Sängen kallar

publicerat i Vardag;
Blir toktidig kväll här. Ska bara gå upp och stoppa om Alex snart och rasta Nero. Imorron är det första april och då får vi skojas och luras med gott samvete;) Hihihihi, alltid lika skojigt. Fast det är en liten jobbig dag faktiskt. Man vet inte vad man kan ta på allvar och inte. Men det är ju hela grejen. Busigt värre:D

Jag var grym som alltid på Need for Speed om jag får säga det själv då. Alex tycker inte jag är lika grym:) Han poppa Smurfhits för fullt. Men dom är härlig ju. Man blir riktigt glad av dom!

Gonatt på er och dröm sött! Hörs imorron:)

Mätt och belåten:)

publicerat i Vardag;
Har varit hemma ett tag nu och fixat lite mat också har vi donat lite på Alexs rum. Fixat hans dator och lite sånt. Så nu sitter jag här bara och jäser med en kopp kaffe och Nero ligger och tuggar på ett ben och allt är frid och fröjd. Ska gå upp och spela lite "Need for Speed" med Alex om en liten stund.

So long:D

Yees :D

publicerat i Vardag;
Vi  ska försöka ändå med Nero med lite andra lösningar. Vi bor ju i hus och har hur mycket möjligheter som helst egentligen. Så nu håller vi tummarna och hoppas på den här lösningen:)

:'(

publicerat i Vardag;
Jag kan inte ha kvar min älskade Nero. det gör så jävla ont och jag älskar den där hunden så mycket men det går inte. Han klarar inte av att vara ensam hemma än och jag måste ut på jobb eller praktik. Det går inte ekonomiskt att vara hemma. Så jag måste försöka hitta ett hem åt han där han får stanna livet ut och där någon kan ge han det  han behöver. Fan fan fan!! Vill bara sätta mig och gråta men när fan har det hjälpt:(

Känner mig som ett russin i hjärnan :/

publicerat i Vardag;
Har suttit och svarat på frågeformulär sen 9:30. Känner mig helt kokt i hjärnen. Men blev precis klar iaf så nu ska vi gå på lunch kvart över tolv. Ska bli skönt att vila upp knoppen lite. Alex har bestämt att vi ska äta på Mc Donalds så det får bli det idag:) Undrar om dom har Mc Tasty. Hoppas!! Enda hamburgaren jag tycker om där.

Längtar tills vi kommer hem nu. Det finns inge skönare än att komma hem efter en sån här dag och bara byta om till myskläderna och sätta sig och mysa framför en film. Ska höra med min käre pappa om han kanske kan skjutsa hem oss. Hihihi lite lat får man vara;)

Längtar till helgen nu och allt skoj! Ska bli så gott med grillat också. Härligt att det börjar gå mot vår. Det är helt underbart väder ute och vad jag har hört ska det vara fint hela helgen. JIPPIIIIEEEE!! :D

Nä nu ska jag kolla igenom pappren så jag inte missat nå.

Kram på er busar!!

Torsdag:)

publicerat i Vardag;
Gomorron:D Har vaknat då och då hela natten. Så fort jag har en tid att passa så sover jag som en kratta och sen är jag jättetrött när jag väl ska vakna. Det känns som jag har knivblad i halsen och det bara bränns i ögonen på nå vis. Det blir en heldag i stan idag. Funderar på att ta med datorn, blir lite väl långtåkigt att sitta i stan annars från nio till fyra:/ Alex ska göra lite tester och sånt. Han har lite svårt att koncentrera sig och sitta still i skolan så det är det dom ska försöka komma fram till en lösning med. Det är ju bra att han får hjälp om han behöver det:) Nu ska vi sätta lite fart. Vi tar bussen som går 8:15.

Ha en toppendag alla!

Kvällen

publicerat i Vardag;
Har precis duschat och snart ska vi krypa isäng. Ska bli skönt. Imorron har jag och Alex en jobbig dag framför oss i stan. Men det kommer nog gå bra:)

Gonatt och dröm sött alla♥

Suck

publicerat i Vardag;
Igår gick vi igenom kartonger vi inte packat upp sen vi flyttade hit och där var det ju en del porslin och sånt. Så nu är typ hela diskbänken full med disk och jag vill inte. Är hel slut sen ridturen med Ida. Hahahaha, vilken galen häst. Fullt ös medvetlös typ;) Men vi är nog lika galen i fart både hästen och jag. Men grejen är att hon är barfota och har stått länge så hon får inte ens springa. Måste bara sko henne. Hon behöver få komma ut, det bara spritter i hästen av glädje typ. Och jag behöver verkligen ridturerna också. Man blir som en ny människa efteråt. Nä nu är det lika bra ta disken så jag har den gjord:)

Kramen!

Onsdag

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:D Trött som ett as som vanligt men ska snart gå till stallet. Det blir en liten tur på Ida också. Igår när vi städade ur boden var det fjärilar som vaknade till liv. Jag hade fullt upp att rädda dom från vovvarna. Nero tänkte äta upp dom som han gör med allt annat. Den hunden måste ha järnmage. Finns inget han inte sätter i sig.



Kolla va vacker:D

Är helt slut:P

publicerat i Vardag;
Det har verkligen varit fullt upp idag. Imorse iväg till stallet, när jag kom hem städade vi ur boden, sen kom Zandra och vi satt och pratade om allt möjligt och smidde ihop lite planer för helgen. Jag fyller ju år då för sjutton;) Sen upp på byn igen på ica och medans jag ändå var uppe på byn gick jag till min käre faster och pratade lite. Det behövdes verkligen... När jag kom hem fortsatte vi med sortering och sånt och nu sitter jag här. Vi är inte riktigt klar än men jag tror vi snart ger upp för idag. Nu ska jag fixa lite nudlar åt Alex:)

So long!

Sitter här...

publicerat i Vardag;
Sitter här med en kopp kaffe och laddar för att gå till stallet. Måste peppa mig själv lite eftersom jag har känt mig friskare typ! Jag har ont i bihålorna och huvudet känns som det väger bly. Men jag måste verkligen ta ut hästarna på en sväng och mocka ut den där fördömda hästskiten. Tröstar mig med att det känns så skönt när man kommer hem och vet att man kan bädda ner sig med gott samvete:)

Kram så länge♥

Tisdag

publicerat i Vardag;
Gomorron:D Har precis klivit upp och sitter och äter frukost. Ska snart försöka få liv i Alex. Han är frisk nu, men hostan är inte borta men den kan ju hålla i sig hur länge somhelst. Ska ut med hästar idag också. Ska bli underbart att komma ut en sväng. Nä nu måste jag sätta fart. Sov lite för länge imorse:P

Kramen<3


Glada hästar:)

publicerat i Vardag;
Idag fick hästarna en storbal till hagen att stå och mumsa på. Skönt det så man slipper utfodra hela tiden. Nu har dom fri tillgång. Annars har det varit en rätt lugn dag:)

Pusspuss!





Gomorron:D

publicerat i Vardag;
Alex är fortfarande för dålig att gå till skolan, han har sån fruktansvärd hosta. Så det var bara att låta att sova han vidare.

Igår blev det inge bloggande. På förmiddan kollade vi på film. först såg vi Ica Age, sen Kopps och sen Asterix och vikingarna. Fick skratta genom alla tre filmerna:D Efter vi sett film rensade vi upp på övervåningen och möblerade om lite. Blev mycket bättre såhär och sen var vi ute på gården och städade. När snön tinar bort kommer all skit fram. Hehehe går inte att komma ifrån.. Det som göms i snö kommer fram i tö. Men nu är dom där brädhögarna borta som man retat upp sig så länge på:)

Nu ska jag ge hundarna morronmaten, Nero sitter vid matskålarna pch blänger på mig. Hahaha, han vill ha sin mat nu. Så det är väl bäst han får det då;) Hörs senare idag!

Ha de bäst så länge♥

Lördagkväll ♥

publicerat i Vardag;
Det blev pizza och det var så gott!! Vi beställde och åt den hemma. Jag tog en Harmånger special med kebab,lök,tomater och bea. Yummie! Men nu sitter man här och det känns som man ska spricka vilken sekund somhelst, men det är det värt. Alex fick bara i sig en trekant av pizzan typ och då är det inte bra när han inte kan äta:(


Så nu ska vi bara mysa framför teven och tända lite ljus och bara vara. Skönt det. Funderar på att ta ett glas vin och mysa ner mig under filten. Det var meningen jag skulle till en kompis jag inte träffat på hur länge somhelst typ men eftersom Alex är sjuk blev det ändrade planer. Vi ska göra ett nytt försök nästa helg. Då fyller jag år också, på söndag. Väldigt tråkig dag att fylla år på men det finns inget som säger att man inte kan fira det både på fredag och lördag för det;)

Kram så länge!

Bättre humör ;)

publicerat i Vardag;
Nu är jag mycket gladare igen. Har diskat, torkat golven och städat toan. Allt känns så mycket skönare när man har sånt gjort. Annars hänger det bara som ett stort moln ovanför huvudet. Men nu är det gjort och nu hoppas jag bara vi ska beställa från pizzan så blir jag ännu gladare:D

So long!

