Prommis till mamma <3

publicerat i Vardag;
Ikväll blev det en kvällspromenad med Maria till mamma. Vädret var helt underbart, kändes som man skulle kunnat gått flera timmar. Imorron är det jobb igen, känns skönt att komma tillbaka till rutinerna. Ska försöka komma upp lite tidigare så jag hinner ta en skogspromenad med hundarna innan det är dax att åka. Det kommer ju säkerligen inte bli av som vanligt;P

Sussa sött <3

Nordanå

publicerat i Vardag;
Gomorron Alla! Imorse hade jag stallet. Skorpan var bättre i benet och inte ett dugg varm och svullen så det är bara att hoppas att det går åt rätt håll nu då.

Nu sitter jag och väntar på att Maria ska skriva på chatten och sen ska vi gå nordanå. Det är en skön promenad såhär på morron.

Pusss<3

För Nina har tagit studenten!! :D

publicerat i Vardag;
Imorse när jag klev på bussen satt kuss och Johanna på den! Gissa om jag blev chockad:D Det kändes skönt att vara tillbaka på jobbet även fast det bara blev nån timme. När jag kom hem for vi till Skorpan och gjorde en sjukhage. I den stog hon inte länge kan jag ju meddela. Men hon verkar lite bättre nu iaf igen, får se hur hon är ikväll när jag ska ta in dom. När jag var klar där for jag hem och gjorde mat och sen gick jag till faster. Vi fick världens goaste smörgåstårta som Madde hade gjort. Jag fattar inte att Nina tagit studenten, tiden går så fort. Det var helt underbart att ha alla samlade. Det kändes precis som förr tills kuss var tvungen att åka till tåget:(

Japp fredagkväll då och man sitter här och har hur tråkigt som helst. Fast jag ska väl ta det lugnt oxå fast det är svårt. Blir ju så sjukt rastlös jämnt:/


Söta Jasper♥


Andas ut:)

publicerat i Vardag;
Jag och Maria har vart ute och gått med hundarna till Harsjön. Jätteskön promenad och hundarna fick bada lite:) När vi kom tillbaks åkte vi till Skorpan och kolla till henne och nu var hon inte ens halt! Så jävla underbart<3 Jag hade förväntat mig det värsta med tanke på att hon var så halt men hon måste ha fått nån sträckning eller nå.

Nu ska vi snart äta och sen slänga sig i duschen och göra sig ordning för skolavslutning:)

Pusss♥

Förbannelse???? :O

publicerat i Vardag;
Jag börjar misstänka starkt att någon läst en förbannelse över mig!!!! :O Imorse när jag kommer till stallet är Skorpan jättehalt på höger fram och ena täckesspännet är trasigt. Vad har hon lyckats med nu då:( Jag blir galen snart. Bara jävla otur hela tiden. Japp det är bara att ringa vetrinären.. Men jag ser inga skador och jag har känt överallt men hon visar liksom inge särskilt. Vi får hoppas det bara är en sträckning eller nå. Tur det finns försäkringar säger jag bara..

Glada miner :)

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Alexs humör är på topp. Det är ju skolavslutning ikväll och sen soooommarlov:D Jag kommer ihåg själv den känslan, den var underbar!

Nu ska jag gå och kolla till hagar. Skorpan hade inga alls planer att stanna ensam i hagen igår så hon sprang igenom. Jag tvivlar att hon hoppade;P Huvet känns mycket bättre idag iaf och det är en underbar känsla. Imorron är det jobb igen och tillbaks till rutinerna. Härligt!

So long♥

...

publicerat i Vardag;
Jag är så sjukt less att ha ont i huvudet nu. Jag har prövat allt för att underlätta. Tagit Ipren, Ibumentin och jag hade sån tur så jag hittade en Alvedon i väskan. Jag har t om druckit hur mycket vatten somhelst men det blir inge lindrigare:( Men nu vet man iaf att man har ett huve att ha ont i... ;)

Jag ska krypa ner i soffan nu till en film. Jag vill oxå vara pigg och glad nu och vara ute i värmen ju. Funderar på att kolla på en Twilight film men dom är ju så förbaskat lång och jag har inte tålamod att ligga så länge. Nä det får bli en annan film.

Har fortfarande en konstig känsla av att nåt är på gång, blir inte av med den. Hoppas bara det blir snart så man får det överstökat och den här känslan bara kan försvinna..


