111128

publicerat i Vardag;
Nu har man äntligen satt sig på röven en stund:) Imorse när jag hade hoppat av bussen stog Madde och väntade på mig och skjutsa upp mig på klubben. Goplupp <3

Idag har Alex fått nya kläder av Stefan. Ett par jättesnygga jeans och lite tröjor. Det behövdes verkligen, han har växt ur precis allting. Jag har jätteont i magen idag:( Magen är som en ballong! Den låter typ som ett värlsdrig.. Tycker verkligen synd om mig själv just nu. Jag ska snart bädda ner mig och kolla på en film. Vi har ju inga kanaler igen nu när vi har flyttat. Det är nog inte meningen jag ska ha TV;P

Sov så sött! Puss på er ♥

Borta..

publicerat i Vardag;
Heeej på er! Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Men det känns som jag inte har tid helt enkelt att blogga, men jag lovar att jag ska skärpa mig;) Imorse när vi vaknade och jag tittade ut så snöade det för fullt. Sååå underbart!! Vi klädde på oss och gick en tur med hundarna i skogen. När vi kom tillbaka täckte vi över båten riktigt sen gick vi in och låg i soffan och bara lata oss och kolla på Arga Snickarn. Vid halv tre åkte vi till mamma och åt mat som Alex hade lagat. Det var kycklinggryta och ris. Det var så gott! John och Maria var där med barnen också. Det var så roligt att träffa dom igen. Det var tyvärr ett tag sen nu.

Igår var vi på 30-års fest i Lönnånger. Det var skitkul där och ett toppenband som spelade. En grymt kul kväll med andra ord:D Tyvärr knäppte jag inga kort men det gjorde Erica såklart;) Det var kul som fan att träffa henne igen ♥

Jag ser tyvärr ut som en morot i huvet just nu:/ Måste googla och se om jag hittar nåt hur man får bort det. Vill inte bleka håret igen.. Grymma liv!! Nån som har tips hur man får bort det????

Pöss på er!!





Freeedag!!

publicerat i Vardag;
Gomorron! :) Jag har sovit skitdåligt inatt, börjar bli riktigt less att sova på soffan nu! Men inatt ska vi sova i huset och sova i sängen. Ska bli sååå underbart! Alex har cyklat iväg på skolan och jag sitter och funderar på en morronpromenad med hundarna. Jag ska bära över sånt jag orkar till huset också och packa lite på släpvagnen. Hur vi ska få över fåglarna till huset vet jag inte riktigt:/ Buren är för stor för att få plats i bilen och det är för kallt för dom att bära dit dom. Jag får komma på nån smart lösning.

Ha en toppendag så länge:) Puss!♥

......

publicerat i Vardag;
Ja vad ska man säga.. Ni ger er tydligen inte. Vi måste ju betytt något väldigt för er eftersom ni inte kan släppa taget. Men snälla lilla du, ge dig på män istället för att jävlas med kvinnor. Ja just ja, det törs du ju inte.. Skrattretande :D

Tolk tack..

publicerat i Vardag;
Jag har fått kommentarer jag inte fattar ett skit av.. Antingen är det någon som busar eller är det nån som verkligen har mycket att prata om. Synd bara jag inte fattar ett skit av dom ;)

Någon...

publicerat i Vardag;
Någon har ju haft roligt på min blogg och publicerat ett utkast och lagt till ett kort i inlägget sen i vintras. Jaja det kan man ju få roa sig med :D

Idag har jag hängt upp gardiner i Alex rum och sånt. Jag gick med några kartonger också så nu är det nästan bara möbler kvar. Jag börjar jobba på måndag! WHHHIIEEEE:D Känns så jävla härligt!! Alex gick direkt till en kompis efter skolan och här sitter jag och är hungrig och har tråkigt. Jag kan inte börja med maten heller för Stefan skulle handla det som fattades på vägen hem. Jag har vart till mamma och ringt in annonsen på Blocket på fåglarna men ingen har hört av sig. Jag gick efter kraftledningen så hundarna kunde springa lös så dom har fått sprungit av sig rejält också.

Nä har inget vettigt att skriva som vanligt;P Puss på¨er!!