Sex and the city

publicerat i Personligt;
Funderar på att lägga mig i soffan och bunkra upp med chips och ostkrokar och kolla på fillm. Den här dagen startade ju inte på världens bästa sätt och jag känner mig allmänt less. Men brudarna i Sex and the city får mig alltid på bättre humör:) Så det får nog bli så.

Varför blir allt bara värre när man ska försöka rätta till något? Kanske jag också som är jävligt klumpig, jag vet inte. Orkar inte bry mig faktiskt. Ska inte skriva mer nu för jag känner att det här inlägget inte kommer bli så trevligt då:P Sen finns det ju en patetisk människa som inte ens vågar stå för vem hon är men sitta och skriva en massa jävla skit vågar hon. Så moget. Ha dina åsikter men våga stå upp för vem du är då för fasen!!

Over and out...

110326

publicerat i Vardag;
Gomorron :D Förstår inte vad jag gör uppe nu. Alla sover men här sitter jag och är toktrött. Vissa mornar kan jag bara inte ligga kvar. Jag blir rastlös på något vis. Så har jag alltid varit. Får en krypande känsla i kroppen iblanb och jag hatar den. Alex har hostat och pratat i sömn hela natten stackarn. Så idag blir det en lugn hemmadag och ta hand om min lilla sjukling♥


Varför??

publicerat i Vardag;
Varför kan inte jag vara helt besatt av Let´s Dance och allt annat sånt som går på TV?? Det är ju typ doms flesta höjdpunkt på fredagkvällar och sånt men inte för mig!! Blir så trött. Tänk vad allt skulle vara mycket roligare då.. Undra om man kan lära sig att älska det eller intala sig själv att man gör det?? Nääeee, det tvivlar jag på. Jag är helt enkelt ingen tvmänniska. Cops tittar jag på men det är ju typ lika hela tiden så det har jag börjat tröttna på. Solsidan är sjukt roligt. Hahaha, skrattar av bara tanken på den serien!

Ikväll var det en jättedålig Alex som kom hem från ungdomsgården. Han ville inte ens ha ostkrokar och då är det illa. Han har feber och frossa och ont i huvudet. Jag har bäddat ner han och nu sover han. Usch, det gör så ont i en när dom är sjuk. Men det var väntat, han har varit krasslig några dagar nu.

Nä nu ska jag läsa lite bloggar och kolla runt innan jag somnar. Ha de bäst ;)

Natti natti♥

Fredagkväll

publicerat i Vardag;
Sitter hemma i soffan nu och eldar och tar ett glas vin. Alltid lika skönt att komma hem när man varit i stan. Det ska bli så skönt att bara ha en lugn hemmakväll. Känns som det var alltför längesen. Det har varit något varje helg nästan. Så ikväll blir det bara lugnt och skönt med lite gotta framför teven och mys. Alex är på ungdomsgården och kommer hem om en stund. Funderar på om man ska spela lite Need for Speed med han sen. Jag var grym som sjutton på det förr, eller snarare besatt. Hahahaha!! Ähh, det kan hända vem somhelst.

Hoppas ni får en toppen kväll! Skriver nå mer sen.

Kram så länge!

Vinet jag köpte idag. Sååå gott:)



Alex i bilen idag :)



En trött Jennie hemma i soffan ;P



På väg hem från stan nu och ska till stall...

publicerat i Vardag;

På väg hem från stan nu och ska till stallet och lasta av hästmaten och sen på affären å handla lite mat:) Längtar till ikväll nu när man bara kan sätta sig och koppla av. Har köpt lite vin också. Tandarra:) det var jätte längesen jag drack det men har för mig att det var jättegott.

Världens grymmaste matte :D

publicerat i Vardag;
Japp när jag är i stallet slänger jag in vovvarna i höboxen. Gissa om jag har världens suraste hundar då;)





Hehehe...... Nä nu måste jag göra mig iordning för snart bär det av till stan:)

So long!

Punkt 14, Det här saknar jag

publicerat i Personligt;
Jag saknar husvagnssemestrarna när jag var liten. Varje sommar tog vi husvagnen och drog ut. Vi låg mycket på Dellen. Kommer ihåg kvällsolen därifrån så mycket. När det lös mot träden och dom såg röda ut på nå vis, det fanns också en dansbana där. I sjön där vi badade var det som gångar i vattnet av stenar. Mamma brukade gå ner till sjön varje morgon och tvätta sig. Vi hade alltid Bliw-tvålen när vi var ut och campade så varje gång jag känner lukten av den är jag i Dellen igen:)

Jag saknar också ridturerna med Ida och hur vi brukade springa i full galopp i skogarna. Det var en sån kick och man visste aldrig vad som väntade efter kurvorna.Många gånger blev det en grisnit och man hängde efter halsen på henne. Hahahah, helt vansinnigt! Skulle aldrig våga göra det idag tror jag. Eller kanske. Jag älskar fart så länge det är jag som har kontrollen:)

Jag saknar pratstunderna med morfar. Varje gång vi pratade om något jag ställt till sa han bara: oj oj oj också började han vissla ett tag:) Men när han jämrat och visslat klart brukade han ropa på mig också kunde vi sitta och prata hur länge somhelst om det:) Morfar var så lugn. Jag saknar hans lugn så mycket:(

Mys i sängen:)

publicerat i Vardag;
Vaknade imorse av att någon låg och kollade på mig:) Det var Nero som smygit upp i sängen när husse gått upp:P Hahaha, dom är inte dum. Han låg och kollade på mig som: Ska inte du också vakna nångång?
Idag trodde jag verkligen att Alex skulle bli hemma. Men det är lika med han. Det bryter aldrig riktigt ut. Det är på gott och ont det med.

Idag är det fredag gott folk:D Härligt! Här blir det nog bara lugnt med nå gotta framför teven och ett glas vin. Är skönt att koppla av med det framför teven. Jag har nåt svagt minne av att mamma har pratat om att åka till stan idag också. Vi ska in och köpa foder åt Ida och sånt. Blir säkert en runda på stan också:) Vi brukar passa på med det också. Det är alltid lika roligt att få lite tid med mammsen:) Kort kommer sen om vi åker in.







En mysig Nero och en trött matte:P

Vad ska alla göra ikväll?? :D

Photoshop

publicerat i Vardag;
Har suttit och försökt lärt mig Photoshop elements 8.0 och jag blir fan tokig på det! Det är ju så invecklat:( Borde ju följt med en extrabok till datorn om det eftersom det finns inbyggd i datorn när man köper den:/ Usch jag känner mig som en kålrot i huvudet just nu:P

Idag när älsklingen kom hem på lunchen och åt hade han köpt världens godaste kakor med sig. Ballerina kladdkaka. Dom var så sjukt god:D Har nog aldrig ätit godare kakor, annars är jag inget kakmonster men det finns stor risk att bli det nu;)
Nä nu ska jag låta datorn vila och göra nå mat ist:)

Kramen!!



MUUUUMS♥

VILL INTE!!

publicerat i Vardag;
usch jag vill verkligen inte ut i den blåsten! Men jag har suttit och gruvat mig länge nog nu och hundarna behöver komma ut så det är bara att bita i det sura äpplet och gå. Hade nog kunnat gjort vad somhelst för att slippa.
Det blir ingen ridning idag heller, Ida är helt galen när det blåser, eller galnare än vanligt heter det väl;)
Dom har inte hört av sig från skolan än om Alex iaf så det går nog bra hittills. Men han var inge pigg imorse stackarn. Men han ville försöka och se om han orkade eftersom dom har dansen ikväll. Lillgubben♥
Nä nu måste jag röra på mig. Skriver mer sen om jag inte blåst bort;)

Pusspuss!

Torsdag

publicerat i Vardag;
Fasen vad det blåser! Ska det aldrig sluta:/ Men blåsten tar ju med sig snön så det är bara bra att det blåser egentligen:)
Igår när Alex gick isäng frös han jättemycket och kändes lite varm. Så vi får se hur det är med han idag. Han ville verkligen inte bli sjuk för då skulle han missa streetdansen. Tänk om dom kunde tänka så om skolan också;)

Gomorron på er:D

Tidig kväll blev det för mig. Har bäddat n...

publicerat i Vardag;

Tidig kväll blev det för mig. Har bäddat ner mig i sängen och ligger och kollar på Pistvakt. Tröttnar aldrig på att kolla på det också sommar jag så skönt. Säkert för jag kan avsnitten utantill typ:) Imorron ska jag nog ta en tur på Ida. Det var längesen nu. Jag har funderat till och från hur jag ska göra med hennes tänder och det blir nog slipning. Ska prata med vetrinären om det. Vem vet, kanske det blir rally för oss i sommar;) Nä nu somnar jag nog snart. Sov så gott alla och dröm sött:*

The Maze :/

publicerat i Vardag;
Idag åt vi pärer och köttbullar med sås och lingonsylt:) Yummie!! Såklart äter man för mycket när det är gott så  nu känns det som jag rullar fram:/ Men man ska inte klaga:P
Idag gick jag till Nina och faster en sväng. Nina och jag satt och prat om lite allt möjligt också snabbkolla vi igenom "Paranormal activities" (tror det stavas så). Usch ingen trevlig film men jag fattade inte så mycket av den heller. Måste nog se första filmen och sen hela den vi tittade på idag:) Hon lyckades lura in mig på en blogg också där den där skrikande hemska bilden från The maze kom fram! Jag skrek som en galning och höll på att flyga av stolen och skrek hysteriskt till Nina att ta bort sidan. Jag fixar inte det där! Hahaha var skakis hur länge somhelst efter!! Hon ska få igen big time för det där;)

Blir tokig snart!!

publicerat i Vardag;
Jag blir fan tokig snart på bredbandet! Det går typ megasegt. Går fortare att surfa i mobilen liksom.. Det kanske beror på blåsten.. Jag tycker inte alls om blåst. Det får hellre regna för min del:) Men absolut INTE snöa för nu vill vi ha VÅÅÅÅR! Tänk att det snart är April och jag fyller år snart:) Japp så äre!



