Gamla kort

publicerat i Vardag;
Igår loggade jag in på min gamla facebook och gick igenom alla gamla kort. Det fanns jättemånga ju men oxå mycket gamla minnen. Men jag ska spara alla kort jag vill ha därifrån hade jag tänkt=)
Idag får Skorpan vila för vi ska köra lite möbler från gammel huset så tiden räcker inte riktigt till. Jag har skitont i höger ben oxå, låret ner mot knä. Känns inge alls skönt.
Pusss!

Söndag...

publicerat i Vardag;
Japp så var det söndag och världens tråkigaste väder. Vaknade vid halv sju tror jag klockan var och var helt död. Kom hem från svärfar kl tre inatt så det blev inte många timmars sömn. Men när jag släppt ut hästarna kröp jag ner i sängen igen oxå vaknade vi vid halv elva. Såklart hann jag inte träffa Madde innan dom åkte=(
Nu ska jag ut och rida en sväng, hade tänkt legat och slappat till en film en stund men då blir jag nog bara ännu segare så det är lika bra att köra på. Förhoppningsvis piggnar jag på mig lite. Vart är alla fina höstdagar??? Man brjar bli less på bara regn och regn nu och hagen är alldeles söndertrampad och lerig. Inte alls så trevligt.
So long<3

Världens bästa mamma<3

publicerat i Vardag;
Imorse studsa jag upp vid halv sju och gick och släppte ut hästarna. Det är mysigt att komma till stallet på morron och helst när man vet att man kan krypa ner i sängen igen när man släppt ut dom;) Fast när jag kom tillbaka var redan Stefan vaken och vi käka frukost och la oss i soffan och dega lite till Svensson Svensson. Sen for vi och hämta några höbalar och körde till stallet och jag mockade och gjorde det klart och fyllde på med nyspån. Det luktar så gott när det är nyspånat!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag och Clara ut med hästarna en sväng innan mamma och jag ska åka till Granngården.
So long ♥

120920

publicerat i Vardag;
Hur dagen började ska jag inte ens gå in på. Jag kan ju berätta att jag försov mig rejält så resten kan ni ju lista ut själv. Men jag hann iaf till bussen, vi slog nog hastighetsrekord efter steringsvägen. Hade inte hunnit få i mig frukost eller kaffe. MORR!! Men efter jag fått ut hästarna på jobbet satt jag mig och åt frukost. Pernilla kom upp idag på klubben med Essa oxå. Alltid lika roligt att träffa henne och prata om allt♥
Nu ska jag krypa isäng så jag kommer upp i tid. Imorron är det fredag. Ljuvliga tanke!! I heögen ska jag bara slöa också kommer Madde med familjen! Det blir alltför länge mellan gångerna man träffar henne tyvärr. Men blir ju så när det är typ 30 mil emellan=(
Nattinatti på er♥
 

Tidsoptimist

publicerat i Vardag;
Jag är verkligen en tidsoptimist, tror alltid jag har all tid i världen och sen blire panik. Det var lika imorse men på nå konstigt vis hinner man  ändå. Imorron ska jag fasen upp när klockan ringer halv fem. Men man är ju så förbannat trött då=/ Men jag kommer hellre upp i tid och kan vakna till liv i lugn och ro.
Nu vntar jag på att maten ska bli klar och sen ska jag ut en sväng på Skorpan. Det känns så fruktansvärt skönt att ha så här nära till stallet, i granngården liksom! Jag trivs så himla bra här redan och jag sover så mycket bättre. Förr vaknade jag varje natt hela tiden men inte nu. Så underbart skönt!
Tänkte lägga in kort men det tog hundra år typ med det här internetet så det får bli sen.
Pusss!
 

Tre galopper!!

publicerat i Vardag;
Idag tog Skorpan tre galopper på raken! Det var inte så många steg och fort gick det men det är skitsamma. Hon galopperade!
Det har varit en stressig helg med flytt och allting men det gick bra ändå. Mycket är det lika bra att åka på tippen med direkt. Har vi inte behövt det på ett år i det gamla huset lärer vi inte behöva det nu heller=)
Skriver mer sen när jag har mer tid!
Pusss!
 

