Ångrar mig :(

publicerat i Vardag;
Nu ångrar jag mig att jag färgade håret svart igen. Jag är fan hopplös! Jag skulle hållt mig till slingorna. Vette fan om jag orkar börja om hela proceduren igen heller. Alla kommer typ bli galen på mig oxå, jag vet hur det kommer låta. "Kom inte och gnäll sen när håret blir förstört" Men va fan det är väl mitt hår. Fast jag vet att dom har rätt, det är ju det värsta:P

Idag har jag varit på cell-provtagning för första gången i mitt liv. Det var inte alls nå trevligt men nu är det gjort iaf. Jag har gruvat mig länge nog nu så nu är jag sååå mallig över mig själv. Sitter just nu och väntar på att älsklingenn ska komma hem och hoppas han köpt hem nå tapeter så vi får börja med tv-rummet nångång! Börjar bli lite drygt att ha både sov-rum och TV-rum uppe. Så håll tummarna;)

Här kommer lite kort från veckan som vart.







Puss & Kram ♥

120219

publicerat i Vardag;
Idag har jag jag spenderat dagen med Johanna:) Jag gjorde slingor på henne, fast på tok för många så inte ens blekningsmedlet räckte till! När vi skulle kolla om det var lagomt många upptäckte vi ju att jag nästan dragit ut allt hår!! Hahaha, vilka klippor vi är! Men men sånt händer lätt när vi är i farten!:) När vi var klar med slingorna och hade ätit mat kollade vi på "Bad teacher" och smaskade i oss massa gotta.

Igår blev det också en supertrevlig dag och kväll med massa trevligt folk! Så det har verkligen vart en toppenhelg :)Nu är det bara att ladda om för jobb imorron.

Gonatt å kramen!!

120217

publicerat i Vardag;
Imorse tog jag halv sju bussen till jobbet, tidsoptimist som man är flck jag springa till bussen. Jag var helt död när jag kom fram och svettades som en tok. Men jag hann iaf:) Det var första gången jag hade utsläpp på stallet och det gick jättebra. Idag red vi ut också, Nippran kämpade på så duktigt i klätterbacken. Go gumman<3

Det blir tidig kväll för mig ikväll. Jag ska upp tidigt och ta en tur på Ida och sen ska vi nog ut på sjön. Det ska bli skönt, har inte varit där på hela vintern.

Jag kan ju meddela att datorn är cp så jag pallar fan inte skriva mer:/ Ha en skön kväll och sköt om er <3


Kaffe!!

publicerat i Vardag;
Gomorron:) Sitter här med min kaffemugg och försöker vakna till liv. Är krasslig som fan lika som varje morron nästan men sen blir det bättre mitt på dan. Tänk om skiten kunde bryta ut på fredag eftermiddag så kan man ligga däckad över helgen istället för det ska bryta ut mitt i veckan. Bara ta en Ipren och se glad ut det:)

Idag blir Nero hemma. Kommer kännas tomt utan han på jobbet tror jag nu när man är van att han är med men han kan nog behöva vila nån dag han med.

Nu hör jag äntligen liv från Alex rum, han är omöjlig att få upp på morron. Tonåringar;) Fast jag förstår han, jag vill också ligga kvar på mornarna, sängen är aldrig så skön som då!

Nu ska jag ut med hundar och sen pälsa på mig för att börja röra mig mot hästarna och sen bussen. Det är -15,5 här. Det är verkligen skitkallt:/ Längtar efter vår & sommar nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss å kram <3

Gomorron!

publicerat i Vardag;
Det kändes blåsigt och kallt när jag var ute och morronrastade hundarna. Hoppas det blir bättre. Tycker inte alls om blåst, det får hellre toksnöa eller tokregna. Idag är jag ute i ganska god tid faktiskt och det känns ju skönt för en gångs skull.