Hahaha, man kan ju inte alltid se normal ut;)

Puss&kramen!

Morning sunshines:)

publicerat i Vardag;
Inatt trodde jag verkligen vi skulle vi blåsa bort. Det var riktigt otäckt ju:/ Så man har sovit riktigt oroligt inatt och är trött som ett as nu. Men jag vaknar förhoppningsvis snart till liv. Alex är det full fart på som vanligt. Tänk om man kunde få hans energi:)
Igår raderade jag min gamla blogg. Kändes lite vemodigt faktiskt men det finns ingen anledning att ha kvar den. Många gamla dåliga minnen.

Jag har drömt om Sasha inatt♥ Jag saknar henne så mycket, men jag har hört att hon har det bra och det är min tröst. Men jag saknar henne så mycket!







Jag försöker klura ut hur man mobilbloggar...

publicerat i Vardag;

Jag försöker klura ut hur man mobilbloggar:X Men kan ju inte säga att jag blir klokare av det här. På min gamla nokia var det hur lätt somhelst men dom krånglar ju bara till allt. Men jag skickar iväg det här nu då och ser hur det blir;)

Underbar dag:)

publicerat i Vardag;
Har varit på sjön och grillat korv och pimplat med Peter och Zimone:) Helt underbart var det! När vi for dit med skotern fick hundarna springa med lös men Nero orkade inte så länge. Han ville upp på skotern med matte han;) Hahaha! Det var helt underbart väder fast det regnade ett tag men det gick över snabbt som tur var. Direkt efter Harsjön drog jag till stallet. det är så sjukt jobbigt att gå i skoterspåren nu. Man sjunker hela tiden på vissa ställen. Så jag var helt slut efter att jag kom hem från stallet och svettig som jag vet inte vad. Det var bara att släpa sig in i duschen när man kom hem. Hundarna är också helt slut. Först sprungit omkring på isen och härjat och sen gå till stallet och tillbaks:)

Precis när jag skulle publicera det här inlägget fick jag ett meddelande från internetet att surfperioden var slut!! Hahaha, så typiskt. När Stefan skulle köpa påfyllning på affären så fick han fel och fick Comviq surf istället och det såg han inte förrän han kom hem! Så jag rännde till affären för att byta och det var inte bara men det löste sig. Så nu har vi internet igen:)

Lite kort från sjön då:)


Fina Sam♥







mobilblogg gaah!

publicerat i Vardag;
Är utan internet för tillfället och den här telefonen är helt omöJlig att blogga på! Jag måste trycka på liten bokstav mellan varje bokstav:0 Är det någon inställning man behöver för att blogga från mobilen eller måste man helt enkelt köpa en annan mobil??

Havregrynsgröt

publicerat i Vardag;
Det är mumma för magen det på morron. Känns som bomull i magen och mätt blir man:) Solen skiner och det blir nog underbart väder idag. Synd bara att byvägen är snorhal så man halkar väl och bryter benen av sig idag med lite otur:P Nu ska jag få iväg Alex till skolan snart:)

Kram!

Tydligen

publicerat i Personligt;
Tydligen får man skylla sig själv när man ger människor en andra chans.. Lägg det på minnet... Man lär av sina misstag som tur är:/

Abstinens...

publicerat i Vardag;
Idag har jag bara snusat två snusar och bara druckit kaffe imorse och jag säger då bara det: Fy fasen vilket humör man blir på:/ Jag var bara tvungen att gå och sätta på kaffe och ta en snus och nu sitter jag här och känner hur lugnet kommer tillbaka;) Det är ju skrämmande vilket grepp skiten har på en! Varför börja man ens?!?!? Förut rökte jag ju och sluta med det och börja snusa istället. Visst jag feströker och röker ibland då och då. Fast det där då och då har blivit ganska ofta nu. Jag måste skärpa till mig på det! Rökningen luktar bara illa och är inge gott alls. Men så fort jag är lite ur balans  så röker jag. Nä man borde bojkotta nikotinet och koffeinet helt! Fast då ska man nog bosätta sig på en öde ö ett tag:P

Dåligt samvete

publicerat i Vardag;
Jag fattar inte varför jag får dåligt samvete om man lägger sig framför en film eller nå sånt på dagarna:/ Säkert bara för man vet att det finns hur mycket somhelst som ska göras. Men jag har fixat stallet, lagat mat, diskat och håller på att köra en maskin med tvätt nu. Då måste man väl kunna lägga sig en stund med gott samvete?!?!?? :O



Jag och Alex:)

Sitter här

publicerat i Film & Musik;
Jag sitter här med skorna på och ska gå till stallet. Har bara inte kommit längre. Halsen gör ont och huvudet känns som det väger hur mycket som helst. Det kändes flera gånger förra veckan som förkylningen var på väg att bryta ut men nädå. Skyller på mitt enorma imunförsvar;) Men det finns ingen anledning att skjuta på det nu. Stallet måste göras och det känns bara skönare när det är gjort. När jag kommer hem ska jag kolla på Black Swan igen. Den var nog bland dom skummaste filmer jag sett och jag tror det är en film man måste se två gånger för att få något grepp om den. Lika med DaVinci koden. Det är en film som jag tänkt sett flera gånger men har aldrig kollat klart på den. Kanske det blir den också idag. Fast det tvivlar jag på:P



Pusspuss!

13: En sak jag gör varje dag

publicerat i Vardag;
En sak jag gör varje dag är ju att gå till stallet:) Det finns inge skönare än att vara där och pula på. Klart det känns motigt en del dagar när det typ har snöat och skoterleden är igensnöad. Hahaha, lite lat får man vara;) Men för det mesta känns det bara skönt att gå dit. Hundarna kan springa lös och leka på vägen dit och jag går och filosiferar om allt möjligt.
En annan sak jag gör varje dag är att gå ute i skogen och motionera hundarna. Finns så mysiga skogsvägar här omkring. Det är så mycket mysigare att gå i skogen istället för efter vägar. Men  jag saknar nordanårundan. trodde jag aldrig skulle hända efter man gått den säkert miljoner gånger och varit så less den:P

Monday morning

publicerat i Vardag;

Måndagsmornar är inget jag tycker om! Alla är lite segare och vrångare då:P Hehehe, så äre! Jag vaknade för ett tag sen och har rastat hundar, gett dom mat och nu ligger dom och äter på varsitt ben och smaskar något fruktansvärt:/
Allt låter mycket mer när man är trött. Det är ju ganska skumt, får man bättre hörsel då liksom?

Nu ska jag gå upp och väcka Alex och fixa nå frukost åt han. Han kände sig lite dålig igår så vi får se hur det är idag.

Kram♥










Dag 12: Mitt jobb

publicerat i Personligt;
Japp det är just det.. jag har inget jäkla jobb:( Jag stämplar just nu och det suger verkligen! Skulle göra vad som helst för att ha ett jobb att gå till igen. saknar rutinerna man har då och att veta att den 27e är man nästan rik;) Jag letar jobb varje dag men för det mesta kräver dom körkort och utbildning eller erfarenhet. Man måste nog få in en fot, det är det de handlar om. Ska fundera ut vad jag verkligen vill göra och sen skaffa praktik på dom platserna:)

Toppenkväll :)

publicerat i Vardag;
Igår var det verkligen en toppenkväll! Mycket folk var det också:) Men jag glömde knäppa kort såklart! Så typiskt:/

Idag har jag varit till mamma och ätit stuvade makaroner och bacon. Det var såå gott! Jag åt nog så jag klarar mig en vecka framöver. Har städat lite när jag kom  hem och tvättat och nu sitter jag här och känner mig lite rastlös. Skriver nog mer sen:)

Pusspuss!