Idag....

publicerat i Vardag;
Idag ska jag inte bli sittandes vid datorn iaf. Har sååå  mycket att göra. Jag ska ta hundarna snart och gå till mamma och ringa in annonsen på fåglarna och sen ska jag packa grejer och bära över till huset. Imorron ska vi sova där. Det har jag bestämt:)

Mötet gick bra igår och på måndag börjar jag! :D Nä nu måste jag sätta fart!

Gomorron förresten:) Puss!!

Snart iväg då

publicerat i Vardag;
Nu sitter jag och väntar på att makaronerna och korven ska bli klar (ovanligt att jag äter det eller hur) ;) Sen bär det av till Gnarp med hon på Arbetsförmedlingen. Jag håller tummarna att det här mötet går bättre än det förra!

Jag har försökt packat lite idag men det känns som jag mest stått mitt upp i allt och kliat mig i huvudet. Jag vet liksom inte vart jag ska börja oxå tänker jag att packar jag ner det här kanske vi behöver det. Men allt är nästan nerpackat iaf. Nu ska jag slänga i mig det här så skriver jag sen och berättar hur det gick i Gnarp.

Puss på er!

Världens bästa <3

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Jag känner mig helt igengeggad typ så jag gissar på att jag håller på att bli sjuk. Jag är snorig och ont i bihålorna och allmänt ont i kroppen. Idag ska jag vara i Gnarp halv tre. Jag ska börja på ett nytt ställe, känns skönt. Jag klarar inte gå hemma längre. Men jag kommer inte ha så stora förväntningar, vi såg ju hur det gick förra gången. Så jag åker dit och hoppas på det bästa:)

Jag har världens bästa älskling! På morron när jag vaknar brinner det så skönt ur kamin också har han brett på mig dubbla täcken. Jag älskar Dig ♥



Ensam hemma

publicerat i Vardag;
Japp det är jag. Sitter just nu och lyssnar på hungriga fågelungar, dom låter som leksaksrobotar:/ Jag kunde aldrig inbilla mig att det skulle vara så här jobbigt med dom. Men nu är det snart över. Jag har lagt ut en annons på blocket nu som jag ska ringa in imorron. Vi har ju haft stängt till tv-rummet för hundarna men nu har jag öppnat igen och Nero gör typ inget annat än att sitta vid buren och kollar på dom. Helst av allt vill han nog bara äta upp dom med tanke på dräggelsträngen som hänger från mungipan:/







Nä nu ska jag hänga lite tvätt och sen ta en dusch.

Puss! ♥

Saknar er....

publicerat i Personligt;
saknar mina vänner så grymt nu. Eller dom få jag verklige kallar vänner. Man kan ha många kompisar, men riktiga vänner är en annan sak. Det har vart så mycket med allt just nu så man har inte hunnit med nåt. Jag längtar bara tills vi är klar med allt och sen ska jag ta en helg och umgås med alla nära och kära. I slutändan är det vännerna som finns där, som lyfter upp när man som mest behöver det ♥











Älskar er ♥

Igen då

publicerat i Film & Musik;
Gomorron på er! Vi sov över imorse, börjar tyvärr bli en vana. Jag har nog inte vaknat än känns det som. Idag blir det mer packning. Funderar på att packa ner hallen och Alex rum. Det är typ bara möbler kvar i tv-rummet nu.

Nä jag är för trött för det här nu:P

Flyttkartonger:/

publicerat i Vardag;
Måste man vara ett jävla geni för att kunna vika flyttkartonger eller?? Jag har prövat med alla varianter men får inte till det!

Idag kom min pappa och hälsade på oxå åkte vi på graven och sen till Ida och gav henne mat. Jag har packat ner det mesta i tv-rummet men kommer inte så mycket längre eftersom jag inte kan vika den där jävla kartongen. Grrrr, arg just nu! Jag ska göra ett nytt försök.

Pöss!!

Hoppas!!

