Tidig kväll..

publicerat i
Japp det var mina planer men det går nog inte så bra. Fast kommer jag isäng innan tio så är det bra oxå.
Idag höll jag verkligen på att frysa ihjäl mer än någonsin när vi red. Mina stackars kinder var som is:/ När jag kom in tog jag en lång het dusch å det var helt underbart!
Alex är inte ett dugg bättre i hostan. Det blir snarare värre på kvällen. Han har riktig rethosta. Jag måste fixa hostmedicin åt han imorron innan han hostar sönder halsen:(
Sov så gott nu å dröm sött <3

Men va drygt att bilden blir felvänd! jaja ni får vrida på huvudet ;)Söndag......

publicerat i
Det här har verkligen varit en så drygt tråkig helg. Jag har inte gjort ett skit och det bara kryper i mig. Det känns skönt att det är måndag imorron iaf så det händer nå iaf.
Idag var det helt underbart att rida. Solen sken å det var så vackert. Hästarna fick springa av sig lite dom med:-) Jag knäppte lite kort men jag vet inte om det går att lägga in när man bloggar från telefonen så det struntar jag i.
Alex har sån hemsk hosta å det känns verkligen inte bra att skicka han till skolan. Men han har vart hemma sen i tisdags så han måste nog tyvärr pröva iaf. Jag ska prata med läraren att dom får skicka hem han om det inte funkar. Då har han provat iaf.
Gonatt på er å dröm sött <3

Andra dagen..

publicerat i Vardag;
Nu äre andra dagen jag är hemma från jobbet. Jag vet inte om det är magsjuka eller vad det är, det enda jag vet är att magen har kurkat ur:( Igår kräktes jag men har inte kräkts nå idag men mår illa och ibland får jag värsta magknipen. Hatar verkligen min mage just nu:( 
Pusss!

Testar

publicerat i
Var ett tag sen nu igen. Men nu har jag laddat hem blogg.se appen så då måste jag ju testa skriva lite :-)
Pusss <3