Nu är höet hemma:)

publicerat i Vardag;
Känns underbart att ha det gjort. Körde fast bak på gården gjorde vi också. Det är ju blankis under snön, men efter mycket sandande och knuffande kom vi upp igen:)
Alex är hos mormor nu och jag ska gå dit med tv-spelet och täckbyxor. Funderar på att ta en tur med Ida också i solen om jag hinner. Skulle va skönt som sjutton. Vi får se. Känns dumt att sitta inne med det här underbara vädret ute:)

Här kommer ett kort på hårfärgen. Blev bara lite dåligt kort eftersom jag knäppte med camen. Men lite syns det ju:)



Puss♥

Lördag ♥

publicerat i Vardag;
Idag ska jag och min käre pappa åka och hämta hö åt Ida. Han ringde typ halv sju och sa att han stog utanför och var redo för att åka och hämta hö:D Vilket ryck man vaknar med då! Hahahaha, min pappa är busig:) Och efteråt skrattar han som en tok. Jag har världens bästa pappa och roligaste♥
Jag känner mig inte alls upplagd för att hämta nå hö idag men skönt att ha det gjort så slipper man imorron. Ikväll ska vi till Johanna:) Hon fyllde år igår!♥ Ska bli så roligt:D

Pusspuss!

Gonatt

publicerat i Vardag;
Kom hem från John och Maria för ett tag sen. Har bäddat ner Alex, kvällsrastat hundar, ätit en glass och nu ligger jag uppe i sängen med datorn:) Skönt att bara ligga och slö titta omkring på nätet. Var till faster också ikväll. Det blir tyvärr alltför långt mellan gångerna. Men det ska bli ändring på det nu när det börjar bli ljusare på kvällarna. Är inte så kul att gå efter en kolsvart väg på kvällarna! Finns ju ingen gatubelysning här:/

Nu är jag rödhårig iaf;) Jag kommer nog trivas i det här tror jag. Lägger ut kort imorron:) Jag har ju alltid varit svarthårig och är så less på det! Man behöver göra något nytt ibland:)



Den färgen blev det:)

Pusspuss!

Hokus Pokus

publicerat i Vardag;
Om ett litet tag ska jag gå med Alex till ungdomsgården och sen ska jag till John ock Maria medans Alex är där. Guuh va invecklad den där meningen blev då men ni förstår säkert;) Snön bara vräker ner och jag funderar starkt på att läsa upp en ramsa så all snö smälter bort på nolltid:P Tänk om det ändå gick!! Då skulle vi aldrig ha vinter. Eller jo, kanske någon månad annars skulle min pojkvän bli ledsen:)
Nä nu ska jag göra mig ordning och Alex vill ha datorn en stund så.

So long:)

Noll tidsuppfattning :/

publicerat i Vardag;
Ja, det är något jag verkligen har! Jag tror allt ska gå på tio minuter typ. Nu sitter jag här och har inte varit upp på affären och inte till stallet. Om inte jag gör allt på morron så får jag inget gjort. Blir så less på mig själv:( Känns som jag har hamnat i nån vinterdepression på något vis. Jag har inte ork till något och inget känns roligt. Känns bara som det inte är någon ände på den här vintern! Nä, jag måste försöka rycka upp mig! Jag ska gå till Nina nu iaf och surra lite med henne och vänta på att Stefan slutar jobbet så han kan köra hem hundmaten från Ica. Blir lite väl tungt att bära det hela vägen hem också ska jag handla lite mat så känns nog allt lite bättre sen:)

Pusspuss!

Slingor eller rött?? :/

publicerat i Vardag;
Jag har världens beslutångest hur jag ska göra med håret:/ Ska jag färga rött eller göra slingor?!? Det skulle vara skönt att vara blond när det är sommar och ska jag bli det måste jag börja nu. Det går inte att helbleka det, måste börja med slingor. Men det är fint med rött också. Fan jag vet inte alls hur jag ska göra:) Måste våldgästa Maria och prata med henne om det här;) Hon brukar ha bra koll på det mesta när det gäller håret! Det värsta med rött är ju att det är så svårt att få bort.  Ja vi får se vad det blir:D








Mobilblogga? :/

publicerat i Vardag;

Igår när vi gick isäng kunde jag inte sova så jag testade att mobilblogga, men det gick inte med min dyngtelefon! Förut hade jag en gammal nokia och den gick det att blogga med men inte den här nyare nokian. Värdelöst! Kankse är någon inställning också men vad skulle det vara liksom? Är ju inte världens tekniskaste människa precis :P
Idag får vi nog inte alls se någon sol här. Det ser gaska kört ut:/ Men det är en dag det också:) Nu sitter Nero vid matskålarna och blänger och vill ha sin mat. Bäst han får det då. Egon har varit orolig hela natten, tror han känner av någon löptik. Han har gnällt och vankat omkring, höll på att få fnatt där ett tag!



Här är min mobil som jag är väldigt besviken på just nu! Jag kommer ihåg när jag köpte den och upptäckte till min fasa att det inte fanns smileysar i den :O Hahaha! Men sen på nyårsafton kommer jag ihåg att det var så fick jag ett meddelande om en viktig uppdatering så jag gjorde den och sen när jag fick ett sms av Johanna så var det en smileys med! Jag skrek rakt ut av lycka och messade alla typ och berättade att jag äntligen hade smileysar i mobilen! Det går ju inte att smsa utan smileysar, kan inte uttrycka sig utan dom ;) Hahaha, vad löjlig man är!!

Det finns en mening....

publicerat i Personligt;
Du kommer till en tid I ditt liv när du inser: 
♥ Vem som betyder något.. ♥ Vem som aldrig gjorde det... ♥ ...Vem som inte kommer att göra det...♥ Vem som alltid kommer att göra det.. Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna. Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid..
Det är så sant! Kopiera det här från en vän på facebook. Folk kommer och går i ens liv. En del betydde mer och en del mindre. En del var det ett rent helvete att komma ifrån, men man lyckades och blev starkare och lärde sig något av misstagen. Folk kommer alltid att komma och gå, det är liksom inget man kan göra något åt. Man måste nog bara acceptera och vara glad över dom man har just nu.
När jag tänker på det har jag ingen som jag inte skulle vilja ha i mitt liv nu. Förut hade jag alltid falska människor omkring mig men inte nu. Det är en skön känsla. Visst jag har inte många vänner men dom jag har litar jag på fullt ut. Hellre det än en massa oärliga människor omkring mig.

Äntligen!!

publicerat i Vardag;

Nu har jag verkligen ont i hela kroppen och halsen och känner mig allmänt svag. Jag är alldeles röd i ögonen och ser hemsk ut så nu har äntligen förkylningen brytit ut :P När jag kom hem från byn tänkte jag lägga mig och kolla på en film på datorn men det såg ut som ett bombnedslag här hemma. Eller ja, det var grejer fulla bordet och disk. Ibland kan jag bara inte lägga mig ner och koppla bort allt så jag var tvungen att städa lite. Gick omkring som en zombie här typ men nu är det klart:) Skönt!
Nu är det bara att vänta på att maten blir klar och på att älsklingen kommer hem. Alex är hos en kompis just nu för dom ska åka iväg på dansträning lite senare. Han tycker det är så kul. Är så glad att han hittat något han verkligen tycker om:) Nä, nu måste jag gå!

Kram så länge ♥

Ligger hos Maria ♥

publicerat i Vardag;

Just nu ligger jag hos Maria och bloggar lite och äter goobulle:) John har gått på ica och köpt lite mat som vi ska smaska i oss när han kommer tillbaks:) Är så sjukt hungrig! Nu är han tillbaks så nu blire maaaat!

So long!

Så trött

publicerat i Vardag;
Vissa mornar vill man bara krypa ner i sängen igen. Det vill jag verkligen nu! En grinig son som inte alls vill gå till skolan och jag har så ont i bihålorna :( Men jag har inget emot att bli rejält förkyld så man får bli riktigt frisk snart :) Men jag känner mig inte alls upplagd för att gå till stallet.
Idag är det alldeles trist och grått ute. Ingå vårkänslor  här idag alls :( Hörde att det skulle bli snö imorron igen. Man bor på fel ställe helt enkelt. Nä nu ska jag gå och kleta på lite mascara :)

Puss♥

Natti

publicerat i Vardag;
Funderar fasen på att göra en megatidig kväll och krypa isäng snart:) Är verkligen jättetrött. Finns ingen anledning att hålla sig vaken då. Men innan man är klar med allt är väl klockan halvtio som vanligt! Brukar sluta så:)

Nattinatti på er ♥

Boring :(

publicerat i Vardag;
Har så sjukt tråkigt just! Är rastlös som fasen också men ingen ork att göra något:P Hahaha, då får man skylla sig själv kanske! Jag har precis kollat på Cops och jag har för mig att det är Speeders ikväll också. Det är skojsigt att titta på och alla dumma bortförklaringar:)
Jag är faktiskt ingen tv-människa, önskar jag var det. En del kan ju bara lägga sig och kolla på tv och koppla bort allt annat men det kan verkligen inte jag. Nä nu ska jag läsa lite bloggar på Bloglovin :)

Kramen!

