Long time..

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Jag har ingen större blogglust just nu faktiskt och jag är inte fullt lika glad som jag var sist jag skrev:( Tyvärr är det inget jag kan ta upp här. Men det är bara att ta nya tag och blicka framåt och hoppas att man rider ut det. Huset går det framåt med sakta men säkert. Det var så mycket mer än vad jag någonsin förstog att det skulle bli. Men köket är så gott som klart nu så snart är det bara tapetseringen som gäller innan vi kan flytta in:)

Mötet fick en annan vändning och det är så rörigt just nu på den fronten så jag orkar inte ens gå in på det. Men funkar inte det vi kom överens om så är det kost&städ som gäller. Allt känns bara så långdraget och jag vill bara komma ut och jobba nu.

Alex är hemma och är sjuk nu. Jag såg direkt på han när han kom ner att det inte var bra. Han har ont i huvet och halsen och nu ligger han uppe och sover.

Ungarna växer och frodas:) Jag ska ta upp dom och gosa lite nu. det är sjukt vad tam dom är. Dom sitter och sover i handen och är hur go som helst. Dom är så söt! :)

Ha en toppendag! Kram på er!

Fredag igen då:)

publicerat i Vardag;
Japp, fasen vad veckorna går fort. Den 24e närmar sig med stormsteg och jag är faktiskt lite pirrig inför det. Det kommer bli jättetidiga mornar om jag ska jobba i Bergsjö eller Gnarp. Hoppas ju på att det blir i Harmånger. Jag är ju ingen vidare morronmänniska som ni nog förstått;)

Jag har eldat nu på morron så det känns som det är 800 grader här inne typ. Men skönt det också. Jag ska snart gå till huset och skura ur skåp och fortsätta med målandet. Köket är nästan klart nu iaf. Fick in nästan alla skåp igår.

Så vad ska alla göra ikväll då?:) Vi blir väl i huset så om ni ska ut på nå bus får ni busa från mig med;D

Ha de bäst så länge! Puss&Kramen ♥



En trött och sliten Jennie:/ Stackars mig!! ;)

Abstinens!!

publicerat i Vardag;
Jag skulle nog kunna döda för en jättemugg med kaffe nu känns det som. Jag går som en dimma typ känns det som. Det är ju helt sjukt vad kroppen blir beroende, man får ju för fan t om ont i huvet:/

Nu när jag kom hem från huset och skulle äta gröt hade nån av hundarna tuggat sönder min läppglans från H&M:( Jag hittade den igår i Stefans firmabil och blev överlycklig oxå äter hundarna upp den idag! Så typiskt:( Den är världens bästa och både luktar och smakar gott ju;)



Älskar den!!



Den fick jag igår :D



Målning!

publicerat i Vardag;
Gomorron på er:) Seg som fan är jag eftersom jag glömde köpa kaffe igår. Men jag är för lat för att gå upp på byn och köpa också så då får man ju skylla sig lite själv:P

Idag är det målning på gång i huset. Det kan ju bli spännande;) Men det är ju bara grundmålning så det kan inte bli så mycket tok. Jag knäpper lite kort och lägger ut sen så ni får se:)

Ha de bäst så länge! Puss&kram♥

Lycklig!!

publicerat i Vardag;
Gomorron på er!! Hoppas ni sovit lika gott som jag:) Imorse kom det bara över mig hur lycklig jag är och hur myckert jag älskar min familj! Allt börjar äntligen flyta på. Den 24e börjar jag jobba!! Ni anar inte hur länge jag längtat efter ett jobb och jag hade nästan gett upp det. Men nu äntligen. Man ska aldrig tappa hoppet:) Snart flyttar vi till huset, det ska bli  helt underbart med ett stort kök. Längtar som en tok tills vi kan flytta in:D Jag har nog aldrig vart såhär lycklig!!

Nu ska jag kleta på mig lite mascara och sen bär det av till Sundsvall en sväng. Jag har städat i holken och gosat med mina nymfbebisar. Dom minsta har också börjat växt på sig rejält nu:) Dom blir bara gulligare och gulligare för varje dag.

Mattan i köket är lagd nu, så idag ska köksskåpen in och sen blir det målning och tapetsering. Klockan tre ska jag på föräldrasamtal med Alex. Så det är en ganska fullspäckad dag idag med:)

Ha en toppendag alla!!

