Lovely!!

publicerat i Vardag;
Guud vad underbart det var att komma ut i skogen igen. Känns som det var hundra år sen typ. Varför struntar man i att göra sånt som får en att må så bra egentligen?? Dumt är det! Men jag måste köpa nå skor att gå i. Hade gummistövlarna nu som mamma köpt åt mig, tre nummer för stor som alltid när hon ska köpa skor! -Du ska ha tjocksockor också Jennie! säger hon alltid. Hahaha, hon är för go min mamma:) Nu ligger hundarna och sover och är hur nöjd somhelst och jag har ätit lite och ligger uppe i sängen nu och slöar till mig. Det får jag inte göra. Ska ju orka gå till mamma också! :/

So long!



Kolla vilka sötingar vi stötte på efter vägen :)

När är det nog????????

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Hoppas ni sovit gott för det har jag verkligen inte gjort.. Hatar otäcka drömmar när man bara vaknar och är helt förstörd typ. Då är det skönt att ha någon man kan krypa intill:)
Den här datorn lever verkligen ett eget liv när man ska skriva på bloggen. Ibland börjar den skriva nån helt annanstans och ibland försvinner hela inlägget, eller så zoomar den in tokmycket eller toklite. Jag måste ju komma åt nå knappar men vilka är en gåta:/

Snart ska jag ut på en långpromenad i skogen med mina älsklingar, jag är trött som fasen men jag piggnar nog på mig då:) Sen bär det av till mamma och ringa lite samtal och gå igenom lite papper. Jag ska pyssla om Ida lite också. Tror fan jag ska ut på en tur med henne. Ta en heldag och göra saker som jag mår bra av och ladda batterierna lite! Det är för mycket negativ energi i den här jävla byn just nu....

:(

publicerat i Vardag;
Jag tror inte ungarna lever. Något ägg skulle vart kläckt nu isf. Jag har googlat runt och sökt på forum men man hittar ingen bra information nånstans. Jag ska ge det nån dag till och se. Maria kommer hit lite senare så ska vi prova lysa äggen och se om nåt stämmer överens med det vi hittat på nätet. Jag tycker så synd om lilla Tara som sitter på dom där äggen hela tiden och ruvar och när hon är uppe och äter går Flax dit. Men det är bara att hålla tummarna..

Klassresa

publicerat i Vardag;
Ikväll har vi vart på möte om Alexanders klassresa. Det blir försäljning och discon. Hoppas dom får ihop mycket pengar så dom kan åka på något roligt!:)

Bodil har kommit hem igen men vågar inte gå in för hundarna:( Hon har ju vart borta sen i maj tror jag det var så hon är livrädd för dom. Märklig katt det där. Försvinner över våren och sommar och sen kommer hon tillbaka till hösten. Vi har kanske sett henne fyra fem gånger max på hela sommaren. Hon har alltid gjort så. Kan inte förstå varför:/ Min fina lilla Bodil. Idag var hon så kelsjuk så hon visste inte hur hon skulle bete sig. Men det är ju inte så knepigt när hon vart på vift så länge.

Nu ska jag spela på mitt kära Empire en stund innan det är dax för sängen. Inga ägg än, men jag väntar med spänning;)

Sov så gott ♥

Morning!

publicerat i Vardag;
Alex är nere i köket och sjunger medans han dukar fram fika:) Hahaha, gullunge ♥ Tänk om man hade den energin på morron! Vi ska snart ta hundarna och börja gå mot skolan, han skulle följa med en kompis hem efter skolan så han ska gå till skolan idag.

Igår var mamma och jag in på Dollar medans pojkarna var på dansen. Alltid lika roligt med lite egentid med mammsen och baraa kunna prata om allt. Det är ganska konstigt, jag verkligen älskar hösten men den här tiden hamnar jag alltid i nån slags depression. Jag blir nerstämd och på en jämn linje typ hela tiden. Likgiltig på nå vis. Men jag ska inte gnälla, det finns dom stackare som verkligen mår jättedåligt just nu. Får åka in på psyk eller äta tabletter och sånt. Lider verkligen med dom:( Så min lilla depression är inget jämfört med deras. Men det är ändå jobbigt. Hatar känslan likgiltig..

Inga fågelbebisar än. Men lilla Tara ruvar och är så duktig. När Flax är i holken är man mest orolig. Haha, han är så klumpig så man är livrädd att han ska trampa sönder äggen! Men dom har klarat sig hittills iaf:)

Nu ska jag sätta fart på min käre som så han får på sig nå kläder.