Tre sanningar om mig..

publicerat i Personligt;
Oj ja ni det var lite svårt, jag vet inte vad jag ska skriva om här nästan. Det känns som alla vet det mesta och en del vet mer än vad jag vet också tydligen ;) Hahaha, men det får väl folk slösa energi på. Huvudsaken jag och mina nära vet sanningen ♥

Men sanning ett är att jag är väldigt slarvig med det mesta och det är verkligen inget jag är stolt över:( Jag tänker så många gånger att nu ska jag ta tag i det här men det blir verkligen ingenting av det för det mesta! Sen när allt har blivit för mycket kör jag huvudet i sanden typ. Så fruktansvärt omoget och jag blir lika arg på mig själv varje gång!!

Sanning två är att jag har hånglat med min tjejkompis. Jag har ingen kontakt med henne idag om ni undrar :) Jag kände mig riktigt dragen till henne om jag ska vara ärlig..

Sanning tre är att jag åkte fast för snatteri på Åhléns när jag var 15 år med grejer för nästan 2000 kr :O Det var så sjukt pinsamt :( Men ärligt talat vem har inte gjort något sånt mer eller mindre ;)

Ja djupare än såhär vill jag nog inte gå med tanke på att jag inte har en aning om vilka som är här och läser... :)

Kramen!!

Promenad i solen ♥

publicerat i Vardag;
Imorse när jag gick till stallet höll jag på att frysa ihjäl. Det var så kallt:/ Men när jag gjort stallet klart och pussat lite på hästarna så hade solen börjat värma lite och det var så underbart :) Hundarna sprang lös och skutta omkring och lekte och livet kändes helt underbart! Hahaha, man blir alldeles knasig av solen ;)
När jag kom hem hoppade jag i duschen och sen åt jag lite rester sen igår och nu sitter jag här och lyssnar på musik och funderar vad jag ska hitta på. Undrar om min käre bror och Maria är hemma så man kan gå dit och våldgästa dom lite :P Japp så får det bli!

Kort från promenaden ♥



Bus på hög nivå :D



Så vacker♥





Hihhi, galen hund ;)



Morning :)

publicerat i Vardag;
Sitter och kollar på tv och dom har pratat om Tsunamin i Japan :( Det är så fruktansvärt med alla som förlorat sina nära och kära och sina hem. Ibland vet man inte hur bra man har det. Sitter och gnäller över småsaker när det finns dom som har det svårt på riktigt..

Tidig kväll

publicerat i Vardag;
Just nu sitter jag och kollar på Simpsons med Alex :) Blir tidig kväll här ikväll. Känns som jag har en förkylning som aldrig vill bryta ut riktigt. Ska ta en varm skön dusch snart och sen hoppa isäng.

Natti natti ♥

Kort från idag

publicerat i Djuren;

Idag har det vart en alldeles lovely dag! Jag har varit i stallet och mockat och letat fram ett tunnare täcke åt Ida. Lite väl varmt att gå med vintertäcke nu! Efter stallet gick jag till John och Maria. Det var bara Maria, Alvina och Aullen hemma för John var på dagis och skolade in Isak:) Det hade gått jättebra :)
Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra för mat idag. Alex vill ha köttfärssås och spaghetti så det får bli det då :)


Vackra Egon♥



Tage :) Hundarnas alla skräck  :P



Nero ♥

I min handväska

publicerat i Personligt;
Jag avänder nästan aldrig handväska nuförtiden. Vet inte riktigt varför faktiskt. Nu pular jag ner allt i fickorna så dom typ är smockfull. Nä jag måste köpa väskor igen! Egon bet sönder sönder min favvoväska när han var valp och då blev jag så sur så jag köpte aldrig en ny. Men när jag hade väska hade man ju typ hela livet där:P Det var smink, tamponger, alvedon, ipren, hårbosten, liten sprayflaska, parfym ja precis allt! Förstår inte hur man fick ner allt men man hittade aldrig nåt heller. Skulle man ha något fick man typ hälla ut allt. Nä nu ska jag köpa väska när jag får pengar;)



Puss ♥

Morning :)

publicerat i Vardag;
Har precis ätit musli och lite fil. Annars på mornarna brukar jag börja med att dricka kaffe och sen har jag jätteont i magen:/ Men idag åt jag frukost före och sen tog jag min kopp med kaffe och snusen då såklart:P Men nu känns det alldeles skönt i magen.

Solen skiner även idag! Det är så härligt ♥

Solen skiner ♥

publicerat i Vardag;
Solen skiner och det är helt underbart♥ Ska nog ta ryggsäcken och Nero och gå upp på byn snart. Tänk att vi snart är inne i april! Eller ganska snart då;) Tiden har verkligen bara sprungit iväg den sista tiden! Så härligt.

Igår hade hundarna var ensam hemma hade dom lyckats fått tag på hundmatspåsen och tryckt i sig nästan två kilo hundmat! :O Det är nog inte så bra! Jag blev lite stöss när jag skulle ge dom mat sen och ingen av dom ville ha, inte ens Nero. Men sen hittade vi påsen och då förstod jag ju. Dom har skitit rejält idag kan jag lova. Men hade det varit nån fara tycker jag man skulle märkt det på dom. ELLER?? :/

Min tro

publicerat i Personligt;
Jag tror allt händer av en mening, fast ibland har man väldigt svårt att se mening i det som händer. Men en händelse leder till en annan. Så är det bara. Jag tror på karma fortfarande, fast jag har verkligen tvivlat ibland. Ibland verkar det som att det är dom som kör över andra och bara tänker på sig själv och beter sig allmänt som en skitstövel som kommer längst. Eller är det bara en balans man ska hitta. Inte vara för snäll och inte vara för elak. Men jag kan inte ändra på mig själv. Hellre ha rent mjöl i påsen och veta det. Jag skulle aldrig kunna bli någon som kör över över andra och bara kör mitt eget race. Men så kommer jag åka på mina törrnar gång på gång men det tar jag hellre.
Jag tror verkligen på det som göms i snö kommer fram i tö.. Allt kommer fram förr eller senare, på gott och ont:/ Iblannd är det bara tiden man får förlita sig på.

Gomorron

publicerat i Vardag;
Ny vecka nu då:) Jag är jättetrött idag idag och har många funderingar i huvudet. Var ute och gick igår vid elva på kvällen och sömnen har inte varit den bästa. Dax att ta tag i saker och ting, kanske blir det det till det bättre eller inte. Men jag måste pröva..

Nu sitter Alex bredvid och vill ha datorn och är på sitt toppenhumör eller inte;) Jag ska få iväg han till skolan och sen knata iväg till stallet. Måste leta fram ett tunnare täcke åt Ida också, det hon har nu är för varmt. Vi går mot varmare tider♥

Kramen!

Skoteråkning och korvgrillning

publicerat i Vardag;
Idag när vi låg och dega i soffan och kollade på Svensson Svensson kom Johanna. Dom skulle till Harsjön och grilla korv så vi hakade på:) Alltid lika skönt ute på sjön och träffa alla och äta gokorv. När vi kom hem tog jag och Stefan skotern till affären och handlade lite. Vi hade svärfars skoter. Jag blir f*n åksjuk på den när det går fort. Hahaha, fattar inte varför. Jag blir aldrig när vi åker på Stefans skoter och då åker vi mycket snabbare. men varje gång han drar på på den där skotern känns det som jag ska spy vilken sekund som helst! Trevligt! Man vill ju inte direkt spy i den där farten. Hmmm, trevligt inlägg det här blev då ;P
Igår satt vi hemma hela gänget och umgicks och drack lite. Vi hade jätteskoj. Spontana hemmafest kvällar är alltid lika roligt. Jag försökte ta kort men alla skrek rakt ut när jag tog fram telefon och skulle knäppa kort så jag la ner det. Jag måste lära mig att bli mer diskret tror jag:)

Mina syskon

publicerat i Personligt;
Jag har fyra syskon. Tre halv bröder på pappas sid som heter Micke, Thomas och Magnus och en lilleboror som heter John:) Mina tre halvbröder har jag tyvärr inte så mycket kontakt med som jag skulle vilja ha men det ska jag ta tag i:) John däremot träffar jag nästan varje dag. Han har tre små barn som heter Isak, Alvina och Auleen♥
John har varit en klippa många gånger och tagit ner mig på jorden igen men han har också vart en riktig "Pain in the as" ibland;) Fast klart jag tyckte det när han inte höll med mig i allt! Hahaha!!

Favorit årstid:)

publicerat i Personligt;
Vår och sommar är ju såklart min favvotid;) Våren när allting knoppar och sommaren med sol och bad. Längtar tills våren kommer och alla vårkänslor som bara sprudlar och sommaren med sena sommarkvällar med grillning och badning! Förra sommaren spenderade jag utanför Ica och sålde jordgubbar bara så det blev lite sol och bad då, men den här sommaren ska det bli annorlunda;P

Puss! (Maria tyckte jag skulle skriva hångel!! Och det har hon rätt i!!!)