Inatt har jag drömt en massa tok bara, vissa saker förföljer en i drömmarna. Så är det bara:/ I don´t like!! Men men, nä nu ska jag sätta fart:)

Puss&Kram <3

120214

publicerat i Vardag;
Jag känner mig helt däckad, tänkte precis att jag skulle gå upp och slänga mig i soffan och glo på TV men jag måste ju göra nå jäkla mat. Nero har mindre ont idag, det har vart en jäkla fart på han och idag har han velat suttit också. Men han är fruktansvärt skällig och morrig när det kommer nån till klubben. Det börjar bli riktigt drygt faktiskt. Det kanske inte är att han är osäker utan att han kanske är jävligt vaktigt och då måste jag ju ta ur han det på nå vis. Lika när Stefan och jag busar också så skäller han som en tok och blir jättedryg. Hemma är helt okej om han vaktar men fan inte på klubben där det kommer och går folk hela tiden. Så hur tar jag ur han det då?? Jag har aldrig haft såna här problem förr med nån hund så varför nu. Nä man får försöka hitta fram nå svar eller så pratar man med nån hundspecialist. Men det är väl svindyrt:/

Jag har fått nå jäkla bett på kinden. det är alldeles rött och kliar som fan och nu börjar det klia på hakan också. Kankse jag har fått hästloppor på självaste alla hjärtans dag. Haha inte blir jag förvånad! Typiskt min otur:P

Kraaam på er <3

Alla hjärtans dag

publicerat i Vardag;
Jag har bråttom som fan men vill skicka en bamsekram till er innan jag rusar iväg♥ Ha en jättemysig dag alla!

Puss och kraaaam!

The other guys...

publicerat i Vardag;
Ikväll blev det myskväll. "The other guys" tittade vi på. Den var rolig som fan men ganska seg emellanåt. Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med Nero och att det är normalt att dom blir sådär. Men sån tur har bara inte jag, vi fr väl åka in med han och jag måste vara hemma från jobbet en dag till och får världens saftigaste räkning hos vetrinären:/ Åhh, vill inte!! Jag tror faktiskt vi skippar att kastrera Egon, det var liksom lite mer än vad jag hade räknat med. Men vi får se vad dom säger imorron. Jag är trött som en tok och villl bara sova nu:)

Nattinatti <3

120212

publicerat i Vardag;
Nu har jag precis kommit hem från John & Maria och slängt i mig en hamburgare. Vi fick ett täcke av dom som vi skulle testa om egon kan ha men jag fattar ju fan inte hur man ska knäppa det. Det var precis lagomt åt han iaf men som sagt jag måste ju jkura ut hur fan det ska sitta:/

Det ser inte bra ut på Nero efter kastreringen just nu. Pungen är alldeles svullen och röd och han har jätteont där. Jag ringde vetrinären men det var bara telefonsvarare där också hänvisade dom tilll ett mobilnummer om det var akut. S jag får ringa dom imorron klockan åtta och se vad dom säger.

Nu blire snart lite film och gotta så ha en toppenkväll!! :)

Kanonkväll igår! :D

publicerat i Vardag;
Tack alla för en toppenkväll igår!! Vi hade jättekul:D Solen lyser för fullt ute och här sitter jag och lyssnar på galna fåglar typ! Jag ska snart gå till Ida och ta en sväng med henne. Hon verkade lite hängig igår så jag måste kolla hur det är med henne idag.

Ha en underbar dag!! Kram på er <3


Låt den rätte komma in..

publicerat i Film & Musik;
Faaan va bra den filmen var!! Jag bara älskar den!! Just nu sitter jag och väntar på mamma och Alex. Vi ska åka in till stan och köpa spån åt våra pollar. När vi kommer hem blir det en tur på Ida. Hon har stått hela veckan när jag vart sjuk så hon blir nog skojig idag;) Det värsta är ju att nu får jag liksom börja om från början med henne. Hon reds ju regelbundet och nu har hon fått stått alltför länge. Inte så bra..

Smart tjej!!

publicerat i Vardag;
Idag hade jag bara en macka med mig som lunch på jobbet! Hur får man vara så osmart, höll ju fan på att svälta ihjäl där ett tag. Men som tur var kom Ewa med en varsin semla:) Den var sååå god!!

Nu är jag hemma iaf och funderar på att lägga mig och kolla på "Låt den rätte komma in". Den verkar ganska skum på trailern men då kanske man glömmer allt annat ett tag. Kan behövas nu:/ Jag har haft bättre dagar om man säger så...

