111229

publicerat i Vardag;
Snart nyårsafton och man har ingen aning om vad man ska göra. På dagen blir det säkert korvgrillning med familjen och sen blir det kanske mat hos mamma på kvällen men sen vet vi inte ett dugg. Hahaha, allt är i sin ordning med andra ord. Noll planering!!;)

Hur min dag har vart idag ska jag inte ens gå in på. Men jag kan ju säga att den inte vart nå bra. Har haft mensvärk så jag trodde jag skulle dö till och från:(

Mina tankar kommer vara hos dig imorron vännen... Älskar dig ♥

Gomorron!

publicerat i Vardag;
Just nu sitter jag och pinar i mig lite gröt, det var inte alls så gott som jag trodde det skulle bli. Men jag har fått för mig att gröt är en snäll start för magen på dagen och som sagt min mage behöver nog det det. Jag har nog aldrig haft sånt problem med magkatarren som jag har haft nu på slutet. Inatt har jag haft skumma och jobbiga drömmar:/ Ville bara dra täcket över huvet när jag vaknade.. Men jag måste försöka hinna till stallet innan jag åker iväg på jobbet och kolla hur det är med hennes hovar och så hon inte är halt. Hovlsagaren var ju hos oss igår och hon är på väg att få hovböld på höger fram och vänster bak:( Han skulle komma tillbaka till veckan och lägga in nåt som jag inte kommer ihåg nu vad det hette sen är det bara att hoppas att vi kan stoppa det!! Japp men nu ska jag sätta fart.

Ha en toppen dag alla♥

Ensamma

publicerat i Vardag;
Nu ska jag snart slå på en film att somna framför. Manna kommer vid tio imorron och hämtar oss för då ska vi åka in till stan och handla det sista eller snarare det man glömde idag:/ Jag har städat lite och gått och småtullat på Kallt & Varmt. Jag bara älskar det vinet. Yummie! Idag när jag kom hem från stan hade jag precis missat Johanna! Jag blev så jävla sur, det var evigheter sen jag träffade henne och jag saknar hon som fan! Jag fick en jättefin blomma av henne. Min gogumma♥

Usch, jag tänker på dom som inte har nån och sitter ensam på julen, dom som inte har pengar till alla dessa julklappar och julmat, alla barn som får vara med om fylla och bråk. Julen är en hemsk tid om man tänker efter..

111223

publicerat i Vardag;
Det har vart en bra dag i stan fast jag trodde allvarligt jag skulle dö där ett tag. Men jag överlevde;) Jag köpte en stickad lång tröja åt mig själv som jag såklart inte provade och den var på tok för stor märkte jag när jag kom hem. Men skitsamma, hellre för stor än för liten:) Alex köpte en jättefin julklapp åt mamma också köpte jag nog en lite väl för dyr julklapp åt älsklingen men det är han värd! Kunde inte låta bli;)

Ikväll ska vi ha en myskväll med film och sånt också kommer jag på nu att jag glömt köpa nå gotta! Fasen säger jag bara om det!! Jag är ju jätte godissugen:(



Nu är jag äntligen mörk igen! Mitt hår började få dom mest skumma skiftningar så jag la ner det där och färgade tillbaks till svart! :)

Ha en jättemysig kväll nu blire Harry Potter här för hela slanten!

Puss på er♥

Svart igen!

publicerat i Vardag;
Nu har jag färgat håret tillbaks till svart igen. Känns jätteskönt:) Nu skulle jag bara behövt klippt bort det slitna efter alla blekningar och skit. Ska kolla imorron om det finns nå drop-in tider. Jag vet inte om mamma följer med till stan imorron. Nyss när jag pratade med henne så var hon dålig och hon trodde inte hon skulle orka imorron så vi får se hur det blir. Annars åker jag in ändå.

Ikväll beställde vi pizza och kollade på Jägarna 2. Skitbra film var det men den var ganska jobbig att kolla på. Har svårt med filmer som det är våld i. Kan knappt kolla då men det har ju sina orsaker.. Japp, nog om det! Stefan spelar och jag ska kolla på Bridget Jones Dagbok nu tror jag så man får skratta lite.