Egon när han var valp♥

GAAAAHHH!!!

publicerat i Vardag;
Jag börjar bli så sjukt rastlös nu! Less på att huvet ska göra ont så fort man rör sig. Nacken är iaf lite bättre så det är ju skönt. Längtar tills fredag när jag kan åka och jobba igen. Jag får inte rida än heller. Usch, jag ska aldrig mer sitta och dagdrömma om mat på hästen för då kan det sluta såhär. Jag har försökt att longera Skorpan iaf eftersom jag inte får rida än men jag vet inte om det är jag eller hästen som är usel på det. Misstänker hårt att det är jag. Jag har bara longerat nångång för längesen eftersom Ida adrig förstått sig på det där. Hon trodde det var lek jämnt och bralla runt som en tok så man hade bara tur att man inte fick en hov i huvet. Så det la jag ner med henne och jag kan inte påstå att hon fart illa av det. Jag tycker ändå inte det kan vara hälsosamt för hästen att springa runt runt i en volt. Men det beror nog på hur länge man håller på också. Tömköra tror jag mer på faktiskt. Så det tänker jag faktiskt försöka lära mig:)

Nu ska jag och min älskling krypa ner i sängen. Jag hoppas jag inte drömmer om nå små äckliga varelser inatt!

Natti natti ♥

Så vimsig

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Hoppas ni sovit gott. Själv drömmer jag bara tok, inatt drömde jag att det var konstiga varelser här och försökte skära ner målningen vi har i TV-rummet på murstenen. Dom såg riktigt otäck ut:/ Imorse rännde jag runt som ett flok och letade alla kläder jag vet att jag tvättad, jag hittade dom ingenstans och började fundera på om jag blivit rejält senil. Sen när jag skulle tvätta hittade jag alla kläder i tvättkorgen som jag tvättat och vikt!! Hmm.. Japp, man är inte sig likt just nu. Jag kommer inte ihåg ett skvatt från kursen vi var på heller, små minnesbilder dyker upp ibland. Det känns otäckt faktiskt:( Hoppas det blir bättre väldigt snart!

Här kommer lite kort iaf från kursen :)













Gomorron

publicerat i Vardag;
Det var en väldigt trött Alex jag lyckades få upp imorse. Stackarn, tyckte riktigt synd om:( Men nu äre skönt att han är hemma igen och allt är som vanligt:)

Jag har sovit jättedåligt inatt. Det känns skönt att jag åker in iaf och kollar upp nacken. Det gör fortfarande lika ont och man skulle ångra sig som fan om det verkligen är nåt oxå åkte man in. Det känns inge skönt att vara hemma från jobbet men jag klarar inte jobba såhär. Igår på kursen var det nästan olidligt fast jag bara satt mesta delen och lyssnade så jobba går nog inge vidare bra :(

Pusss♥

Horsemanship

publicerat i Film & Musik;
Idag hade vi en liten kurs eller vad man ska säga i Horsemanship på ridklubben. Riktigt spännande faktiskt. Man fick många bra tips  och man fick lära sig att man inte behöver krångla till allt så förbannat jämnt:) Jag ska definitivt pröva dom där övningarna på Skorpan. När det var klart kom älsklingen och hämtade mig. Jag hade så förbannat ont så det var skönt med skjuts hem och slippa åka buss. När vi kom hem åt vi och kollade på Rena Rama Rolf:)

Imorron ska bror och Maria skjutsa mig till sjukhuset så jag får kolla upp nacken. Jag ringde rådgiviningen ikväll och hon tyckte jag skulle komma in direkt. Men jag väntar tills imorron och Alex kommer ju hem ikväll och då vill jag absolut vara hemma. Jag pratae med han nyss och han var riktigt trött. Det blir nog svårt att få upp han till skolan imorron.

Så vackert♥


Mörbultad :(

publicerat i Vardag;
Igår när jag var ute med hästen en sväng så satt jag och dagdrömde och helt plötsligt kastar bara hästen om för hon blev rädd för en fladdrande pressening och börjar skena iväg. Jag var ju såklart inte alls beredd, halvdöd som jag är ändå med den här jävla förkylningen och halsen. Men det bar iväg ut mitt i skogen med mig hängandes på halva hästen men jag lyckades ta mig upp på nå vis men då måste hon gjort nå tvärkast åt andra hållet och då for jag av med dunder å brak med huvudet rätt in i en sten. Det bara snurra och allt blev blått på nå vis när jag öppnade ögonen. Jag låg där rejält mörbultad och tokförbannad för jag trodde jag skulle få gå hem! Men hon kom tillbaks och snosa på mig:) När jag hoppade upp på henne igen var jag rejält yr men det gick över ganska snabbt. Jag kände mig ganska konstig resten av kvällen men idag har jag ont som fan i huvet, nacken och kroppen och känner mig jättetrött och har svårt att äta. Jag är glad som fan att jag hade hjälm iaf annanrs hade det nog gått rikigt illa. Man ska verkligen inte sitta och dagdrömma på en häst utan stigbyglar och långa tyglar. Särskilt inte på en häst som är rädd för allt och tycker världen är det farligaste som finns:P

Det går bra för Alex iaf:) Igår ringde han och berättade att dom var och kollade på jättestora ormar. Jag hoppas han knäpper mycket kort.