Skärpning! :)

publicerat i Vardag;
Jag måste verkligen ta itu med listan jag lova så stort att jag skulle göra1 Men jag skriver och pladdrar på jämnt i den här bloggen så jag glömmer bort listan:P

Gud vilket härligt väder det är ute just nu! Jag ska dammsuga, diska hänga tvätt och sen ut i solen! Lika bra att göra det tråkiga först så det är gjort;)


Gomorron :)

publicerat i Vardag;
Jag har alldeles nyss vaknat. Jag fick sova till nio imorse innan Nero vaknade! Så skönt! Annars har han vaknat vid sju varje morron.
Nä solen skiner och jag ska ner och ta en dusch och dricka lite kaffe och sen får vi se vad som händer!

Kramen♥

Natti natti:)

publicerat i Vardag;
Det blev en lugn hemmakväll med gotta och film. Vi for till Gnarp och hyrde "I rymden finns inga känslor" och en till film som jag inte kommer ihåg vad den heter:P Den första filmen var jättebra och rolig men den sista var ingen höjdare! Fast den var lite rolig emellanåt:)

Nä nu ska vi sova♥

Gos med Ida ♥

publicerat i Djuren;
Kom hem från stallet för en liten stund sen. Skoter spåret hade ju snöat igen så det var riktigt jobbigt att gå. Men det är bara bra det, då bränner man mer fläsk;) Nu sitter jag och försöker skriva med en katt som ska trampa runt runt i knäet och det är inte så lätt! Jag har tagit bort henne tre gånger och då sätter hon sig och blänger ett tag sen kommer hon tillbaks. Hahaha, så nu får hon ligga här:)

När jag hade mockat klart i stallet stog jag med Ida och bara mös. Känns som vi fått våra liv tillbaka på nå vis. Jag trodde hon inte ens skulle klara sig till sommaren igår innan vetrinären varit där. Hon ser piggare ut hela hästen tycker jag. Men jag kanske inbillar mig också. Ska boka skoning åt henne nu så vi kan gå ut i skogen. Då är hon verligen som en unghäst igen♥

Här kommer lite kort från dagen såhär långt:)

'


Hur kunde jag?? :(

publicerat i Personligt;
Jag glömde skriva om min käre bror när jag skrev om vad kärlek är för mig! Onda mig:( Men min bror ska verkligen vara med där! Min bror är en verligen speciell människa med uttryck som ingen kan komma i närheten av!! =D John hör till dom också som fått ruska om mig många gånger när jag fick mina raseriutbrott när vi var yngre. Fanns ingen jag kunde vara så arg på som han, men så är det nog för alla syskon:)

♥ Älskar dig bror ♥

Har försökt lägga upp ett kort men det går tydligen inte så jag provar senare idag:)

Varför kan jag inte sluta??

publicerat i Vardag;
Jag förstår fan inte varför jag inte bara kan lägga ner rökningen helt!! När jag inte har cig hemma tänker jag inte ens på det men så fort jag har så röker jag. Varennda gång vid tobakshyllan på Ica har jag typ en fight med mig själv. När jag inte köpt cig känns det som jag glömt något. Men jag vet ju att om jag bara tar mitt snus och går till kassan så glömmer jag det om ett tag. Har jag inte cig hemma så tänker jag ju inte ens på det, såklart jag kan tänka ibland att f*n vad jag vill ha en rök men jag glömmer det lika snabbt igen. Jag måste tvinga mig att inte köpa några cig på Ica! Då är nog problemet löst:/


Usch va äckligt det ser ut!! Då är snusen bättre. Man luktar inte illa och det stör ingen annan!! :)



♥ Göteborgs Rapè ♥ Love it!

Men va fasen mer snö!

publicerat i Vardag;
Det har kommit typ en decimeter snö inatt!! Nu känns det ju inte alls som våren på är på gång längre:( Fast den nya snön tar ju med den gamla så man får försöka tänka lite positivt ändå:) Jag är bara så fruktansvärt less den här vintern nu. Vill ha vår och alla vårkänslor!! Den här sommaren ska jag bada och sola så mycket jag bara kan.

Alex sov hos en kompis inatt. Det är lite tomt på mornarna när han inte är hemma och tyst. Det är ingen som sitter på toan sjunger. Hahaha! Dom första minuterna innan han ätit frukost sitter han och puttrar i soffan (han har inget roligt morgonhumör) men sen efter han fått i sig lite frukost blir han genast mycket gladare och går och sjunger♥

Så vad händer idag då?? Jag ska gå till stallet och upp på affären. Ska kolla om min käre faster är hemma också. Är jätte längesen jag träffade henne nu. Det blir liksom inte lika ofta sen vi flyttade ut till Stering. Ikväll har jag ingen aning alls vad som blir. Tar kvällen som den kommer:)

So long♥

"Live to please the others, and everyone will love you, except yourself."

publicerat i Vardag;
Så äre verkligen, tyvärr.. Det är ingen särskild som behöver ta åt sig just nu! Ska kanske nämna det ;) Men i livet överhuvudtaget.



Imorron är det fredag och Alex ska till mormor. Funderar på om man kanske skulle byta helg till nästa helg då man fått pengar och kan hitta på något. Johanna fyller ju 21 på fredag också;) Då blir det PARTY!!!! Hehehe, kul! Är så glad att jag har Johanna! Hon har fått mig på andra tankar och fått mig glad så många gånger:) Vi är så lika också och jag kan verkligen vara mig själv med hon. Det blir mest bara tok men vad är det man säger, släkten är värst ;)♥

När jag kom hem från stallet idag städade jag lite. Så skönt när det är klart. Skulle egentligen upp på byn också och lämna igen filmen som vi hyrde (glömde ju det igår såklart) men jag orkade inte så jag skickade upp Alex och hans kompis istället:P Hahaha, lata jag!!

Nä nu ska jag glo lite på Scrubs:)

Puss!


Vad är kärlek?

publicerat i Personligt;

Oj hur beskriver man det egentligen?? Det är svårt.. Men största kärleken för mig är min sambo, min son, Ida och mina föräldrar ♥ Känslan av att somna och vakna bredvid den man älskar. Saknaden man kan känna ibland innan dom ens hunnit utanför dörren;) Känslan av att kunna lita på den man älskar till 100 procent. Men kan man verkligen lita på någon till 100 procent. Jag vet inte.. Jag har ingen jag litar på till 100 procent men jag hoppas att en dag kommer jag ha det.
Här har man egentligen chansen att skriva hur mycket somhelst bara för att det ska se bra ut, men det kommer jag inte göra.

Den här låten besktiver exakt vad kärleken är för mig♥



Blandade känslor...

publicerat i Djuren;
Vetrinären kollade ju Idas tänder idag och eftersom dom förra vetrinärerna sa att Idas tänder var helt nersliten och det inte finns något att raspa har vi ju uteslutit att hon haft vassa tänder:/ Idag när den andra vetrinären kollade så hade hon visst vassa tänder!! Han raspa tänderna och tog bort det vassa. Men hur fan kan man kalla sig vetrinär och missa något sånt. Hon har gått ett år nästan med dom där tänderna och det gör så ont i mig:( Blir hon inte bättre i tuggnignen nu går det att fila ner tänderna så dom blir jämn. Hon hade lite "vågbett" eller vad han kallade det men det är också något som man kan fixa. Dom andra vetrinärerna dömde ut henne totalt och sa att nästa gång vi kommer avliivar vi hästen.
Idag när jag gick till stallet mådde jag illa av oro för att min Ida skulle bli utdömd, benen bar mig knappt när jag tog in henne till stallgången när vetrinären skulle kolla henne. Jag var så rädd och nervös..
Nu har båda våra hästar gått och haft problem med tänderna för några okunniga vetrinärer. Så det är blandade känslor.. Jag tycker så synd om dom eftersom dom gått med vassa tänder men jag är samtidig så lycklig att det inte är så illa med Ida som jag trott hela tiden. Så nu hoppas jag det blir bättre med raspningen och blir det inte det tar jag dit en som får fila ner tänderna på henne så dom blir jämn och fin =D Så nu ska jag ringa hovslagaren och sätta skor på Ida och sen ska vi ut och lunka i skogen igen! Kanske blir rally till sommaren med lite tur;D

Tack Maria för du var med mig och stötta mig idag ♥



Min bästa vän ♥Ida Bell♥

Vetrinären

publicerat i Vardag;
Idag klockan nio kommer vetrinänären och ska kolla på hästarnas tänder igen. Är så nervös eftersom jag vet att Idas tänder inte är bra:/ Men det härär verkligen en erfaren vetrinär som hållit på i många år. Han kommer se vad som är bäst för Ida ♥ Är bara så rädd att han ska döma ut henne för då vet jag att det inte finns mer att göra:(
Men man måste göra det som är bäst för sin vän. Tyvärr blir man lätt självisk och intalar sig själv att det är bättre än vad det är..

