macka med ost. Yummie! Men jag vart lite sur när jag insåg att jag glömt köpa marmelad :(
Vad drack du senast? O`boy då.
Vad är det för färg på dina byxor? Röda mjukisbrallor som är full i målarfärg! Men det går ju inte bort och jag älskar byxorna :P
Vad är den närmaste saken som är blå? Den lilla blåa lampan på internetgrejen :)
Vad har du på fötterna? Tjocksockor som jag fått av min käre mamma <3
Vad är din favorit färg? Rosa såklart! Helt besatt av rosa!!
Vilken film såg du senast? Hancock tror jag den heter:) Bra som fan iaf:)
Vad hör du just nu? Nero som snarkar och teven..

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng?
Klart jag har! :P
Hånglat på en bio? Hmmm nä tror inte det iaf ;)
Hånglat i skogen? Japp!
Tyckt att din kusin är het? Nope
Sovit naken? Förr gjorde jag jämnt det men inte längre..
Kört över hastighetengränsen? Har inget körkort :(
Målat om ditt rum? Nope
Dansat framför en spegel? Hehehe, så fort jag får chansen ;)
Fått hicka? Meeen guuh det har väl alla :P
Dumpat någon? Japp! Skulle gjort det mycket tidigare bara :/
Stulit pengar från en kompis? Nää, det har inte behövts, dom är så snäll så jag får låna om det behövs ;)
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Oooojaaaa!
Varit i slagsmål? Ja tyvärr :/
Smugit ur ditt hus? Alltför många gånger :D
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Japp!
Hånglat med en främling? Yes
Älskar eller saknar någon nu? Ja, jag älskar obeskrivligt mycket <3

So long!!

 

Morning :)

publicerat i Vardag;
Idag ska jag och Maria fota våra hundar lite och vi ska nog fota oss oxå ;) Kommer  nog bli spännande med min röda näsa! HAhaha! Den försvinner snart får vi hoppas på :)
Jag lägger ut korten sen!

Alex står i köket och sjunger för full hals :) Tänk om jag också kunde sjunga på morron.. Jag är ingen morronmänniska överhuvudtaget :/

Nä nu ska jag sätta lite fart!


Pusspuss :)



Våran katt Bodil <3

Härlig dag..

publicerat i Djuren;
Idag har jag och älsklingen åkt skoter till Harsjön :) Jag bäddade in näsan rejält i halsduken iaf! Det var helt underbart förutom när han håller på att skrämma livet ur mig när han gasar på!! Hahaha, men det är lite roligt det också faktiskt om jag ska vara ärlig ;)


När jag gick hem från stallet idag tog jag skoterspåret. Solen lyste och det var så skönt. Man behöver verkligen sol! Man blir så mycket gladare då:)


Här kommer lite kort från dagen :)






Nero i stallet :)



Bild från skoterturen:)

Kram @--)-

Gomorron!

publicerat i Vardag;
Sitter här nere i soffan nu och eldar och är trött som ett as :/ Saknar en riktig sovmorron! Att bara kunna ligga kvar i sängen och inte känna att man måste gå upp. Men sen vi skaffa Nero har jag sovit som längst till kl åtta typ och det är fan ingen sovmorron . Längtar tills han blir äldre och inte behöver gå ut så tidigt.

Igår kollade vi på film hela kvällen:) Mysigt!! Vi såg Iron Man, ettan och tvåan. Det kanske bara finns två filmer också. Vet inte riktigt:) Men dom var bra som sjutton! Brukar inte gilla såna där filmer men dom där var skitbra :)

Nä nu ska jag väcka Alex och göra lite gröt. Har fått för mig att det är bättre att äta på mornarna en mackor:)

So long! :)



Jag :)

.....

publicerat i Vardag;
Har precis pratat med min käre svägerska lite på chatten om att jag låter folk jämnt hacka på mig och säga dumma saker utan att säga nå tillbaka.. Och det är fan slut med det! Varför ska jag vara så jävla dumsnäll mot alla.?? Folk tappar bara respekt för en då och tror dom kan säga vad somhelst! Hon har fan rätt.. Jag är för snäll och det ska fan bli en ändring på det!! ;)

Grillning :)

publicerat i Vardag;
Idag tog vi skotrarna med Peter och Zimone och for och grilla. Vi hade det jättemysigt. Det är så gott med grillkorv :) När vi kom hem så kom Danne och Johanna :) Vi satt och kollade på Fear Factory. Dom skulle äta en gristunga och fem blodiglar i en av tävlingarna ! Faaan, vad äckligt :O Fast vad gör man inte för massa pengar? ;) Finns nog inga gränser då...
Nu blire snart Solsidan! Dom är inte klok i den serien. Hahaha, Gillar dom skrarpt :D

Vad får man ut av att ha roligt på andras bekostnad??? Kan någon förklara det för mig!! :(



En trött Nero :)



Alex <3

Twilight

publicerat i Film & Musik;
Nu har jag krypit ner i sängen och saknar älsklingen som är på fest. Vissa har tur :P Hahaha!! Men Alex och jag har haft en mysig kväll med dricka och chips också tittade vi på Twilight. Älskar dom filmerna! Lessnar aldrig på dom :) Jag längtar tills den nya filmen kommer ut!

Nu ska jag titta runt lite på Facebook. Så man inte missar något ;)



Natti natti :)

Myskväll snart då :)

publicerat i Vardag;
Ikväll ska jag och alex äta gotta och glo på film och bara ta det lugnt. Ska bli så skönt :) Var längesen vi gjorde något sånt.