Skriver mer sen<3

Sovit över..

publicerat i Vardag;
Gomorron! Jag vaknade lite väl sent imorse och jag ska ta ut våra hästar också innan jag åker till jobbet! :O Stress stress! Nä har inte tid med det här ju:P

Hörs sen! Puss<3

120208

publicerat i Vardag;
Nu har jag tagit en dusch, kvällsrastat hundar, suttit och pratat med fåglarna, ett väldigt givande samtal;) Hahah! Idag när jag klev av bussen gick jag upp till faster en sväng medans jag väntade på Stefan. det blir långt mellan gångerna nu faktiskt men man hinner ju inte med sig. Det är ju tusen saker som ska göras när man kommer hem från jobbet också. Det är ju inte bara att slänga sig på soffan precis och bara dega hela kvällen. Men sånt är livet:)

Nu ska jag googla runt lite på hur man bryter mönstret när hundarna skäller. Så fort dom hör nå ljud bara rusar dom mot dörren och tokskäller och jag bara hatar det!! Nero gör ju lika på jobbet när han hör något eller ser nån. Han verkar tro att han ska vakta där. Men han vaktar ju mot dom som hör till stallet också och det är verkligen inte bra. Han är ju toppen att möta hundar med och gå efter vägen och det är jag så glad över, det finns inge värre än att gå och oroa sig över att man ska möta en hund eller nå så det är ju toppen men det är just det andra. Jag ska kolla iaf om jag hittar något tips. Hundforum brukar det mest vara viktigpettrar som är inne och svarar på så där är det ingen idé att kolla tyvärr..

Natti natti <3

The Smurfs

publicerat i Film & Musik;
Gomorron på er! Jag har ont i kroppen och huvudet väger typ hundra kilo känns det som. Dom säger att förkylningen hänger med magsjukan men det har jag fan varken råd eller nån ro till just nu! Så det blir att knapra Ipren och intala sig att man är frisk:) Är ju lite lättare att göra det med en förkylningen än magsjuka;P

Nu sitter jag här och gör matlåda igen. Blir så trött på mig själv att jag inte kan fixa sånt dagen innan. Men igår åt vi korvstroganoff och ris så det blev inget kvar att göra matlåda av, så jag får väl äta mina brända köttbullar idag på jobbet;)

Igår när vi kom hem från dansen kollade vi på "The Smurfs". En skitmysig och rolig film!

Nä dax att sätta fart. Ha en toppendag alla!

Puss & Kram ♥

Good mornings sunshines!

publicerat i Film & Musik;
Inatt har jag sovit som en klubbad säl. Jag trodde det var ett skämt imorse när klockan ringde, det kändes som jag typ bara sovit en timme ungefär. Men nu är man uppe eller det har jag varit ett tag faktiskt. Håller på att steka makaroner och korv så man slipper svälta ihjäl idag på jobbet:) Nero är fortfarande trött han efter igår stackarn. Han vänjer sig nog snart:) Åhh, vad jag önskar man kunde få en lugn en morron, jag är ingen morronmänniska precis men det är Alex. Så just nu dönar "Boombastic" från hans rum:/ Jaja man vaknar ju till liv iaf;)



Ha en toppendag alla! Pöss på er♥

Underbara säng

publicerat i Vardag;
Ni anar inte vad skönt det var att krypa isäng nu efter jag kom hem från promenaden!! Det var skitdrygt att gå på vissa delar av skoterleden och jag svettades som en tok innan jag var hemma. Egon skötte sig ganska bra. Först mötte vi ett par efter Hagängsgatan och då lät det typ som han hade rabies (håller på att skämmas ihjäl varje gång) men sen mötte vi några till och då skötte han sig faktiskt. Då tänds det ett litet hopp igen:) Lite träning och försöka bryta mönstret är nog det som gäller, att han skäller och häver ur sig när vi möter hundar kan jag ta men fan inte mot folk! Det måste ju handla om nån slags frustration för han är ju allt annat än elak. Finns ingen gladare hund i folk fast det är nog svårt att tänka sig när man hör han!:P Nä nu babblar jag på bara.. Nu ska jag sova i.

Natti natti♥

Trött och nöjd hund

publicerat i Vardag;
Nero ligger i hallen och snarkar för fullt. Han är trött han efter en dag på mattes jobb. Men han skötte sig jättebra iaf men han verkar glömt bort den lilla detaljen "koppelvana" efter kastreringen! Haha, nädå men han är väldigt annorlunda på något vis, kan inte bara sätta fingret på vad det är:)

Nu ska jag och Egon snart gå och möta Maria och Akins och gå lilla rundan. Han är rastlös han nu efter att vart hemma hela dagen. Hoppas bara på att vi möter så lite folk och hundar som det bara går. Jag får han verkligen inte att lyssna på mig ett skit då. När Stefan går med ha behöver han bara säga till han en gång och jag fladdrar typ som en vante bara och spelar ingen roll vad man säger och gör. Då känner man att det gått fel nånstans:P



Ha de så länge!! Pöss♥

Ny vecka

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Idag ska Nero med på jobbet, men jag skippar tratten. Jag har ju uppsikt över han precis hela tiden där ändå. Jag hoppas det kommer gå bra och att det inte blir för mycket för han. Mamma kunde ta hästarna iaf så då slipper vi den extra svängen.