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! I helgen har det nte vart nå bloggande, jag har vart på väg några gånger men tänkt "ähh" och loggat ut. Men vi har hållt på i huset i helgen också och allt är så gott som klart förutom tv-rummet men det ska v i göra klart medans vi bor där. Vi ska ha sovrum och tv-rum uppe så länge. Igår körde vi dit sängen och databordet iaf. Det viktigaste;) Men jag är lite orolig hur det ska gå att flytta över fåglarna dit, är lite rädd att det ska bli för stor förändring för dom och att som struntar i fågelungarna. Isf får vi mata dom själv och det är inte lätt. Vi har stödmatat den minsta lite och det funkar men det är bara med den det funkar. Dom andra vägrar. Den äldsta har börjat äta lite själv:)

Jag hoppas hoppas att ryktet jag hört är sant. Ingen skulle bli gladare än oss!!

Ha en toppendag:)

Kramen!!

FREEEDAG!!

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Fredag igen då:) Guuuuh, va veckorna går snabbt! Vi är faktiskt nästan klar nu i huset. Det känns lite ofattbart faktiskt, ett tag kändes det som vi aldrig skulle bli klar och nu är vi nästan där:) Det är bara klädhängaren som ska målas nu också är det lister som fattas sen är det bara att börja flytta in.

I helgen ska Alex vara hos mormor men ikväll skulle han sova hos en kompis. Han har ju haft kompisförbud sen i måndags och det har inte vart populärt.

Nu ska jag spela lite Empire & Allies:) Hahaha, varför har jag så lätt att fastna på såna där spel!;P Men det är kul faktiskt, snart har jag lessnat igen ändå. Jag var helt såld på FarmVille också förr men det gick över;)

Ha en toppendag!

Ont i halsen:/

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Hoppas ni sovit gottför det har jag:) Jag har ont i halsen och bihålorna känns inte alltför rolig. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu!


Vi har vatten igen!! Dom bytte pumpen igår:) Så idag blir det städning kan jag lova! Jag ska bara upp till huset och måla klart alla element en sista gång. Vi kom väldigt långt igår
. Tapetseringen i hallen är klart och listerna är uppe igen. Nu är det bara småsaker kvar att göra innan vi kan börja flytta in. Enligt mig iaf;)

Puss på er ♥

Skogspromenad

publicerat i Vardag;
Nu har Alex och jag precis kommit hem från skogen. Vi blev dyngsur i skorna och jag visste fan inte vart vi var där ett tag men vi hittade hem;) Ni som känner mig vet att mitt lokalsinne inte är det bästa;P Det var skönt att komma ut och hundarna sprang som tokar plus att dom var ner i vartenda dyngdike dom hittade. Inte fullt så mysigt!





Min älskade son Alex♥

Som bortblåst :(

publicerat i Personligt;
Usch, det känns som jag inte har ork till nånting just nu. Allt känns bara jobbigt. Jag har suttit här och gruvat mig föör skogspromenaden hur länge som helst. Men jag vet ju att det känns mycket bättre bara jag kommit iväg. Jag blir som låst på nåt vis när allt känns för mycket. Men nu ska jag bara slita mig upp och gå till huset och röja upp lite sen ska jag bara ut i skogen så känns det bättre sen:)

Kram på er!!

Trött tjej

publicerat i Vardag;
Gomorron på er!:) Vi har fortfarande inget vatten. Igår tog vi upp pumpen, det var typ 40 meter ner i marken den var. Det var tydligen inte så långt ner, vad jag förstog av när dom pratade. Man fattar ju ingenting av det där:P Men vi ska försöka få tag på en ny motor till den. Det skulle bli billigare än att köpa en helt ny pump. Jag hoppas verkligen dom hittar en för jag saknar verkligen vatten nu. Vi var och hämtade vatten i dunkar igår men allt blir ju så himla krångligt utan rinnande vatten i kranarna:/

Vi har kommit en rejäl bit i huset nu. Jag tycker det bara är småsaker kvar nu som lister och tapetseringen i hallen är inte riktigt klart. Jag målade klart Alex rum igår och jag är verkligen inte nöjd med färgerna! Dom såg helt annorlunda ut när det kom upp på väggen. Hoppas den har änfrat sig lite idag när det har torkat riktigt. Den lila fondväggen såg fan brun ut igår:O Det blir alltid tok när jag ska göra nåt. Hahaha, så äre bara!