120911

publicerat i Vardag;
Nu är pållen nyskodd bak oxå, känns skönt att hon har frächa skor runt om nu plus att vi har kommit ikapp med skoningarna så det slipper bli halvskoningar varenda gång. När hon var färdigskodd tog jag och Clara en sväng med dom ut i skogen. Skorpan var lite het eftersom hon stått sen i fredags.
Nu ska jag krypa isäng med boken och hoppas på att bli trött, det kan nog bli svårt med tanke på att jag sopat i mig två koppar kaffe precis. Inte så smart kanske men mjölken var slut idag när jag kom hem från jobbet och då kan jag inte dricka kaffe. Smakar förjävligt rent ut sagt utan mjölk och jag var så sjukt kaffesugen nu när vi kom hem från affärn så jag måsta bara ha kaffe. Så då får man skylla sig själv=/
Här kommer lite kort från dagen=)







Ny häst

publicerat i Vardag;
Igår kväll kom det en ny häst till klubben. En Connemara vallack som heter Simon. Han är så go den hästen. Tyvärr kan jag inte lägga in kort på den eftersom det inte går att flytta över kort från min mobil till datorn=( Ni förstår nog vad jag önskar mig i julklapp;) Men det är ju så långt dit och fyllt år gjorde jag redan i april så mitt enda hopp är till jul!
Idag kommer hovslagarn till Skorpan och ska sko henne bak. Det känns ganska drygt att vi kommit i otakt med bak och framhovarna men det blev ju så eftersom hon hade så dåliga hovar när hon kom och hon har tappat skor lite då och då. Men hovarna börjar bli bättre nu och det känns så skönt så! För nån dag sen tog hon sina första galoppsteg oxå! Vet inte om jag har skrivit det men jag kan gott skriva det igen! =) Det går framåt med pållen faktiskt. Jag har ju inte haft henne så länge heller.
Nu ska jag snart slänga i mig lite mat och sen börja röra på mig.
Pusss♥

Neeeej!

publicerat i Vardag;
Min älskade perkulator har gett upp!! Jag har nog aldrig vart så kaffesugen som just nu=( JÄVLA SKIT!!
Jag har en knepig känsla i kroppen igen, som nåt är på gång. Får se vad det är den här gången då.. Det har aldrig slagit fel förr. Jag är alldeles darrig och en stor klump i magen=/
 

Höst depp

publicerat i Vardag;
Jag fattar inte vad det är med mig. Har så ont i kroppen och är helt orkeslös. Jag vill bara sova och minsta lilla så bara rinner tårarna typ=/ Sen brukar mitt humör inte vara det bästa när jag är sjuk, jag tål typ ingenting.. Jag ska ta en dusch nu och se om jag piggnar på mig lite. Imorron ska jag bara jobba, så länge jag orkar iaf.

Grymma liv!

publicerat i Vardag;
Idag åker faster, och mina kära kusiner till Gävle och hälsar på kuss och jag kan inte följa med för jag är sjuuuuk! Fan fan fan=( Jag får ligga nerbäddad i sängen och sura istället ja. Jag är lite bättre idag men jag har så sjukt ont i kroppen, varenda liten led gör skitont typ. Jag måste bara orka jobba imorron så jag kan gå på marknan på kvällen. Det är väl så typiskt att gå och bli sjuk till marknadshelgen.
Nu ska jag försöka få min käre son till bussen. Han är inte på ett dugg bättre humör än vad jag är kan jag lova..
Ha en toppen dag ♥

Japp..

publicerat i Vardag;
Nu ligger man här och är dålig. Men har känt länge att det var på väg. Jag blir alltid dålig på hösten och våren. Det slår aldrig fel. Men det jobbigaste är att man får så ont i kroppen=/
Igår red jag och Clara till Holm. Det är så vackert och skogen där är det nå speciellt med. Det är så synd att telefon är trasig så man inte kan knäppa nå kort. Jag har försökt fört över kort från telefonen jag har nu men det går inte. Blir så sur!
Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen och ska läsa lite. Jag är på bok nummer tio nu i Isfolket. Jag bara älskar dom här böckerna! Man kan inte liksom sluta läsa. Jag har läst hela serien förr oxå men det gör inget, man kan läsa dom gång på gång=)
Pusss♥