Nä nu måste jag sätta fart. Det är bara -6 idag iaf. Nästan som sommarvärme ju;)

Ha en toppendag alla♥



Städat!

publicerat i Vardag;
Imorse ringde min mamma och hade kräkts inatt så jag och älsklingen fick åka dit och släppa ut hästar och elda åt henne. Stackars mamma:( Och vi som skulle få trffa Carola idag som vi inte träffat på måånga år:( Men dom hade vägarna förbi i april så vi får ta det då istället! :)

Jag har nyss blivit klar med städningen, det känns så sjukt skönt när man är klar! Jag var bara tvungen att göra något. Jag är så sjukt rastlös efter att varit hemma en vecka från jobbet. Först hade jag magsjuka ju, sen kastrerade vi Nero i tisdags och han hade så ont så jag var tvungen att vara hemma med han och sen tog magsjukan om igen mycket värre än första gången! Usch, det har varit en jobbig vecka. Men nu är jag frisk och Nero har börjat återhämta sig så nu är det nya tag som gäller. Men jag får ta med han på jobbet imorron och se till att han tar det lugnt.

Nä nu mste jag gå till maten. Fiskpinnar och mos blir det idag. Inte så gott men det går att äta med remouladsås och citron.

Pöss på er <3

Lördagkväll

publicerat i Vardag;
Jaha, så vad gör alla ikväll?? Här är det bara lugnt, jag sitter vid facebook och tar ett glas vin, Stefan sitter och spelar CS (väldigt ovanligt) och Alex sitter och äter popcorn och spelar Wii.

Det är sjukt kallt ute. Man höll fan på att frysa ansiktet av sig när vi var ute med hundarna. Nero har sån sjuk överskottsenergi just nu så jag måste testa ta en liten kortare promenad med han imorron innan han kryper ur skinnet. Ja det lärer nog inte hända så mycket mer här ikväll, kanske en film lite senare. Jag funderade idag på att kolla på "Låt den rätte komma in" men när jag kollade på trailern ångrade jag mig. Den verkade ju helt skruvad:/ Så jag vet inte om jag tar och skiter i det.

Jo nero har pajat sin tratt också så nu är det ett evigt passande så han inte slickar på stygnen. Vi får nog ta och fixa en ny sån åt han för han slickar så fort han får chansen:/

Kramar!

Tack världens bästa Maria<3

publicerat i Vardag;
Som ni ser har jag en ny och fin design som min käre svägerska har ordnat åt mig!:) Tack gumman du är bäst<3

Funderar på att lägga mig och kolla på Twilight och bara få den här jävla dagen att ta slut nångång. Funderar även på om det går att gå upp på byn med Nero eller om det är för tidigt. Jag måste googla på det. Tur man har Google, där kan man fråga det mesta utan att känna sig dum;)

Pöss & Kram!

Faaaan!!

publicerat i Vardag;
Usch den här dagen vill jag bara dra nå gammalt över mig! Den började helt åt helvete fel och vi kan inte fira bror ikväll för min jävla magsjuka!:( Jag hade ju sett fram emot det som fan. Men nää, man får väl sitta här ikväll med den här jävla datorn och stirra som vanligt. Om vi hade nå jävla TV-kanaler då men det är väl överreklamerat typ:/ Blir så jävla less!! Gaaaahh, hatar magsjuka!! Önskar jag bara kunde ta en tur med Ida nu. Det är fan det enda som får en på bra humör igen♥ Men jag orkar ju inte, har ju för fan ingen ork också har man ätit en yoghurt och en sallad sen i torsdags så man har ju ingen energi i kroppen.


Du är min styrka ♥

Mmmm mysigt..

publicerat i Vardag;
Det är alltid lika mysigt när Nero har druckit vatten och kommer upp till en och lägger nosen över bröstet så man blir dyngsur av både vatten och dräggel.. Eller inte!:/

Det har varit en lugn kväll. Jag fick i mig en sallad men har haft sjukt ont i magen efteråt. Alex var på bio ikväll med några kompisar men han ringde innan filmen slutat så Stefan fick komma och hämta han. Han mådde inge bra stackarn. Så vi har kollat på Kung-Fu panda 2 och bara legat i soffan och degat alla tre<3

Nu ska jag försöka sova och hoppas det är ännu bättre imorron så vi kan fira min käre bror som fyllde trettio år igår! :D Sov så gott och dröm sött! Puss puss<3

Hualigen!