Sov så gott ♥

Skjut mig :/

publicerat i Vardag;
Det är mycket gnäll här nu men det får ni ta:) Jag hatar verkligen att vara sjuk och inte ha nån ork. Man orkar inte ens rasta hundarna också ligger man och kollar runt på allt man skulle ha gjort. Det ser fan ut som ett bombnedslag här och tv-rums bortdet stör mig så fruktansvärt just nu! Man ska inte ha bord med en hylla under för där samlas all skit! Det är papper där, sladdar godispapper och strumpor tom! Strumpor liksom!! Usch orka denna oreda.. Näää jag måste bara ta bort det. Jag skulle försöka få i mig lite nudlar nyss och det smakade rent utsv skit eller snarare så smakade det ingenting. Alex har gått till en kompis och ska sova där inatt. Han tyclte nog jag var lite väl tråkig idag:P

Nu misstänker jag att min galna bror kommer. Det är bara han som toktutar ;P

Gomorron!

publicerat i Vardag;
Trevligare uppvaknaden än vad jag har haft denna morron har man ju fått uppleva.. Det första hundarna gjorde när Stefan for till jobbet var att hoppa upp i sängen, Egon är ju lite smidig och förstår att dom inte får vara i sängen . egentligen så han smyger upp lite smidigt och lägger sig på Stefan huvudkudde men Nero han tar typ fart och hoppar rakt på en! Och han är inte lätt kan jag lova, man blir helt mörbultad typ! Så efter en hel del muttrande får jag ner dom igen och somnar om. Sen när jag typ fått sovit en halvtimme till vaknar jag av världens största blötpuss rakt över ansiktet av Nero :/Då ger jag fan upp med typ fem kilo dreggel i ansiktet! Stefan brukar reta mig och säga: "Du har ju alltid velat haft en sån hund" Hahaha, ja jag har ju det!

Idag har Alex sitt jullov och är i eld och lågor inför julen. Han vill ut och hugga en gran han:) Men det får han vänta med till Stefan kommer hem. Jag tror inte jag är kapabel till det just nu, är typ helt slut när jag ska gå ner till köket. Jag har verkligen ingen ork alls och trodde jag skulle avlida när jag var ut med hundarna. Men jag måste bara vara friskt till imorron så jag kan handla julklappar men det känns ganska kört. Jag får knapra Ipren hela morrondan för till stan måste jag.

Imorron ska jag köpa hårfärg också och färga mitt hår svart igen. Jag passar fan bäst i det. Jag fattar inte varför jag ska envisas med att bli ljus när jag vet hur det blir. Håret blir förstörd också för den delen:( Så nu går jag tillbaks till mörkt och stannar där;)

Ha det bäst så hörs vi sen♥

111221

publicerat i Film & Musik;
Jag har precis diskat, dammsugit, vikt kläder, hängt kläder och sen gick jag ut och rastade hundarna. Då trodde jag allvarligt jag skulle dö! När jag kom in tog jag en dusch för jag frös så förbannat. Det var skönt som fan men varmvattnet försvann nästan lika snabbt så jag fick skölja ur håret i kallvatten. Det var mindre skönt kan jag lova:( Nu funderar jag på att lägga mig och kolla på Moby Dick, den ska vara bra har jag hört men jag slår vad om att den är sorglig.

Ångest

publicerat i Vardag;
Idag är jag hemma från jobbet och är sjuk. Jag fattar inte att jag får sån ångest så fort jag är hemma! Jag är helt orkeslös, orkar inte ens ut med hundarna men ändå får jag ångest liksom. Det är ju bara dumt! Bara jag är frisk till jul och orkar åka in till stan på fredag och köpa lite julklappar så är jag nöjd. Jag får ju lön på fredag så jag har inget annat val än att vara ute i sista minuten som alltid! Ovanligt eller hur;)
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på "Sex and the City".

Puss på er!

Idag..

publicerat i Vardag;
Idag tog jag en promenad upp på byn och hälsade på mina tre älsklingar:) Maria kom och mötte mig och jag var hos dom en stund. Det blir tyvärr alltför länge mellan gångerna. Innan jag skulle gå till mamma gick jag och Maria en sväng till Jennie och tog en rök och surra lite med henne.

Annars har det inte hänt så mycket. Helt underbart är det att det kommit snö äntligen!! Älskar snö men jag tycker inte om att det är kallt! Haha, man är aldrig nöjd;)

Här kommer lite kort från julfesten iaf:)







Usch mitt hår har ingen rolig nyans just nu:/ Pissgult närmare bestämt! Men jag skyller på kameran!! ;D

Sov så sött!! Puss & Kram ♥

Julfesten

publicerat i Vardag;
Jag hade riktigt skoj igår på julfesten. En arbetskompis till Stefan kom och hämtade oss sen for vi till han och drack lite innan vi gick iväg. Det var hur mycket folk som helst där och maten var skitgod! Jättebra band där var det också så det var verkligen en toppenkväll. Idag är man ju desto segare och vi har inte gjort ett skit. Gått med hundarna en sväng och vart upp på Ica är det enda. Men det är skönt med såna dagar också. Jag knäppte lite kort igår men Stefan spelar sitt dyngspel nu så jag får lägga ut dom sen:) Snart ska vi lägga oss och kolla på Jägarna 2, har hört att den ska vara skitbra.

