Imorron är det dax..

publicerat i Vardag;
Imorron ska Nero kastreras och jag är jättenervös:/ Känns så hemskt att man bara ska lämna in han och sen hämta han när det är klart. Jag trodde ju jag jag skulle vara med där med han när han vaknar:( Stackars Nero! Jag hoppas allt går vägen, det kan ju tydligen bli komplikationer. Men det ska nog gå bra:)

Idag är jag hemma från jobbet, jag mår illa som fan men det blev mycket bättre efter jag fick spy. Det värsta var att jag spydde på vägen hem från stallet efter jag plågat mig dit och tagit ut hästarna. Som tur var kom det ingen.. Det kändes lite tokstressat det där och jag får jämnt ångest när jag spyr, tror jag ska dö varenda gång:( Men när jag väl kom hem bäddade jag ner mig i sängen och slog på en film och somnade ganska snabbt tror jag så nu mår jag lite bättre. Jag måste ju må någorlunda bra imorron iaf!!

Det var ett tag sen jag la ut lite kort nu igen så här kommer några:)


Haha, hemskt kort men skitsamma:) det här är från nyår tror jag.


Jag & Maria <3


Jag & Johanna <3


Snööö!!


Bus i snön:)


Mina älsklingar<3

120117

publicerat i Vardag;
Vilken fantasi man har med rubrikerna! Imorse sov jag över, gick ner morrandes typ och satt på kaffe och när jag äntligen skulle få mitt kaffe och hälla i mjölken så blev det bara klumpar av mjölken i kaffet!! Trodde fan jag skulle dö då och hade kunnat sprungit upp och bara dragit täcket över huvudet:( Men det gjorde jag ju inte sklart så jag satt och pinade i mig en halv kopp kaffe utan mjölk iaf och det var skitäckligt!!

Idag har jag krattat ridhuset och det känns i armarnakan jag lova. Jag kommer bli som Hulken snart känns det som! Igår på ridningen gick det jättebra om jag får säga det själv:D Nippran såg nästan förvånad ut när jag hoppade upp på henne. Alldeles som men hallå ska inte vi rida i skogen och ha skojigt! Go-Nippran<3 Men hon var jätteduktig och kämpade på där med mig. Men det är helt annat att rida lektion än att vara ute i skogen och flänga så jag behöver det här. Kommer ju knappt ihåg åt vilket håll man skulle gå i höger och vänster varv och då är det illa!:P Imorron funderar jag på om jag ska ta med Nero på jobbet men jag vet inte. Det är nästan lättare att ta med han dom dagarna jag åker hem klockan tre. Men men vi får se:)

Idag efter jobbet red jag Ida en sväng. Hon tycker det är så skönt att få komma ut igen. Fast  mörkret är hon inte så förtjust i, men det är bra för då blir hon lite lugnare. Vi kunde även jogga korta bitar idag utan att hon flippa ur, bortåt iaf. Hemåt går det inte för då är vi mer nere i dikena eller mitt i vägen ist för där hon ska vara. Min lilla galning<3

Nu ska jag kvällsrasta hundar och sen bädda ner mig i sängen.

Natti natti<3


Egon när han var kanske tre månader♥


Nero & Akins även dom tre månader där♥

Äntligen!

publicerat i Vardag;
Det är bara 1,5 minus ute idag!! Slipper man frysa ihjäl iaf:) Jag har tvingat i mig hur mycket gröt som helst nu på morron så jag slipper va tokhungrig vid klockan tio. Men nu är jag så mätt så jag vet inte hur jag ska orka resa mig från stolen:P Men jag måste börja sätta fart nu om jag ska hinna mocka åt Ida oxå innan jag går till bussen. Idag får Nero vara hemma. Det blir nog bara skönt för han så han får vila upp sig lite. Han är trött än han:)

Ha en toppendag alla!:)

120111

publicerat i Djuren;
Nero skötte sig ganska bra idag på jobbet. Han var lös ganska mycket också och det gick bra:) Men jag kan inte förstå varför han är så osäker. Han morrar åt typ allt och blir osäker. Det är ju inte så bra. Han är inte elak eller så bara jävligt osäker:/ Han har säkert fått träffa för lite och folk och sånt. Dom är ju bara här hemma i Stering och när man går ut och går så är det ju här i skogarna. Men det ska det bli ändrig på, nu jävlar ska det bli socialträning! På bussen är han jätte duktig och lägger sig och sover iaf så det är ju bra. När jag kom hem från jobbet gick vi till mamma och rullade in en höbal. Det känns alltid lika skönt att veta att dom har en ny höbal i hagen. Nu ska jag snart lägga mig och sova, har så ont i ryggen ikväll så det är lika bra. Imorron är det en ny dag och nya tag. Det är redan onsdag, veckan har ju gått jätte fort. Det gillar vi!! :D