Kramen♥

Idag...

publicerat i Vardag;
Idag följde jag med john och Maria till Sundsvall på Arken som vanligt;) Vi köpte hirskolvar åt fåglarna. blev så jävla sur när jag såg att det var sju Kolvar i hennes påse och bara FYRA i min!! Va fan liksom!! :O Typiskt min otur:/

Nu kommer snart mamma och vi ska åka in med pojkarna på dansen. Mamma och jag ska nog passa på att gå på Dollar och ÖB en sväng. Man måste ju passa på när man är i stan! :)

Fortfarande inga ungar! Åhh, vill ju att dom ska kläckas nu ju!!!!!!!

Kaos

publicerat i Vardag;
Jag förstår inte men det ör alltid kaos här på mornarna. Både Alex och jag är så morronseg så det blir alltid tokstress i sista minuten.. Men vi lyckas alltid styra upp det ändå. Eller ja, nästan jämnt då:P

Idag blir det en långpromenad med hundarna i skogen. Det ska bli så skönt att bara komma ut och rensa tankarna. Det finns inge bättre ställe att göra det på än när man går i skogen och det är alldeles tyst runt omkring.

Inga fågelungar än men vi väntar med spänning :)

Vore jag som du skulle jag ta mig en titt i spegeln och fundera över om du verkligen har så mycket att komma med...

Nymfbebisar!! :D

publicerat i Vardag;

Hittade några videoklipp på YouTube på nykläckta ungar som jag bara måste lägga ut! :D





Dom är såå söööt!! :D

Känns skönt!

publicerat i Vardag;
Det verkar som saker och ting börjar ordna upp sig ändå. Så skönt! Jag var på Arbetsförmedlingen idag och det gick hur bra somhelst:) Nu är det bara att vänta på att hon hör av sig.

Jag och Maria lyste äggen idag och minst tre är befruktat. Ett är vi lite osäker på men det kan ju också vara det sista ägget hon la så det nite hunnit synas så mycket. Det ska bli så spännande med fågelungar men lite pirrigt också. Dom är ju så liten och skör i början:/ Men det är bara att hoppas att det går vägen:)

Hahahaha, Styggelsen!! Kan ju inte hjälpa att det passar in så perfekt!! ;P

Sjukt rolig kväll <3

publicerat i Vardag;
Igår kom Johanna och hämtade mig och vi for till henne i Bergsjö. Vi hade en sån sjukt rolig kväll. Det var allför längesen vi träffades! Vi gjorde slingor på varann och satt och drack, spelade musik och pratade om precis allt. Senare på kvälllen kom Linda och Kent och hämtade oss och körde oss till Edsäter på 50-års fest. En hel lyckad kväll med andra ord;)
Idag har vi bara slappat och inte gjort ett skit. John och Maria kom en snabbsväng på kaffe. Vi räknade ut att det är snart dax för fågelungarna att kläckas. Känns lite nervöst. Jag är så nervös att nån kommer dö. Jag hoppas verkligen att alla klarar sig!

Tomma tunnor skramlar mest....







Hahaha älskar den bilden ♥

Stackarn :(

publicerat i Vardag;
Neros klo har spruckit eller typ gått av:( Han måste ha fastnat i brogallret. Man ska fan inte ha såna där broar när man har hund. Vi får avvakta och se hur det blir annars blir det vetrinären igen. Usch, det ser ut att göra så ont :( Han har verkligen otur Nero, har aldrig vart med om nå liknande..

Solen skiner och jag hade tänkt tagit en långpromenad med hundarna men det blir ingen sån nu. Jag är rastlös samtidigt som jag är så jävla förkyld så jag inte har ork till nåt. Jobbigt läge ;)




"Det är inte något fel att vara clown, bara man vet om att man är det"

Hemma igen!

publicerat i Vardag;
Det var kul att komma ut lite. Jag köpte en vattenatomat och två matskålar åt fåglarna. Men jag är lite fundersam på om dom ska fatta sig på den där vattengrejen. Men dom skiter ju för fasen i vattnet när man har en skål med vatten åt dom och hur fräscht är det:/ Men jag ska sitta här nu och kolla om dom dricker nå annars får jag byta tillbaks.