Himlen igår när vi kom hem från affären. Så vackert!





Tapeterna i köket:)



Tapeterna i hallen:)



Svärmor har målat dörren:)

Jag ska knäppa kort i Alexs rum sen och lägga ut så ni får se.

Ha de så länge ♥

Handikappad

publicerat i Vardag;
Usch, man känner sig helt handikappad utan vatten. Jag tänkte koka lite makaroner nyss "just ja vi har inget vatten". Det känns så himla drygt. Man kan ju inte ens gå på toa liksom:/ Jag hoppas verkligen det löser sig snabbt. Men det sitter ju i pengar också. Det är ju inga småpengar precis:( Det känns som orken för allt bara rinner av.

Just nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma hem. Jag ska försöka få med han upp till byn till faster och hämta lite papper för skadeståndet och sånt. Lika bra at ta itu med det. Så fort det är nåt så är det hur mycket papper somhelst som ska skickas och jag och papper är ingen direkt hit!

Kram på er!

Försov oss :/

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:) Imorse  vaknade jag tre minuter innan Alex ska vara på skolan. Panik då som alltid och jag ränner runt som en virrpanna och fattar typ ingenting. Jag hatar när dagarna börjar sådär stressigt. Men jag ringde Alex lärare och sa att vi försovit oss, dom är verkligen toppen där. Men nu är Alex på skolan iaf och jag sitter här med min kaffemugg och en envis katt som absolut ska gå på tangenterna.

Vi blev utan vatten i förrgår och vi var rädd för att det var vattenpumpen som gått sönder. Men igår fick vi igång vattnet igen men sen igår när vi kom hem från huset försvann vattnet igen och nu är det troligen vattenpumpen som gått:( Dom är inte direkt billig precis och det känns som det var det sista vi behövde. Men det är inte så mycket att göra åt. Det känns bara som det räcker med otur nu:/ Det skulle komma någon och kolla på det idag så vi får snällt vara utan vatten ett tag till.

Inatt har dom äldsta ungarna inte ens sovit i holken:) Dom satt och sov bredvid varann på en pinne imorse. Dom är så rolig att titta på när dom är ute på sina upptäcksfärder i buren. Dom minsta klättrar för fullt omkring också ramlar dom ner och upp igen. Jag ska fan filma dom nån dag:)

Nu ska jag kvickna till lite och sen blir det en skogspromenad med hundarna. Jag ska nog gå ner till Harsjön en sväng med dom och knäppa lite kort.

Ha de bäst så länge!

Kramar ♥



Lilla Bodil ♥



Busfröna ♥

Ny design!

publicerat i Vardag;
Idag har duktiga Maria gjort en ny design åt mig:D Den är såååå fin och jag älskar den!!

Nu sitter jag och väntar på henne och min käre bror, dom ska komma med vatten åt mig. Jag har inte druckit kaffe på hela dagen och jag känner mig inte på alltför bra humör just nu:( Jag behöver mitt kaffe på morron för att komma igång.

So long♥

111107

publicerat i Djuren;
Nymfbäbisarna har varit ute och flygit lite. Dom är för gullig. Jag var inte riktigt beredd på att den minsta skulle kunna flyga än men den flög några meter den med och blev nog lika stöss som jag! Hahaha!! Jag gruvar mig för den dagen det är dax att sälja dom. Man har ju fäst sig så mycket vid dom och hållt dom i sin hand sen den dagen dom kläcktes. Men jag ska vara noga med vilka dom kommer till och hålla kontakten med dom hela tiden.

Vi är utan vatten igen:( Jag hoppas verkligen att det inte är vattenpumpen som gått för då blir det dyrt:( Turen är verkligen inte på våran sida just nu... Men det är inte så mycket att göra, bara att hoppas att det är nå struntfel.