Alex och Stefan har varit ute och kört lite skoter:) Alex ser så stolt ut när han sitter och kör. Det är klart det bästa han vet :)

Bye ;)

Rolig kväll =)

publicerat i Vardag;
Vi hade en jätterolig kväll igår! Satt och pratade och skratta och lyssna på musik. Maria och jag var över till Jennie oxå och tog en rök med henne men jag har en känsla av att vi var ganska jobbig där =) Hahaha, men hon tål hon ;) Vi gjorde en avfärgning på mig oxå, så jag kan ju säga att jag har en väldigt annorlunda hårfärg just nu ;P ORANGE!! =D Men jag får se ut såhär nu någon dag tills jag ska färga det. Är så less på det svarta och ska man färga håret så är man ju tyvärr tvungen att ljusa upp det först. Jag ska aldrig mer ha svart hår! Men det har jag sgt tusen ggr. Jag är hopplös med mitt hår och det har jag varit hela livet. Går bara inte att ändra på ;)

Vi sov på soffan inatt för att vi skulle kunna hålla elden igång. Gick ju bra, båda toksomna :/ Jag vaknade för en halvtimme sen av att jag höll på att frysa ihjäl. Så nu sitter man här och är toktrött och eldar. Det är bara 15 grader här inne just nu:/ Såå kallt!!!


Puss <3

[bild raderad pga surig bloggägare]

Jag igår <3

MaryKay

publicerat i Jag;
I tisdags var jag på MaryKay-party. Jag köpte rengörningsprodukter och nå skrubbgrejs. Fan va bra det är!! Man har prövat mycket men jag har aldrig blivit riktigt nöjd. Men det här är toppen :) Alla pormaskar och sånt skit försvinner :) Helt suveränt!!







Bild från partyt =)

Freeeedag!!

publicerat i Kärleken;
Idag är det fredag!! Härlig känsla :D Imorse var det kallt som sjutton att gå till stallet som vanligt. Jag ska fan träna på att rycka igång blåskotern och ta den till stallet ist ;) Sååå mycket enklare. Fast när Stefan sa åt mig att pröva dra igång den tog det tvätstutt i första hacket eller hur jag ska förklara;P Är inte så hemma på det där! HAhaha...

En otrevlig människa skriver arga kommentaren till mig å säger att jag är anmäld till blogg.se för spam! Hahaha, så skrattretande! För det första vill jag inte ha många läsare och för det andra vet jag inte ens hur man spammar;) Så det blir nog lite svårt då :/

So long <3







Våra älskade hundar <3

Såå fräckt!

publicerat i Vardag;
Nån idiot skrev kaxiga jävla kommentarer här på bloggen och sen tog dom sig in i bloggen och radera dom själv!! Hur faan är det möjligt?? Dom hade oxå gjort ett inlägg på bloggen där det stog att jag nog borde byta lösen! Jag höll fan på att dö. Men nu har jag bytt lösen iaf =)

Puss <3

Blir så fel ibland..

publicerat i Vardag;
Ibland blir allt bara så fel.. Jag  har alltid varit dålig på att uttrycka mig om hur jag känner och sånt. Jag väntar alltid så länge jag kan och sen när man väl försöker så blir det bara så fel! Känner mig bara så less allt just nu. Jag behöver ett jävla jobb!! Men utan körkort och utbildning är man ganska körd! Varför kunde inte bara jag fixat sånt som alla andra. Nä då har man slängt bort sin tid på allt jävla oväsentligt skit istället för att styra upp sitt egna liv! Nä måste bli en förändring :)
Saknar min Pernilla nu och våra pratstunder med en Red Bull och cig :( Känns som det var hundra år sen vi träffades och bara kunde prata om allt. Hon har hjälpt mig genom så mycket och fått mig att tänka i andra banor! Jag har en förmåga att tänka enkelspårigt kan jag lova...

Imorse gick jag vanliga vägen till stallet och det kan jag lova var jobbigt och mycket längre :P Det går fan inte gå i skoterspåret nu. Det är för mycket snö. Ska aldrig den här vintern ge sig?? Vill ha värme nu och bara kunna lägga sig ute med en bok!

Puss<3

Lite mer kort och personligare :)

publicerat i Vardag;
Måste ju bara meddela att såhär ska inte bloggen se ut!! :) Det är min käre bror som ligger bakom designen och han har ju sin sjuka humor:P Väntar på att min käre Maria ska lägga in den nya designen som är klart mycket finare!! ;) Hahaha!!

Jag har fortfarande så sjukt ont i magen.. Blir tolig på det här. Måste köpa nå medicin på fredag. Jag funkar inte som människa när jag har ont i magen, hellre ont i huvet faktiskt :( Men nu sitter jag här och väntar och hoppas att det ska bli bättre så jag kan gå till stallet. Den största boven är nog kaffet...

Igår var jag på Mary Kay party hos Erica:) Vi hade en toppenmysig kväll med rengörning och lite smink. Lite väl dyrt blev det kanske:/ Men det tänker jag unna mig. Det är sjukt bra grejer som är bra för hyn och det behöver jag! Man blir ju inte direkt yngre precis ;)

MEEEN GUUUUD, DET LÅTER SOM DET KNACKAR I VÄGGEN!! HJÄÄÄÄLP :/

Här kommer lite kort då :)



Jag just nu:) Hahahaha!!



Lilla Nero <3


Nä nu måste jag göra ett ryck1

So long <3

Yeeees!

publicerat i Vardag;
Trodde verkligen inte man kunde ha två bloggar utan att man var tvungen att radera den gamla. Men det gick ju :D