♥ Ni är mitt allt ♥

Sov över.... :/

publicerat i Vardag;
Gomorron på er! Guuh, vilken morron.. Jag vaknade och gick ner och kollade på telefon och sen på toa. Då kommer Alex ner och säger att klockan är åtta. Faaaan!! Då ringer det in för Alex. Jag var så trött när jag gick ner så jag reflekterade inte ens på att klockanvar så mycket. Det blev förstås panik och jag som inte funkar ändå på morron:/ Jag ringde Alex skola och sa vi sovit över. Alex fröken  är verkligen toppen:)


Jag har pratat med min kuss som bor i Umeå om all skit. Jag fattar inte att en parasit som den där mannen (vet inte ens om man kan kalla han man) kan få fara fram som han gör. En enda börda för samhälle är vad han är
..
Men man ska bete sig som ett svin tydligen så får man alltid som man vill.

"Ett gott samvete är den bästa huvudkudden"

Dra ner

publicerat i Vardag;
Jag ska fan dra ner på snusen rejält. Nu på slutet har jag både rökt och snusat och det är fan katastrof! Men så fort jag är stressad över något eller nåt sånt så kan jag fan inte låta bli ciggen. Men jag vill ju inte röka, det luktar fan oxå dessutom.. Men jag ska dra ner rejält och försöka sluta den vägen. Nån snus om dagen är inte hela världen tycker jag men när man konstant har en snus inne är det lite väl mycket. Rökningen kan jag ge fan i om jag bara bestämmer mig. Det har jag gjort förr:)

Nu ska jag kasta i mig kaffet och sen gå upp till huset. Jag har vart ner på byn och köpt rengörningsgrejer och plasthandskar. Jag hatar verkligen att städa nån annans skit. Särskilt på toaletter. Usch, I don't like!!

Pöss!

Måndagmorron..

publicerat i Vardag;
Gomorron på er :) Finns inte så mycket ork att blogga nu för tillfället. Vi har vart i huset i hela helgen, från morron till kväll. Man börjar känna sig rejält trött nu. Tycker mest synd om Stefan som jobbar på dagarna och sen fortsätter till kvällen i huset:/ Vi har kommit väldigt långt i helgen eftersom mamma och Stefans föräldrar varit där och hjälpt oss. Tack, ni är bäst! ♥

Nymfbebisarna blir bara större och större:) Ögonen har öppnat sig lite på dom minsta också. Tror faktist även dom klarar sig:)

Lördag

publicerat i Vardag;
Gomorron på er!! Jag är tröttare än någonsin och så sjukt ont i händerna plus att jag har småsår överallt och sprickor i nagelbanden. Det känns som händerna gått igenom en köttkvarn:( Jag ska snart gå till huset jag med och fortsätta. Ska knäppa lite kort också idag så ni får se hur det såg ut:) Nä ner och äta lite frukost nu då så kör vi sen.

Ha en toppendag!

Underbart!

publicerat i Vardag;
Nu ligger jag äntligen i min underbara säng. Det har varit fullt upp idag hela dagen och jag är helt slut. Imorron ska vi upp ganska tidigt och fortsätta i huset. Det är mycket att göra men det kommer bli så bra när det är klart. Jag ska lägga upp lite före och efterbilder nån dag:)

Vet inte om jag skrivit det i något tidigare inlägg men nu får man sticka in handen i buren och hålla på med fågelungarna. Förr när man har gjort det har Tara och Flax blivit helt galen typ. Jag förstår inte hur jag ska klara av att sälja nån av ungarna men det måste jag:( Huvudsaken man vet att dom får det bra...

"Skrattar bäst som skrattar sist" ;)

Sov så gott alla ♥

Fredag!

publicerat i Vardag;
Då var det fredag igen! Det är sjukt vad veckorna går fort. Så vad ska alla ska göra ikväll? Här blir det ännu en lugn kväll. Skönt som fan. Det var längesen vi hade så här lugna helger på raken.

Det är nå fel på mellanslagsknappen på datorn! Så himla drygt:/ Nu ska jag kolla riset. Blir ris och kyckling här idag. Tydligen hade dom ätit det på skolan också men det får gå ändå.

Pöss!