Nä nu ska jag lägga mig och vila ett tag och se om det känns bättre sen:/

Pusss♥

Hönsmamma

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:) Igår klockan elva åkte dom iväg på klassresan. Jag fick nästan en kram iaf av Alex inför alla kompisarna men det var ju skitpinsamt:P - Men mammaaaa! Hahaha, jag undrar hur många gånger man hört det när man ska krama han eller man säger att man älskar han inför kompisarna och i telefonen. Jag kommer inte ihåg att jag själv tyckte sånt var pinsamt, men jag kanske bara har förträngt det:)
Men nu sitter jag här iaf med min filt omvirad omkring mig och kaffemuggen och är snorig som fan och en hals som inte alls är bra och är skitorolig. Jag har aldrig varit såhär långt bort från Alex ju:( Men han börjar bli stor nu och Liseberg är något han alltid velat åkt till. Undrar om ahn vågar sig på Bergådalbanan:D Han kommer ha så kul och ha hur mycket som helst att berätta om när han kommer hem.

Nä för mig blir det väl bara att krypa ner framför en film. Jag känner mig helt död efter jag gick ut på gården bara och fråga om älsklingen skulle ha kaffe. Noll ork.

Pusss♥

120607

publicerat i Vardag;
Idag blev jag hemma från jobbet, halsen gör skitont och jag kan knappt prata. Mensvärken på det gör ju inte saken bättre:/

Ikväll åker Alex på klassresan till Göteborg. Jag kommer inte sova en blund inatt har jag en känsla av. När dom började planerade den här resan kändes det så långt bort och nu äre dags liksom. Jätteroligt för han men jag kommer dö av oro! Så långt bort har han aldrig varit ifrån mig ju:( Men jag är glad för hans skull, han har alltid drömt om att åka till Liseberg♥

Jag har en knepig känsla i kroppen igen, en sån där krypande magkänsla. Hatar den eftersom den aldrig brukar slå fel.. Men man kan bara lita på folk tills motsatsen visar nå annat så det är det enda jag kan göra. Allt kryper fram till slut.

Alex och vovvarna♥



Ida Bell♥


120606

publicerat i Vardag;
Tok förkyld och världens mensvärk. Suck! Kan det bli bättre:( Jag som skulle träffa Johanna idag, min typiska tur!! Bara att ta en Ipren och bädda ner sig i soffan. Alex sitter här bredvid och hostar och snörvlar. Bara han inte är sjuk till imorron för då åker dom på klassresa.

Nu ska jag bädda ner mig framför en film och försöka somna ifrån det här ett tag:)

Pusss <3

Våran stallkanin Lundens Isolde :)





Lite kort från helgen:)





Rakblad i halsen :/

publicerat i Vardag;
Det känns som jag har ett rakblad i halsen typ. Inte så skönt kan jag lova:( Tur det är röd dag imorron så man kan vara hemma och ta hand om sig själv:)

Jag kom hem precis hem från jobbet och nu håller jag på med mat. Det har inte varit nån ordning alls här med mattiderna på sista tiden så nu har vi bestämt att kl fem är det mat och då jäklar ska vi äta. Annars brukar det vara mat vid fyra ibland och sex sju på kvällen ibland. Inte så stabilt kanske;P Efter maten ska jag iväg till Skorpan och ta en sväng i skogen. Hoppas bara jag orkar..

Här kommer lite kort från helgen och Ericas födelsedagsfest! Vi hade sååå skoj :D

Nähä det går tydligen inte ladda upp kort nu, får försöka ikväll då.

Pusss <3

Till stallet..

publicerat i Vardag;
Nu sitter jag och smälter maten och sen ska jag gå till Skorpan och ta en tur på henne. Ska bli skönt, det har vart en stressig dag och det finns inget bättre sätt att koppla av på. Idag ringde hennes ägare och skrev över försäkringen på mig. Hon är försäkrad i If och kostar 79 kr i månaden. Det var rätt billigt tyckte jag för den täckte jäkligt mycket. Nä nu har inte jag tid längre:)

Hörs å störs senare <3

Gomorron!

publicerat i Vardag;
Nu ska jag leta fram nå strumpor och sen rusa iväg till bussen. Jag har precis betalat räkningarna, lite sent kanske men nu är det gjort. Usch, det kommer inte bli en rolig månad det här känns det som men på nå vis klarar man det alltid:)

Nä nu måste jag rusa! Ha en toppendag alla <3