Men varför?

publicerat i Vardag;
Varför envisas ni med att gå in här?? ;) Jag har en ny blogg och det är bara att säga till om ni vill ha adressen till den nya bloggen! Skriv en kommentar med er mejl så mejlar jag den eller skickar den på Facebook. Jag skriver INTE ut den så alla ser.

Puss på er! ♥

Ny blogg..

publicerat i Vardag;
Nu har jag en ny blogg iaf. Kommer inte bli så mycket skrivande här eftersom det är en del här som är inne och läser som jag inte har nån alls lust att dela med mig av mitt liv till. Så till er som vill ha adressen till den nya bloggen är det bara att skriva en kommentar som jag inte kommer publicera så får ni den nya adressen :)

Ha det bäst!! Puss&Kraaaam♥

Pierre&Co

publicerat i Vardag;
Nu har vi varit och hanlat avslutningskläder åt Alex. Han kommer bli så fin:) Jag skulle oxå behöva hur mycket kläder somhelst men det får vänta tills lön. Det är viktigast att Alex får.

Idag fick vi flytta in på Ica med jordgubbarna, det regnade och blåste som sjutton så jag är verkligen glad att vi fick sitta inne. Höll på att frysa ihjäl där ett tag. Jag hoppas verkligen inte det är såhär hela veckan som en del säger att det ska vara, vill ju ha sol nu igen!!

Ha de!

Härligt väder.. :/

publicerat i Vardag;
Gomoorn alla :) Regnet öser ner, mysigt tycker jag men kanske inte när man ska stå utanför Ica och säjla jordgubbar :P Tur vi har parasollet iaf att stå under. Det är tur också att det äntligen kom regn. Det behövs nog verkligen nu.

Ha en toppen dag alla!

Söndagkväll

publicerat i Vardag;
Idag har jag legat och solat med Maria hela förmiddan. Det blåste jättemycket men det var nästan skönt, det svalkade helt underbart. Jag har bränt mig lite på magen men inte så farligt, det har gått över tills imorron.
Sen på eftermiddan for vi in till stan till svärmor och hjälpte henne med flytten. När vi var klar med det åkte vi hela gänget och åt på Medelhavskällaren (tror jag det hette)  Jag har nog aldrig ätit en smaskigare pizza tror ja. Kankse dumt att äta pizza när man är på resturang men va fan jag var så sugen på en sån:)

Nää jag är för trött för det här, vi hörs imorron :)

Nattinatti!

Söndag..

publicerat i Vardag;
Vi hade en galet rolig kväll igår!! Tyvärr är man sliten som fan idag då, men det hör ju till. Då vet man att man hade det roligt igår iaf :) Nu ska jag bara ladda telefonen lite och sen upp på byn och sola lite med Maria. Måste passa på i det här  underbara vädret ju!

Ha de bäst :)

Nu drar jag!

publicerat i Vardag;
Nu ska jag bara ut med hundar och sen bär det av till Maria! Vi ska sitta ute på en filt och bara mysa och sola:) Måste ju passa på i det här fina vädret ju!

Hörs å störs senare♥

Fästingar :/

publicerat i Vardag;
Gomorron på er :) Idag ser det ut att bli helt underbart väder! Så härligt :D Funderar på att ta en långpromenad med vovvarna till Harsjön eller nånstans innan det blir för varmt. Igår hittade vi en fästing på Nero. Dom är så vidriga!! Så idag ska vi köpa en fästingtång eller vad det heter. Jag kan inte med en pincett, det är ju viktigt att man får bort huvudet på dom också. Usch äckliga djur..

Nu ska jag gå upp och väcka min käre son:) Dom ska bada med skolan idag så det kommer bli superroligt för dom! Tänk att dom snart får sommarlov. Det kan nog vara behövligt för dom nu. Jag kommer ihåg själv när man var liten vad man längta till den dagen.

Nä nu ska jag sätta lite fart.

So long :)





Så liten och sööööt ♥

Mina bebisar...

publicerat i Djuren;
Har suttit och kollat på kort på vovvarna när dom var små:) Saknar den tiden med dom fast dom höll på att driva en till vansinne ibland♥














Mina goskitar :)

Hata!!

publicerat i Vardag;
Fan vad jag hatar dessa mygg och knott!! Det är ju helt sjukt, man kan ju inte vara ute. Nu när jag var ute med hundarna på gården max fem minuter så bara svärma det av skiten runt mig och jag hann nog dra på mig minst fem myggbett:( Det är nästan så man längtar till vintern igen. Eller hösten, finns det nån vackrare årstid egentligen med alla gula löv och sånt.. Nä jag tycker inte det. Men man är aldrig nöjd, när det är vinter vill man ha sommar och när det är sommar vill man ha höst och vinter:)

Ledigt då :)

publicerat i Vardag;
Japp så blev man ledig fram tills på måndag då från jordgubbsförsäljningen. Fast det känns inte så skönt, vad ska jag då göra liksom :) Men imorron blir det storstädning och långpromenader med hundar.

Nu har jag trådlöst tangentbord och mus till datorn! Jag gillar verkligen inte musmattorna och jag lyckas trycka in mig på allt möjligt. Men nu slipper jag använda den iaf! ♥Tack älskling♥

Usch, min  magkatarr var inge skojig idag när jag kom hem. Men nu är det bättre iaf. Måste köpa nån medicin mot det där. Men så fort man är bra ett tag glömmer man bort det tills det kommer tillbaka.

Ha de!!

Toast

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:D Äter en toast nu innan jag ska börja göra mig klar för att gå. Yummie!! Ska försöka hinna ta den där förbaskade disken också innan jag går. Jga kan ju säga att jag ångrar att jag inte tog den igår. Det finns inget värre än att komma hem till disk. Jag hatar det!!