Keso..

publicerat i Vardag;
Japp, det måste jag upp på byn och köpa. Men jag känner mig så fruktansvärt slö och det känns som hundra mil upp på byn just nu:P Men det är lika bra att gå nu så jag kan köra på i huset sen. Det är hur mycket somhelst att göra men det kommer kännas helt underbart när det är klart. Jag har sår fulla händerna efter all hamring och skrapning. I helgen kommer mamma och svärmor och hjälper oss att städa:)

En pinne ramla ner i buren idag och jag vet inte vem som blev mest rädd av fåglarna eller jag:O Fåglarna flaxa omkring och jag skrek rakt ut! Jag har städat i holken också och myst med mina små monster.

Nä det här går inte längre. Dax att sätta fart. Vill inte!!

Pöss på er!

Vacker...

publicerat i Vardag;
Hahaha, ja det kan man ju knappast påstå! Men dom kommer bli det iaf:) Men fulsöt är dom iaf ♥






Ögonen har öppnat sig lite på den äldsta :)

Elak!

publicerat i Vardag;
Mina fåglar är nog de elakaste som finns just nu:( Dom fräser och beter sig som tokar så fort man sätter handen i buren:/ Jag ska aldrig mer låta dom få ungar. Dom beter ju sig som småjävlar:P

Jag är bara glad att jag överlevde gårdagen i huset iaf. Jag ramla ner med ena benet genom nån jävla masonitskiva eller vad det var i köket! Jag trodde jag skulle dö av skräck:O Man har sett på tok för mycket skräckfilmer!! Jag hamrade mig typ tusen gånger på handen när jag skulle slå bort kaklet. Hammare och jag går verkligen inte ihop. När vi skulle flytta in här så lyckades jag döna i hammaren rakt i ansiktet. Jag har fullt med sår hela händerna och jag tycker allmänt synd om mig själv just nu!;) Jag hoppas det går mycket bättre idag:/

Jag har nyss gosat med ungarna. Men dom sista växer inte. Dom verkar pigg och äter för fullt men inget händer med dom.. Det är jättestor storleksskillnad på dom.

Nu ska jag spela lite sen sätta lite fart:) Kram på er!

Gomorron

publicerat i Vardag;
Inatt har jag bara drömt massor tok, men jag kan ändå inte riktigt sätta fingret på vad jag drömt. Jag vet bara att det var helt galet! Drömmer man att man tappar en tand så betyder det att man ska få otur, det kolla Malin och jag upp igår:) Stackars Malin som drömde att hon tappade alla tänderna, måste ju betyda massor i massor av otur!;)

Snart ska jag upp till huset och knacka bort lite mosaik eller vad det var. Men gud nu fick jag hjärnsläpp totalt. Jag ska inte blogga påmorron när jag är trött, blir bara tok då:P

Nä nu måste jag sätta fart till huset och sen springa upp på byn och köpa majs, keso och sånt till fåglarna. Dom äter hur mycket somhelst nu när dom har ungarna. Konkurs!!

Älskar dig så obeskrivligt mycket älskling ♥

Energi tack!!

publicerat i Vardag;
Usch vet inte om jag älskar hösten så jävla mycket egentligen:( Det kanske är nå skit jag lurat i mig själv för att ens överleva hösten.. Jag blir trött, deprimerad och glöden är som bortblåst! Visst det är vackert med färgerna men hur länge vara det liksom:/ Muntert inlägg;) Men skitsamma, så är det iaf. Det är väl bara att ta sig i kragen och rycka upp sig. Det är man ju världbäst på.

Den 24e ska jag iväg på möte om anställning iaf. Först blir det praktik ett tag, så något positivt händer det ju iaf:) Nä nu ska jag iväg och riva lite tapeter och avreagera mig lite på dom. Det är alltid bra att avreagera sig på nåt;) Jag har gosat lite med mina fågelbebisar också och städat i holken♥

Kram på er!

Gomorron!

publicerat i Vardag;
Alex är hemma idag från skolan, han har ont i huvet och magen är inge bra:( Stackarn.. Idag har vi möte på skolan också, hoppas det går bra. Jag är trött som fan och vet knappt vad jag skriver typ. Ungarna växer och mår bra men jag måste ju erkänna att dom är faktiskt inte så söt:/ Hahaha, dom är faktiskt ful just nu och ser allmänt rolig ut!! ;D Men snart kommer dom bli jättesöt bara dom får lite mer fjädrar:)

Nu ska jag gå ner och fika lite och kamma håret. Det kan verkligen behövas, jag ser alltid ut som en naturkatastrof på morron:P Sen bär det av till nyhuset.