Minstingen ♥

Hörs sen! Kramen<3

111104

publicerat i Vardag;
Klockan är snart tolv och alla sover förutom jag. Såå typiskt:/ Huvudet spränger typ och jag kan bara inte bli trött. Eller så är jag för övertrött.. Allt känns så mycket just nu med huset och allt. Vi har börjat tapetsera i köket iaf nu så det börjar hända lite saker. Tapeterna är så grymt fin, jag knäppte kort men jag orkar inte lägga in dom på datorn just nu så det får bli imorron:) Nä jag ska krypa ner jag med och göra ett försök att sova, det känns som det behövs.

Gonatt och dröm så sött:) Pusspuss!!

Full fart

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Hoppas ni sovit gott:) Det är verkligen full fart i buren nu på ungarna. Dom flaxar för fullt och ibland lyckas dom flyga en bit också:) Den minsta brukar gå ut och kolla på dom äldre men sen går han in i holken igen. Han känner sig väl ensam när syskonen är ute på äventyr. Han är väldigt sen faktiskt. Men har han klarat sig såhär långt så tycker jag han borde klara sig. Jag gruvar mig för när jag ska sälja dom. Vi kan inte behålla alla:( Jag kommer sakna dom:( Men jag ska hålla kontakten med dom som som köper dom och komma och hälsa på ibland så man ser dom har det bra.

Igår kom jag rätt långt i målningen i huset. Jag har lite kvar i första hallen som jag ska göra klart idag och sen ska Stefan måla den sista gången. Han är liksom lite bättre än mig när det kommer till målning;) Jag ska ut på en skogspromenad med vovvarna också, känns lite otäckt bara när man inte vet om dom jagar nu. Det har ju häänt att jägare har skjutit på skördetröskor så lite oroväckande är det ju när dom inte ser skillnad på älgar och stora jävla maskiner:/

So long♥

111102

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Igår när vi skjutsade pojkarna till dansen passade vi på att åka till pappsen medans vi väntade på pojkarna. När vi kom tillbaks hade dom satt stackarna suttit utanför dansen och väntat på oss över en timme. Det hade inte kommit nån till dansen och dom hade inge pengar på telefonen. Jag tyckte riktigt syng om dom när vi kom tillbaks. När vi kom hem for vi till huset och målade och spacklade innan vi gick hem och sov.

Nu håller jag på att elda lite i kaminen, det är så varmt och skönt här nu:) Fåglarna är det full fart på. Det är bara en av dom som inte är ute ur holken, den jag fick hjälpa ur ägget. Det går väldigt trögt för den stackarn:(

Ha de bäst nu så höra vi sen:) Kramen!



Hopplösa jag!

publicerat i Vardag;
Idag när jag kom tillbaks med Ida från ridturen så fick jag en påminnelse på telefon. "Möte kl 13.00" och då var telefonen tio i ett!! :O Snacka om panik! Men som tur var kom John & Maria precis så dom fick skjutsa upp mig så jag blev bara nån minut sen.

Ikväll är det våran tur att skjutsa till dansen. Så jag måste snart iväg till huset och måla lite så det blir nå gjort där idag. Nä nu har jag inte tid med er;)

Kramen!!

Lite bloggande

publicerat i Vardag;
Hoppas allt är bra med er:) Här är det full fart med huset och sånt. Men jag måste medge att det känns så trögt nu. Jag vill bara vi ska bli klar så vi kan flytta in nån gång. Köket är så gott spm klart nu. Det värsta iaf, nu är det tapetsering och lite mer målning som är kvar och i hallen ska det målas en sista gång och tapetsering. Jag ska dit sen och fortsätta måla men innan jag gör det ska jag gå till Ida och ta en sväng med henne på täckterna. Jag kan ju inte rida henne efter vägarna eftersopm hon är barfota.

Nu har ungarna börjat hoppa ur holken. Dom är så gullig när dom försöker flyga:) Men dom låter inge skojigt när dom är hungrig, låter typ som leksaksrobotar:D

I lördags var det en hel underbar dag med mamma och Alex i stan och sen åkte jag och Stefan ut till stugan och bada tunna. Det var så skönt och mysigt:) Sen bar det av till vattrång på haloweenfest. Jätterolig lördag med andra ord men jag glömde ju såklart knäppa kort:/ Det var mindre bra.

Ha de bäst så länge!