Igår var jag hos Maria medans John åkte in med deras katt till vetrinären för den var inge bra i munnen. Tyvärr kom hom hon inte hem igen:'( Kajsa var speciell hela hon. Har nog aldrig sett en sötare katt nångång.. En tung dag idag igår och man blev ännu en gång påmind om att man inte vet hur länge man får behålla sina vänner ♥

Mina hundar ♥

publicerat i Djuren;


EGON ♥



NERO ♥



Man riktigt ser hur det lyser bus i Egons ögon:) Nero tar det lite mer som det kommer:) Hehe! <3

Morronpigg??

publicerat i Vardag;
Ja, det är något jag verkligen inte är och jag har nog inte så roligt morronhumör heller:P Jag tål inga motgångar på morron och verkligen ingen stress. Jag kan typ börja grina för ingenting. Hahaha!!
Nu har Alex åkt iväg med Wille och gänget till ungdomsgården i Söderhamn:) Dom blir där hela dagen. Jätteroligt för dom=D Själv sitter jag och ska äta något och sen går jag till stallet. Solen verkar inte vilja titta fram idag tyvärr.. Man behöver så mycket sol man bara kan få nu känns det som!
Jag ska även gå till min käre försvägerska och bror idag. Kanske vi ska ut på fotorunda igen, man vet aldrig=) Vi får se vad som blir.

Ha de bäst så länge!

Ida Bell ♥

publicerat i Djuren;
Jag måste bara lägga ut korten som duktiga Maria htpp://photographybyristo.blogg.se knäppt på min älskade häst. I tjugo år har jag haft henne och det finns inget i mitt liv nästan som jag inte gått igenom utan henne♥ Den dagen hon går bort kommer en stor del av mig följa med :'(


Tisdag

publicerat i Film & Musik;
Nu har jag äntligen städat ur sopskåpet iaf tack vare Johanna♥ Har tänkt på det tusen gånger men nu städade vi ur det och pantade det som gick och for till sorteringen med det andra. Så nu är det gjort=)

När vi var på affären köpte vi varmkorv som vi smaskade i oss till en film vi hyrde. Jätterolig film var det. Handlade om ett gäng vilda djur som ställde till det rejält när dom fått reda på att dom skulle röja ner skogen. Den måste ni se bara!! Varning för vilda djur heter den=)



Puss!

Det här gör mig upprörd

publicerat i Personligt;
Fortsätter med listan då=)

Det som gör mig upprörd är falska människor, såna som först verkar vara ens vänner men i egentligen är dom bara ute efter smaskiga detaljer i privatlivet.. Felet med mig är nog också att jag är så godtrogen om alla och tror gott om alla. Har åkt på många smällar genom livet på det viset. Men jag tror ändå att det är såna människor som mår dåligt och måste koncentrera sig på allas andra skit istället för sitt eget.
När folk är dum på mina nära och kära gör mig också arg, det gör mig nästan mer arg faktiskt och känslan av att inte kunna hjälpa.. 

Imorse när jag vaknade hade älsklingen satt på Pistvakt på datorn innan han for till jobbet:) Han vet att jag sover bäst till det. Tänk vad små saker i vardagen kan lysa upp!♥





Jag och min älskade son♥

Det här får mig att må bra

publicerat i Personligt;
Det som får mig att må riktigt bra och bara glömma allt är att vara ute och rida i skogen. Helst i full galopp!
Vara ute med hundarna i skogen och bara trulsa på får mig också att må riktigt bra. Finns inge bättre sätt att ladda batterierna på:)
Vara med nära och kära också såklart men det får nog alla att må bra ;)

Kramen ♥

kort från igår :)

publicerat i Fotografi;










Kyrkan i Harmånger är vacker. När jag var liten var jag helt tokig i kyrkor. När vi var ute och åkte bil tjatade jag att dom skulle stanna vid varje kyrka:) Jag är fortfarande förtjust i kyrkor men bara att titta på dom, är jag inne i en kyrka blir jag bara stressad och rastlös. Vet inte egentligen varför=/

Vårkänslor ♥

publicerat i Film & Musik;
Imorse när jag kom ut genom dörren och skulle rasta Nero så kom en sån där lycklig känsla över mig. Det kändes alldeles ljummigt i luften!! Man börjar känna hur vårkänslorna kommer and I lööööve it!! ;)

Igår var jag och Maria ute och fotade lite. Hon får så fina kort med sin kamera också kommer jag med min mobil och knäpper. Hahaha, lite skillnad på kort då! Men man tager vad man haver sägs det;P Jag hittade ett Photoshop program på datorn igår som jag satt och försökte med. Men när jag råkade ta bort ett öga på kortet gav jag upp! Ska ta med datorn till Maria idag så får hon försöka lära mig lite. Hon är grym på det!

Igår kollade jag och Stefan på " The hottie and the nottie ". Jättebra film. Jag älskar filmer som har ett budskap och det hade verkligen den. Sen att Paris Hilton var med var ett litet minus. Hon är ingen bra skådespelare Men filmen var verkligen jättebra:)

O`boy och macka :)

publicerat i Vardag;
Det finns inge godare frukost!! I like! Nu ska jag äta upp det här och sen ta Nero och traska upp på byn. Måste på Ica också och köpa lite grädde till köttfärssåsen.
Solen skiner ute och det är helt underbart, synd bara att det blåser. Men man kan ju inte få allt här i världen;)

Hörs å störs sen då <3

Konstiga drömmar..

publicerat i Vardag;
Jag har haft så skumma drömmar inatt.. Jag hatar verkligen när det känns som man faller och det tar aldrig slut och till slut vaknar man med ett ryck. Alltid när jag drömmer kommer jag bara ihåg vissa bitar. fast så kanske det är för alla.

Idah ska jag hälsa på mina nära och kära på byn iaf:) Om man inte slår ihjäl sig på vägen dit. Det är snorhalt här på byvägen. Det är som en skridskobana. Men det känns iaf som det här kommer bli en mycket bättre dag än igår:)

Segt internet

publicerat i Film & Musik;

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta!! Hur bär jag mig åt när jag lyckas trycka bort allt jag skrivit?? Vet inte ens vilken knapp jag kommer åt:/ Internet är jättesegt ikväll! Lyser bara grönt vart än jag sitter, det ska ju lysa blått!! Allting tar typ hundra år. Tänkte lägga in en låt här men det fick jag lägga ner. Hade inte tålamod att vänta. Bara inte internetet är fullt efter att min käre son och sambo sitter ute på YouTube och glor på skotrar:/
Det har verkligen inte varit min dag idag så det kanske är lika bra att bara bädda ner sig och hoppas den blir bättre imorron. Jag vill ju vara glad!! :) Fast, vem vill inte det liksom?

Nä nu har jag pladdrat klart här för ikväll! YEEES, intenetet är blått!! =D Då ska jag lägga in en låt, fast inte den jag tänkte utan en video som jag garvar jämnt åt=) Hahahaha, dom är så rolig!


....

publicerat i Personligt;
Ibland blir allting så fel. Spelar ingen roll hur mycket man försöker så blir allt bara värre:( Är det då man bara ska lägga ner och låta tiden visa??
Snälla förklara nån!! För jag vet inte...

Mina föräldrar ♥

publicerat i Personligt;

Min mamma heter Pia och är världens bästa mamma! Hon har alltid funnits där och stöttat mig genom allt. Jag kan inte komma på en gång min mamma svikit. När jag fick Alexander och det spåra ur en hel del så fanns hon där. Jag har sårat henne många gånger och det gör så ont i mig varje gång jag tänker på det :( Usch förstår inte hur hon stått ut mig, hon skulle haft en medalj för det! Jag älskar dig så stort mamma!
Mamma bor i ett hus med sina katter och våra två hästar Ida Bell och Roxy. Roxy är mammas häst och är en Ardenner. En riktig bjässe:) Hon jobbar på skolan i Harmånger och har gjort det hela mitt liv tror jag:) Jag ser upp till henne efter allt som hänt i hennes liv men hon har alltid rest sig. Jag är så stolt att jag har dig som mamma<3


Mammas häst Roxy<3

Min pappa heter Per-Åke.  Han har jobbat som ordningsvakt och haft alla andra olika jobb i alla år och det är nog en av anledningarna att alla känner honom! Hahaha.. Går inte att gå på stan med pappa ens för alla stannar och ska prata:D Måste vara jobbigt i längden!
Jag älskar min pappa så enormt mycket och önskar jag kunde träffa han mer än vad jag gör. Han har alltid gjort allt han kan för mig<3

Jag har verkligen världens bästa föräldrar!! <3

Gomorron ♥

publicerat i Vardag;
Lördag morron då, lite seg idag är man ju =) Men vi hade det mysigt igår. Var lite värre när vi skulle gå hem, kändes väldigt långt och mörkt kan jag lova.

Idag måste jag verkligen städa och sen blire nog en promenad med vovvarna. Kan ju inte sitta inne när solen lyser, Det är en väldigt dålig städdag idag också ;) Men det måste ju göras!

Kram <3

Freeedag!!

publicerat i Jag;
Nu har jag precis bytt om och ska gå till John och Maria:) Blir en liten myskväll där med tv-spel och lite vin. Älsklingen är med grabbarna så då vill man ju inte sitta hemma bara och tröka:) Kommer nog lite kort ikväll eller imorron. Gruvar mig bara för att gå med vindunken och X-boxen. Kommer nog bli tungt som fasen innan man är framme! Men så stark som jag är blir det ingen big deal;) Hehehe..

