:'(

publicerat i Film & Musik;
När man trodde att det inte kunde bli sämre så poff så blire det. Är väl det här jag haft på känn. Jag tänker inte gå in på detaljer men mycket blev skrivet och sagt. Inget kommer bli som förr igen, känns liksom som vi vart här för många gånger.. Känns tungt som fan men nu vet vi iaf.

Nu ska Alex och jag bädda ner oss i soffan och kolla på "Lejonkungen 2". Jag har inte ens sett den! Så nu äre på tiden:)

Kramen ♥

Aaaawwww <3

publicerat i Vardag;
Alex kom precis in i tv-rummet och sa att jag var världens bästa mamma! Ni anar inte vad det värmde:) Jag äskar min Alex över allt annat i världen♥

Jag fattar inte varför jag har en sån klump i magen. Jag känner mig helt ur gängorna och det blir inte bättre. det känns så hårt som att det är något på gång:( Hatar den känslan! Men jag blir alltid ur gängorna när jag är sjuk. Jag blir galen av att inte orka göra något. Det känns skönt att man har bloggen som man kan skriva av sig i, blir inte så trevlig läsning för er men ni kan ju välja att inte läsa:)

Nä nu ska jag göra nudlar åt Alex. Han är inte bättre han heller och sitter bara och hostar och snorar. Vi får bädda ner oss i soffan sen och kolla på film. Sjukt kaffesugen är jag oxå! Usch ännu en dag som inte är min...

Puss & Kram

120313

publicerat i Vardag;
Jag fick precis ett sms av faster och hon berättade att vattnet gått för min älskade kuss och hon ligger på BB:) Håller fingrar och tår för att allt ska gå bra♥

Ett körkort tack!

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Både jag och Alex blev hemma idag. Alex ligger i soffan och rosslar och hostar och hur jag ska orka ta mig till stallet förstår jag bara inte. Nu skulle ettt körkort och bil suttit fint. Men men när man inte har det får man snällt gå fast man misstänker starkt att man kommer typ dö efter vägen! Kommer det inget mer inlägg så vet ni;) Nä måste gå nu.

Hörs å störs senare!

Gnäll gnäll och åter gnäll!!

publicerat i Vardag;
Fy fan:( Jag har ont i varenda del av kroppen, halsmandlarna funderar jag på att skära bort på egen hand, en jävla blema eller blemma eller vad det heter har jag också som gör så sjukt ont! Särskilt när jag pratar och det här med att vara tyst är ju inte riktigt min grej.. Nä usch, jag mår inge bra nu:(

Nu har vi fått helt klart i TV-rummet. Så nu har vi äntligen flyttat ner tv-rummet. Det ser lite kalt ut just nu eftersom vi inte har nå gardiner eller nåt på väggarna. Plus att vi ska köpa en tv-ställning eller vad det heter så vi kan hänga upp teven på väggen. Det känns helt underbart att det äntligen är klart. Gardiner ska jag köpa nu när vi får lön. Pallar inte hänga upp nåt bara för det ska hänga nåt där så då väntar jag hellre tills jag kan köpa nya fina gardiner:) LYCKA!!!!

Just nu sitter jag och kollar på Simpsons med Alex. Han känner sig oxå krasslig och hostar hela tiden stackarn:( Det slutar väl med att vi båda ligger sjuk imorron är jag rädd för..



I lördags på Harsjön:)



Fina Nippran <3



Jag & Ida <3



Roxy <3

Puss & Kram ♥



120310

publicerat i Vardag;
Vilka skojiga rubriker man kommer på;P Japp så var det lördag då och solen skiner. Sitter och funderar på om jag ska skritta ut med Ida en sväng men samtidigt vet jag inte om det är så smart eftersom hon aldrig kan ta det lugnt. saknar den tiden vi kunde dundra fram i skogarna. saknar den tiden man kunde rida utan att sitta och fundera om det är så himla bra för henne. Men alla djur mår bäst av att komma ut och röra sig men det värsta är ju att hon absolut inte bara vill skritta. Så det blir nog en långpromenad med henne i grimskaft för då håller hon sig lugn iaf:)

Älsklingen har åkt iväg med några kompisar för att åka skoter så då kan ju inte jag bara sitta här och uggla. Nä ut i det fina vädret!! :)

Ha en toppendag alla ♥

120307

publicerat i Vardag;
Usch, det har varit en tung dag, det känns så tomt och tyst här hemma utan fåglarna. Men jag får trösta mig med att dom säkerligen kommer få det bra. Jag har krypt ner i sängen och ska sova och Stefan är nere och tapetserar. Känns så skönt att vi börjat med det nu:) Längtar tills vi kan flytta ner TV-rummet nu! Yippie till det :D

Sussa sött ♥

Väntar..

publicerat i Vardag;
Ni som känner mig vet hur mycket jag hatar det. Jag blir typ handlingsförlamad när jag väntar på nåt. Jag kan inte göra nåt. Jag sitter vid Facebook å typ tokstirrar eller så gör jag något annat meningslöst. Det är ju nåt allvarligt fel på mig!! Eftersom jag och stefan var så osmart och inte bar ner buren igår så kommer min käre bror och hjälper mig. Dom kommer och hämtar fåglarna snart och jag är jättenervös. Jag hatar sånt här! Det är alldeles som dom känner på sig att dom ska flytta och bara vägrar bli fångad. Dom sitter och kvittrar och visslar nu och jag kommer verkligen sakna det. Kanske inte när dom kvittrar för full hals klockan åtta en söndagmorron men alla andra gånger. Usch, man ska inte ha djur:( Man mpste alltid skiljas från dom förr eller senare.

Nero var med på jobbet idag och det tyckte han var jätteroligt som vanligt. Jag tyckte inte det var lika roligt när han drar börnar genom hagarna men han rev ingen tråd idag idag iaf och det är ju ett framsteg;) Bara dom har varit och hämtat mina bebisar ska jag nog ta en långpromenad med vovvarna i skogen. Hade ju vart roligt om Maria kunde följa med oxå men hon har fått en vaxpropp i örat. Hon lyckas då med allt oxå:P Nä jag ska nog dammsuga lite nu ändå medans jag väntar så man slipper skämmas när det kommer folk:)

Ha en toppendag i solen♥



Imorron flyttar mina bebisar :(

publicerat i Vardag;
Imorron flyttar mina nymfbebisar, det kommer bli så sjukt tyst och tomt efter dom. Men tyvärr behöver dom så mycket mer tid än jag kan ge dom. Det känns bara egoistiskt att behålla dom. Men det kommer bli tungt. Jag har ju haft dom sen dom var ägg. Men jag säljer dom med buren och alla tillbehör, så jag vet iaf att dom inte kommer hamna i nån trång liten bur plus att det är ett krav att vi ska hålla kontakten med dom som köper dom.

Kram ♥

Första mars

publicerat i Vardag;
Fasen vad tiden går fort. Det var ju nyss jul känns det som:) Just nu sitter jag och glor på TV, vågar inte lägga mig ner för då slocknar jag. Önskar jag kunde sova nu men jag ska möta Alex om ett tag så det är bara snällt att hålla sig vaken. Jag blir helt död på kvällarna när jag kliver upp halv fem, men hellre det och få göra kväll tidigare. Idag har vi ätit stuvade makaroner och nu har jag så sjukt ont i magen. Jag som älskar stuvade makaroner:(

Hörs och störs senare! Pöss på er <3