Jag har en sån knepig känsla som jag inte kan ruska av mig. Önskar jag kunde:(



Nero sitter på läktaren och kollar på hästarna i ridhuset:)





Där slockande han:)

Nu ska jag kolla runt lite på Blocket och sen sova. Hoppas bara man får sova inatt, har inte sovit riktigt på tre nätter för den där förbannade månen!

Nattinatti alla♥




......

publicerat i Vardag;
Gomorron:) Inatt har man sovit lika dåligt som natten innan. Fattar inte varför, jag brukar sova som en klubbad säl. Men men får hoppas man får sova inatt då:) Idag ska Nero med på jobbet iaf och jag börjar undra vad jag gett mig in på. Tur det finns boxar att slänga in han i om han blir alltför jobbig;) Jag vet iaf att det kommer ta några gånger innan det går bra men det får det göra. Det är bra för han med lite social träning och inte bara vara här hemma i skogarna. Nu ska jag sätta fart och börja gå mot stallet och släppa ut hästarna innan vi åker till jobbet.

Ha de bäst! Kramar♥

Slökväll

publicerat i Vardag;
Jag har redan bäddat ner mig. Känner mig seg som fasen ikväll. Ridningen idag blev inställd så vi kör nästa måndag istället. Fasen vad kallt det var idag men det är nog bara för man är så ovan kylan. Tidigare ikväll när jag tog hundarna och mötte Alex så snöade det:) Kanske vintern kommer nu med lite tur. Imorron ska jag ta med Nero till jobbet och jag måste erkänna att det känns lite pirrigt:/ Men mest för bussresan. Han har aldrig åkt buss förr så antingen går det bra eller inte. Han kommer säkert ha skitbråttom ur bussen så jag far all världens väg!! Hahaha, ja usch vi får se hur det går. Lägesrapport kommer komma!

Kram så länge♥

-15

publicerat i Vardag;
Gomorron på er!! Det är minus 15 grader ute och jag sitter här och verkligen gruvar mig för att gå ut. Man kommer frysa häcken av sig idag:/ Snart ska jag gå till stallet och släppa ut hästarna innan jag åker till jobbet. Jag har sovit så himla dåligt inatt så jag är tröttare än tröttast. Men jag vaknar nog till liv när jag kommer ut:P

Ha en toppen dag♥

120108

publicerat i Vardag;
Ikväll har vi varit hos svärmor och fått gomat. Det var potatisgratäng, kött och sås. Det var sjukt gott:) Jag har ridit min Ida idag också,var så mysigt i skogen när det snöade. Jag tänkte knäppa ett kort men det fick jag lägga ner eftersom Ida hade på tok för bråttom som vanligt. Imorron är det jobb igen och jag ska börja ta ridlektioner igen! Hahaha, känns faktiskt lite pirrigt:P Jag har inte ridit på lektion på minst femton år. Sitta och rida i skoogen är ju ingen konst så nu ska det bli ändring på det! Ska bli riktigt skojigt faktiskt:D Nu ska vi snart krypa ner i sängen och sova<3

Nattinatti alla vi hörs imorron!

Skärpning!!

publicerat i Vardag;
Det måste fan bli en skärpning här med bloggandet!;) Men saken är ju den att allt går runt samma sak varenda dag typ så det finns inte så mycket att skriva om. Det enda som är varierande är hur man mår och sånt vågar man inte skriva om eftersom man inte vet ens vilka man kan lita på här längre, har inte ens en aning om vilka som är inne och läser heller för den delen. Men men man får skylla sig själv om man har en blogg så jag ska inte gnälla;) Men jag har iaf funderat på om man ska börja lägga upp lite bildet istället och sånt över sin dag. För hur det än är så har jag inte bloggen för eran skull så ni ska veta allt som händer i mitt liv den har jag för mig själv så man kan gå tillbaka och läsa, som en dagbok fast den är jävligt offentlig:P Nu ska jag iaf få på mig nå kläder och gå till stallet och ta en tur på Ida.

Ha en toppendag så länge! Puss på er <3