So long<3



Jag och Maria :)

Stackars hund :(

publicerat i Vardag;
Såg i Aftonbladet hur en jävla idiot hade sparkat sin hund och sen bundit fast han i dragkroken och kört iväg med hunden släpandes efter!! Hur fan kan man?!?!? Grät när jag läste det :( Skulle man få tag i den där jäveln så skulle man göra precis samma sak mot han! Blir så jävla galen på såna där psykopater!!
Som tur är klarade hunden sig och är nu hos vetrinären <3

Mensvärk :(

publicerat i Vardag;
Jag hatar verkligen mensvärk. Det gör så molande ont på något vis.. Är så orättvist att en del knappt känner av när dom har mensen! Jag blir helt däckad, kan inte göra nånting typ. Jag ska försöka pallra mig till stallet iaf. Ibland blir det bättre när man rör på sig. Jag har nte tålamod att bara ligga hemma heller för då kryper jag ur skinnet:) Hahahaha, inte lätt det här:P

Men gomorron på er iaf! :) <3

??

publicerat i Personligt;
För några månader sen älskade jag att vara med på kort och nu verkligen hatar det.. Kan knappt se mig själv på kort:( Hoppas det bara är nå knäpp man kommit in i för det här är verkligen ingen kul känsla!! Vad har hänt med mig?? :O Bara för att komma över det här ska jag tvinga Maria knäppa kort hela tiden så kanske jag kommer över det här. Ni skulle hört våra diskussioner idag! Maria höll på att garva ihjäl sig och jag höll på att bryta ihop:P Hahaha!!

Vi tjejer kan verkligen va knäpp vi också ;)



Kramen <3

Kort om mig..

publicerat i Personligt;
Kör igång listan innan jag går till stallet då:)

Jag är född den 3e april 1980 på Hudiksvalls sjukhus. Jag var 52 cm och vägde unfefär 4100 nånting. Så jag var en rejäl bjässe! Fast bror min vägde över 5 kilo så han var värst;) Jag har bott i Harmånger nästan hela livet förutom när jag var liten för då bodde vi i Stocka men flyttade tillbaks till Harmånger när jag var typ fem år tror jag:) Jag har även bott i Ånge ett tag.. Jag har en son som heter Alexander och är 12 år, Jag var en väldigt ung mamma på gott och ont.. Jag var 18 år när jag fick honom och förstog inte riktigt ansvaret med att bli mamma. Det var tur jag hade min mamma då som fanns där, men det blir en senare punkt:)
Jag bor i Stering i ett litet gulligt hus med min älskling Stefan, min älskade Alex, våra hundar och katten Bodil<3
På fritiden tycker jag om att vara ute i skogarna med hundarna och träffa kompisar.

Det får räcka nu annars har jag babblat igenom alla punkterna snart:D Hahaha!!

Nu ska jag röra på mig. Vet inte om jag ska stallet efter jag varit hos John och Maria eller före. Det märks. Jag ska göra båda sakerna iaf:)

Pusspuss<3

30-dagars lista :)

publicerat i Personligt;
Eftersom jag är väldigt dålig på att prata om mig själv tänkte jag börja med en 30-dagarslista:) En punkt för varje dag.
Dom här punkterna är det:

1. Kort om mig

2. Mina föräldrar

3. Det här får mig att må bra

4. Det här gör mig upprörd

5. Vad är kärlek?

6. Favoritårstid och varför

7. Mina syskon

8. Min tro

9. I min handväska

10. Dagens outfit

11. Tre sanningar om mig

12. Mitt jobb

13. En sak jag gör varje dag

14. Det här saknar jag

15. Det här gör mig lycklig

16. Mina rädslor

17. Om jag blev rikast i världen

18. Saker jag stör mig på

19. Saker som får mig att gråta

20. Mina djur

21. Ett pinsamt ögonblick

22. Några personer jag inspirerats av

23. Min favoritplats i vardagen

24. Något som har förändrat mig

25. Vad jag vill bli när jag blir stor

26. Mina rädslor

27. Min fritid

28. Detta skulle jag vilja göra innan jag dör

29. Min favoritdryck

30. Min kärlek

Kramen <3

Ny dag:)

publicerat i Vardag;
Japp, en ny dag då idag:) Försöka göra något bra av den. Jag ska pyssla om Ida idag, hon behöver det. När jag var där idag stog hon och tittade på mig hela tiden. Hon brukar göra så när hon är sällskapssjuk:) Saknar ridturerna med henne. Det fanns inge bättre sätt att ladda batterierna på! Dundra fram i full galopp i skogen är mumma för själen..
Önskar jag kunde spola tillbaks tiden med tio år med Ida och hon skulle va pigg och sitt gamla jag igen:( Usch vad jag gruvar mig för den dagen hon inte kan vara med längre. Det gör ont i mig vid bara tanken:(

Idag ska jag försöka få tag på hon på Arbetsförmedlingen igen. Jag måste ut på något innan jag blir knäpp! Hahaha, börjar känna mig lite smått frustrerad över allt. Jag måste bara ut på något.
Ska nog hälsa på min käre bror och svägerskan idag också:) Undrar om dom åt upp all köttfärssås igår.. Hoppas inte!! ;P Ska försöka hinna med och hälsa på min käre faster också, det har blivit lite av det på sistone tyvärr. Men hon jobbar på dagarna och på eftermiddan när hon är hemma orkar jag inte gå upp på byn igen. Lite lat får man vara;)





Egon när han var liten:)

Kramen<3


Huvudvärk :(

publicerat i Fotografi;
Jag har så fruktansvärt ont i huvet, är säkert sen jag mocka ur Idas box idag. Jag brukar ha bädd åt henne och idag var det dax att mocka ut allt och lägga in nytt spån och halm. Jag trodde jag skulle mocka ihjäl mig, kändes som jag gick ut med typ hundra kärror!! Men det värsta är ju amoniaklukten, jag tål verkligen inte den. Får sprängningshuvudvärk och svårt att andas. Men det är så skönt att det är gjort nu:)
Jag skulle lätt kunna hoppa isäng nu men det går inte. Alex är på ungdomsgården och älsklingen är och kapar ved. Måste ju vänta tills dom kommit hem :)



Min älskade Ida Bell <3


Jag behöver ett jobb!

publicerat i Personligt;
Jag kommer bli tokig snart av att gå hemma! Jag behöver verkligen ett jobb. Jag vet att de flesta tror att jag bara vill gå hemma och lata mig men så är verkligen inte fallet!! Ni som tror det känner inte ens mig... Men har man ingen utbildning, körkort eller nånting är man inte så jävla populär att anställa. Jag förstår ju dom, varför ska dom anställa mig när det finns folk med utbildning, körkort och erfarenhet. Men erfarenhet får man ju aldrig om man inte får pröva på nåt. Jag har ringt arbetsförmedlingen nyss men hon jag ska prata med återkommer kl ett. Jag måste förska hitta en praktik iaf så jag slipper gå hemma hela dagarna. Jag kommer bli knäpp av det här snart!!

Morning:)

publicerat i Vardag;
Av någon knepig anledning hade jag torsdag imorse när jag vaknade också är det bara onsdag.. Typiskt:P Ja det är morron så jag är trött som ett as som vanligt. Funderar på om jag ska ta med Egon till stallet idag också och hoppas på att man inte möter någon hund.. Usch inge kul att gå och gruva sig för det hela tiden.

Ska nog gå och våldgästa John och Maria idag också. Hehe.. Jag har ett svagt minne av att Maria sa något om köttfärssås igår;) I LIKE!!!

Kramen<3

Första mars!!.

publicerat i Vardag;
Tänk att vi redan är inne i mars!! Så härligt:D Våren närmar sig med stormsteg!!

Det blev en rätt tuff dag idag. Många frågor man var tvungen att besvara från sån skit som varit.. Sånt man lämnat bakom sig. Men det gick bra. När vi var klar där gick vi åt på Mc Donald`s men det var inte ens gått och sen gick man dubbelvikt typ av magknip från stripsen:/ Man lär sig aldrig..
När vi kom hem möttes jag av ren kaos som hundarna ställt till med=/ Dom hade ju haft riktigt skoj kan jag lova ;)
'
Ikväll blir det en tidig kväll. Har sovit på helspänn inatt, livrädd för att jag skulle sova över så jag har vaknat flera gånger och sen har jag inte kunnat somna om. Hatar såna nätter. Så nu ska jag hoppa i duschen och sen bara ta det lugnt innan jag lägger mig:)

Ha de bäst!



Gulliga lilla Carl-Jan:)

Mot staden!! =)

publicerat i Vardag;
Nu ska jag och Alex göra oss iordning och sen ta bussen till stan. Alex har ju lite problem med koncentrationen is kolan och att sitta still. Så det är det vi utreder nu. Känns skönt att han kan få hjälp. Efter vi varit där ska vi gå på stan och äta. Kommer bli mysigt:)

So long!!!