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Hoppas det är bättre med er än det är med mig iaf :) Igår fick jag bara i mig några klunkar yoghurt på hela dan. Jag har precis ätit en macka nu och jag hoppas verkligen jag får behålla den! Jag känner mig helt uttorkad och har ont i hela kroppen. Jag tog en dusch nyss också för att känna mig lite fräschare, en dusch brukar alltid vara uppiggande. Men duschstrålarna gjorde ont mot kroppen så jag har nog en hel del feber, t om täcket gör ont liksom. Jag ska nog lägga mig och somna till en film och hoppas det är bättre när jag vaknar. Sömn är den bästa medicinen mot allt:)

Pöss & Kraaaam ♥

Neeeeej!

publicerat i Vardag;
Vafan nu mår jag illa som fan igen! Vad är det här??:( Jag skulle kunna göra vadsomhelst för att slippa illamåendet. Nä usch orkar inte skriva.

Ganska lustigt..

publicerat i Vardag;
Egentligen är det ganska lustigt har vissa hundägare verkligen vet ALLT tycker dom själv. Deras sätt är det enda rätta fast dom egentligen bara kör med mutor. Hahaha, var utan godbitarna ett tag och se hur mycket det finns kvar av den lydnaden;)

Jaja nog om det.. Det var riktigt skönt att ta en promenad utan en hund med sig för en gångs skull. Jag lämnade Egon hemma också, kände jag hade ingen som helst lust med att ha någon hund med mig ikväll. Det var så skönt att bara gå armkrok och prata om allt. Nu blir man väl bannlyst för det med men varsågod! Vi planerade även lördagkvällen då vi ska fira min bror som fyller år imorron.

Nu hoppas jag verkligen att Nero får sova inatt så jag kanske får mig en blund också. han har fått smärtstillande nyss så den håller nog i sig över natten får vi hoppas.. Men han blir ju så pruttig av den, började han få kräkningar och diaré måsta vi sluta med den så det håller vi tummarna för att han slipper.

Natti natti♥

Rastlös!!

publicerat i Vardag;
Usch, är så sjukt rastlös just nu så jag kan krypa ur skinnet!! Funderar på att gå till Ida och mocka och dona nu när karln kommit hem. Man blir ju tokig av att bara sitta hemma, fattar inte hur folk klarar sånt. Nä nu tar jag Egon och går, det kommer ju inte bli en avkopplande promenad precis men jag tycker så synd om han ska vara hemma när jag ändå inte kan ta med Nero. Hoppas min kära svägerska vill möta upp mig nånstans efter vägen. Jag har lagt in lite nya låtar på telefon också så nu har jag något nytt att lyssna på. Nackdelen är väl att jag råkade dubbelkopiera dom så det kan ju bli en aning drygt;P

Kram på er♥

The sixth sense

publicerat i Film & Musik;
Nu sover Nero äntligen och jag ska lägga mig och kolla på "The sixth sense". Det var jätte längesen jag kollade på den filmen så nu ska jag passa på:)

Egon är också jätte nervös och går och kollar till Nero hela tiden. Dom är för go:)



Bara jag inte blir mörkradd nu då:/

120201

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Hoppas ni fått mer sömn än mig iaf:P Nero har legat och pipt nästan hela natten och flåsat. Han har försökt fått av sig tratten hela tiden och när man väl har sovit har man vaknat flera gånger. Han tokslickar på stygnen så fort han får chansen. Vi har fått medicin mot inflammation och sånt som vi ska hämta ut idag. Jag blir hemma från jobbet idag med, usch hatar det! Men jag kan inte lämna han ensam än och jag kan inte ta med han så jag har inget val.. Han ser så olycklig ut i tratten stackarn:(

Igår tog jag med Egon när jag  gick till stallet och tog in hästarna. Maria mötte upp mig på byn och följde med hon med. Egon skällde på allt som rörde sig men han det är lättare när man bara går med en. Går man med både jagar dom upp varann och då har man inte så mycket att säga till om. Det är så underbart skönt att vara ute och gå på kvällen.

Nu ska jag få iväg Alex till skolan och jag önskar er en toppendag!!