Men ha en toppendag nu alla!! :)

Äntligen sova!

publicerat i Vardag;
Nu ligger jag uppe i sängen och ska äntligen sova snart. Man blir helt död av att sitta ute hela dagen!! Disken sket jag fullständigt att ta, den kommer ändå vänta så snällt på mig imorron;)
Det är snuskigt varmt här som vanligt men jag tror inte det kommer spela nån roll, jag kommer tokdäcka snart.

Nattinatti!!

Onsdag

publicerat i Film & Musik;
Gomorron på er! Guuh va veckorna går sjukt fort, det är snart helg igen liksom. Sömnen har inte varit den bästa inatt, men det finns väl ingen som kan sova bra när det är varmt. Jag har vaknat flera gånger och vritt och vänt mig och sen är man halvdöd när klockan ringer så allt är som det ska ;)

Ska sätta fart nu och försöka göra något åt håret som står åt alla håll som vanligt. Ha en toppendag alla!

Kram på er ♥


Är helt fast i den här låten just nu! Love It!!

Nationaldagen

publicerat i Vardag;
Den hade jag glömt att det var t om, man har bra koll ;) Idag har vi haft en lugn och skön dag som fasiken. Vi låg och tittade på film bara på förmiddan och sen for vi iväg och hjälpte mamma med lite hö. Efter det tog jag Nero och gick upp på byn till John och Maria, tvingade henne att föjla med på Ica och sen gick vi ut och gick lilla rundan med Malin och hennes vovve också. Nero hade väldigt bråttom fram när han såg Dexter och då såg jag varningsklockorna ringa. Egon började precis likadant och nu kan kag inte alls gå med han på byn. Så nu blir det hårdträning med lilla Nero. Ingen vill att ens hund ska dra när man möter andra hundar.

Igårkväll när Stefan kom hem såg vi "The Dilemma" Skitbra film och rolig som sjutton. Den kan jag rekommendera starkt! Funderar på att lägga mig och kolla på en film nu också och bara koppla av. Imorron ska man upp till jobb igen. Det känns som det var evigheter sen jag jobbade nu eftersom jag var sjuk förra veckan och idag var det röd dag. Så nu är det bara att ta nya tag:)

So long suckers :)



(Hahaha det här med kort kan man ju) ;)

Galet rolig helg!

publicerat i Vardag;
I fredags skulle ju jag och Maria sitta ute på en filt och ha lite picnick med vin och sånt men det var ju för myggigt så vi gick hem hit istället och hade askul! Mycket dans, skratt och tok ;)

Maria kommer nog mörda mig nu när  jag lägger ut kort utan att visat henne förstt men det struntar jag i för hon är lika vacker somm alltid på kort♥











På lördag var det brännbollsturnering på fotbollsplan. Alltid lika trevligt det och man träffar så mycket folk. Tyvärr hade jag glömt kameran så det blev inge kort från det. Kanske lika bra det ;)

Puss på er!

Segt slem

publicerat i Vardag;
Börjar bli skapligt less på att snora nu:( Man känner sig som en vandrande snortunna typ :/ Hmm, hur lät det där.. Skitsamma, för så är det:) Har inte så mycket mer att säga just nu.

Puss på er♥

2/6

publicerat i Vardag;
Tänk att vi redan är inne i juni!! Helt otroligt skönt:D Jag kan ju säga att mina bihålor inte är så skojsig idag, men jag är glad att febern är borta iaf. Det var längesen jag var sådär däckad som jag var. Sov hela tiden och svettades som en ko typ. Men idag blir det bara en lugn innedag så jag är frisk till helgen. Men om jag känner mig själv rätt så kryper jag ur skinnet ikväll typ om jag bara ska sitta inne. Jag ska nog gå ut till veden lite senare idag. Jag älskar att hålla på med ved, det luktar så gott också är det fridfullt på nå vis. Fast jag har ju mina ideér:)

Här kommer två kort sen i helgen från födelsedagsfesten Erica hade♥ Jag glömde ju såklart kameran hemma! Blev måttligt sur när jag insåg det:(



Här satt vi ute och hade det hur mysigt och trevligt somhelst:)



Kramkalas med gulliga Celié:)

Don't stay

publicerat i Personligt;
Sitter just nu och lyssnar på Linkin Park och "Don't Stay". Vilka minnen jag och Maria har till den låten, på gott och ont.. Usch, vilken jobbig tid i mitt liv. Så fort jag var arg och ledsen var det Linkin Park på högsta volym. Fattar inte att du stog ut med mig gumman, men du fanns alltid där och svek aldrig♥ Det är fan tack vare dig och Linkin Park jag klarade den där tiden ;)



Inte så klokt kanske...

publicerat i Vardag;
Så jäkla smart var det ju inte att få för sig att börja byta gardiner idag när man inte är riktigt frisk än. Det blev ju en total-städning med golv och fönster och allt. Men så skönt när det är klart, jag var riktigt less gardinerna vi hade uppe kan jag ju lova. Dom har suttit här sen vi flyttade in liksom. Men nu är dom nere och andra är uppe:) Skönt som fan fast jag mår mycket sämre nu, men det var det värt!

Älsklingen är ute och klipper gräset och jag funderar på att bädda ner mig i soffan och kolla på "Moby Dick". Men det verkar som det är en rätt grym film och då kommer jag må dåligt av den men jag vill verkligen se den också så det får nog bli så ändå.

Usch, Kronan white är verkligen ingen god snus. Min kära Rapé var slut på Ica, säkert för dom haft inbrott kanske. Jaja nu vet ni det också apropå leverpastej ;)

Hej svejs♥