Jag ska se "Paranormal Activities 2" nu bara Stefan kommer hem. Vågar inte se den själv. Trodde fan jag skulle få en hjärtattack igår i slutet av ettan när han flög mot kameran  och när hon kom upp mot kameran och såg rent ut sagt förjävlig ut!! Usch, varför utsätter man sig för nåt sånt här??


Fåglarna har lagt fem ägg och Tara ruvar för fullt och när hon är uppe och äter eller nå så sitter Flax där. Dom är så gullig. Dom ruvar ju bara 20 dagar och sen kläcks dom. Jag hoppas verkligen alla klarar sig. Men det kommer nog bli jobbigt sen när man ska sälja ungarna. Hur än det är så fäster man sig ju vid dom. Men en ska vi nog behålla:)



Tara med sina ägg ♥



Tara & Flax ♥

Morning :)

publicerat i Vardag;
Nu bär det av till Sundsvall med min käre försvägerska och bror. Jag mår lite bättre idag iaf fast jag sovit som en kratta inatt. Jag har vaknat flera gånger och inte kunnat somnat om. Jag skulle bara vilja åka härifrån ett tag..

Kraaaam<3

110921

publicerat i Vardag;
Bättre dagar än såhär har man ju haft.. Svettas som en tok och känner mig jättehängig. Varmt som sjutton är det här inne också. Längtar tills vintern när man får frysa lite! Imorron åker jag till Sundsvall med John och Maria till Arken. Det är alltid lika roligt att komma ut en sväng plus att man får lite annat att tänka på! Det gillar vi:)

Sov så gott! Hörs imorron ♥

Japp

publicerat i Vardag;
Har precis kommit hem från min käre faster och funderar på att lägga mig och kolla klart på "Paranormal Activity". Men vet fan inte om jag vågar. Jag kollade på den igårkväll men inte hela eftersom jag började bli så jäkla rädd. När dom hittade kortet på vinden på tjejen stängde jag av och sen fick Stefan följa mig ut med hundarna och kvällsrasta dom. Hahaha, vågade inte gå ut ensam! Men jag ska göra ett nytt försök nu igen att se den. Jag har så jäkla ont i halsen och kroppen också så det finns inte så mycket energi till nåt annat:/ Är väl efter det här jäkla korsdraget man ständigt var i på trägårn. Men nu slipper jag det iaf;)

Pöss på er ♥

Tillbaks :)

publicerat i Vardag;
Ja det är ganska komiskt, fast man är så säker på att man aldrig ska blogga här igen och så kommer man alltid tillbaks. Men sen jag fick det där otrevliga mejlet på Facebook så tappade jag bara lusten.. Men nog om det nu!

Idag är det den här vidriga dagen vi väntat så länge på. Vill bara spola fram tiden så vi får veta nån gång. Men man har lärt sig att inte ta nån skit efter allt det här. Men jag tvivlar ju på att det blir ett slut. Man kan bara hoppas..

Ett rent samvete är den bästa huvudkudden.

Kram på er så länge!


Alltid samma visa ;)

publicerat i Vardag;
Hahaha, ni är för rolig! Jag bloggar inte här längre. Så ni som fortfarande envisas med att gå in här så kan jag ännu en gång meddela att jag inte skriver här längre. Skicka en kommentar med namn och mejl (som jag självklart INTE publicerar) så får ni min nya bloggadress:)

Puss på er!

Ny blogg

publicerat i Vardag;
Jag tänkte bara meddela att jag ska göra en ny blogg. Jag kommer lägga upp en länk på min facebook eller så får ni slänga iväg en kommentar här om ni vill ha den nya adressen. Helt upp till er;)

Varför kan man inte bara spärra vissa från att kunna läsa bloggen?? Hade ju vart toppen ju ;P

Nu ska jag krypa isäng. Natti natti :)

1:a september!!

publicerat i Vardag;
Gomorron alla glada:) Nu är det första september, så härligt! Jag älskar hösten!

Uppe ganska i tid idag så jag ska göra mig i ordning och sen brassa iväg till jobbet. Jag hämtade en cykel hos mamma igår. det går fan så mycket fortare att cykla än att gå och har man inget körkort får man nöja sig med cykeln:P Körkort är verkligen något kag måste ta itu med. Förstå vilken frihet med körkort! Dom som säger att dom inte behöver körkort förstår jag mig inte på. Särskilt inte när man bor ute på landsbygden. Ingen vill väl passa bussar och vara beroende av andra :/

Ha en toppendag alla:) Kram på er!!