Ha en toppenkväll nu! Puss & Kram ♥

111209

publicerat i Vardag;
Fredag igen då!! Vad ska ni hitta på ikväll då?? Själv sitter jag och väntar på älsklingen som är på väg hem med nyskotern! Han kommer väl sova ute med den inatt! :D Hahaha!!

Idag var jag dyngsur innan jag ens kom till jobbet och blötare blev jag under dagen. Jag var fan blöt ända in på trosorna när jag hade jobbat klart och kom hem:/ Trodde allvarligt jag skulle frysa ihjäl..

Alex ska vara hos mormor i helgen så vi ska köra dit han lite senare. Själv tror jag bara vi blir hemma ikväll och tar det lugnt. Som det ser ut nu iaf, men det kan ändras fort;)

Ha en toppenkväll nu alla och sköt om er♥

Inget vettigt

publicerat i Djuren;
Jag har verkligen inget vettigt att skriva nu. Jag ligger i sängen och kollar runt på alla sidor och begriper att jag har verkligen inget liv ibland:P Misstänker att jag kommer ha träningsvärk imorron också ligger jag och funderar på ovädret dom har lovat. Bara det inte blir regn istället för snö! Då vet jag fan inte vad jag tar mig till!! Vill ha snö och vinter nu ju:/ Nä jag är för seg för det här, lägger upp lite kort på mina små älsklingar istället ♥













Gonatt & sov sött:) Puss på er♥

Sova!!!

publicerat i Vardag;
Just nu ligger jag i sängen och är hur trött som helst. Mör i kroppen efter all spån vi har kämpat in med på klubben. Vi har vart sååå duktiga så:) Madde och lilla Agnes kom och hälsade på en sväng på eftermiddan också. Sen fick jag åka med henne till bussen och medans vi väntade på den tog vi en raggarsväng i Gnarp!;)

Nu har vi äntligen fått internetet flyttat hit så nu är det bara TV-kanaler som fattas. Vi lyckas alltid bli utan det på nåt skumt vis:/ Ähh, har inget vettigt att skriva som alltid:P

Natti natti♥

111207

publicerat i Vardag;
Gomorron! Jag har lyckats klamra mig upp ur sängen lite tidigare nu och Alex är också vaken och har käkat frukost. Så idag är vi mycket bättre i tidsplaneringen:) Men jag har ändå tusen saker att göra känns det som och jag måste göra en matlåda. Jag ska gå ner och sno ihop något innan jag följer Alex en bit till skolan. Då får hundarna en morronpromenad oxå. Hoppas bara inte vi möter nån hund igen. Jag orkar knappt hålla emot dom då och dom blir så jävla stark när dom är två:/ Nu ska jag sätta lite fart så jag slipper ränna ihjäl mig till bussen!!!

Ha en toppendag alla!

Pöss & Kram♥

På tiden..

publicerat i Vardag;
Hoppas allt är bra med er:) Det blir inte så  mycket skrivande här nu tyvärr. Jag hinner ju knappt sitta vid datorn. Jag är hemma vid sex på kvällen och då är det så mycket annat som ska göras. Men jag skriver när jag har tid och kommer ihåg;)

Nu har en nymfbebis flyttat iaf. Känns jätte sorgligt:'( Men jag vet att han kommer få det bra där och jag kan hälsa på när jag vill.

Ikväll blir det en tidig kväll. Jag är trött som fasen. Vi har öst in hur mycket spån somhelst idag på klubben och det är hur mycket som helst kvar. Jag kommer nog ha fin träningsvärk imorron. Men då känns det att jag gjort nåt iaf;) Idag fick jag en pannlampa av älsklingen så nu slipper jag gå och lysa med ficklampa när jag ska till och från jobbet!:)

Ha de bäst och sov så gott så hörs vi kanske imorron♥

Det är verkligen sorgligt och pinsamt hur en del gräver sin egen grav.. Hittar inga ord!!