So long!

Öppnat ögonen

publicerat i Vardag;
Nu har den äldsta av bebisarna börjat öppnat ögonen!! Sååå sött:) Dom andra växer och blir större också så alla kommer nog klara sig. Känns så skönt!

Det har varit en lugn och skön helg. Igårkväll körde vi folk mest och låg hemma och kolla på "Arga snickarn". Haha, vilket lördagsnöje. Men skönt att bara en lugn och nykter helg. Idag har vi vart i huset och hållt på lite. Känns underbart att vi äntligen kan börja. Nu sitter Alex och Stefan och kollar på skotrar på YouTube och jag har suttit och spelat Empire. Ovanligt va;)
Det är värsta mysvädret ute ju med blåst och regn (tror jag), lät som det regnade nyss iaf;P Nä nu ska jag läsa lite bloggar och sen blire kvällen. Ny vecka imorron, hoppas dom hör av sig från AF nu snart så jag får börja jobba nångång!!

Ha de bäst alla♥

111008

publicerat i Vardag;
Alla äggen är nu kläckta. Även det tredje ägget. Men jag har en känsla av att den inte kommer klara sig:( Den är så liten och jag känner det bara på mig. Den verkar inte redo på nå vis, som den stannat till i utvecklingen:(

Tredje ägget..

publicerat i Vardag;
Gomorron på er!! Ryggen och nacken håller typ på att ta död på mig idag. Inge kul alls kan jag lova!! Det tredje ägget är inte kläckt än. Det sista ägget kläcktes inatt så jag tycker det andra ägget skulle kläckts redan. Så fort dom gått ur holken måste jag kolla ägget. Flax är så jäkla elak när han sitter där inne med ungarna så det är ingen idé att ens försöka få ut han:P

Snart ska vi gå till nyhuset och hålla på lite:)

Troligen

publicerat i Vardag;
Gomorron på er!! Det verkar som det blir fyra ungar ändå:) Det tredje ägget håller på att kläckas och det fjärde hör man pip och pickningar i. Så gulligt<3

Nu är det snart dax för skogsprommisen igen. Jag känner mig inte alls upplagd för det. Jag har så sjukt ont mellan skulderbladen och upp mot nacken. Känns som kotorna är helt ihoptryckt. Kanske blir bättre om man går ut och rör lite på sig. Det är ju så sjukt underbart väder ute:)

Kram så länge ♥

Äntligen!

publicerat i Vardag;
Nu har jag precis kommit hem från stallet. Hovslagarn kom idag och fixade Idas hovar. Det var verkligen på tiden, hon ska då aldrig mer gå barfota kan jag lova. Hon har för dåliga hovar ffram för det. Så nu verkade han henne så blir det vinterskoning när det är dax. Jag får rida henne på täckterna så länge. Jag red en sväng idag oxå med barbackahjorden bara. Det var ju ingen hit när hon reste sig och hoppade. Men jag får så himla ont i knäet när jag rider med sadel, det måste vara att det blir fel vinkel eller nå.







Imorron får vi börja på i huset!! Yippiiiieeeee:D


....

publicerat i Vardag;
Nu på morron har jag vart till faster och surrat lite skit med henne och sen på apoteket innan jag cyklade hem. Fasen vad jobbigt det är att cykla! Trodde allvarligt jag skulle dö efter varje backe!! Jag går hellre fan fem mil än att cykla. Men det går såå mycket fortare att cykla så ibland måste man:/ Flåset är väl inte det bästa kan jag erkänna. Men det skyller jag på att jag röker ibland. Mina stackars tår mår lite bättre idag så jag ska snart ut på min skogspromenad . Det är ju så underbart väder. Det känns som jag har tusen saker att göra idag och klockan tre ska jag och Alex vara i stan.

Just nu sitter jag och dricker grönt te, svingott är det! Det var skitlängesen jag drack te. Jag har bara hinkat i mig massa kaffe. Tror faktiskt det är mycket nyttigare med te. Jag ska dra ner rejält på kaffe, men inte morronkaffet! Då lärer man aldrig vakna till liv:)

♥ Bebisarna piper för fullt i holken ♥

111004

publicerat i Vardag;
Alldeles nyss kläcktes det andra ägget!! Så nu har vi två dunbollar i holken♥ Det känns väldigt nervöst det här eftersom det är första gången för båda fåglarna och oss:/ Jag trodde verkligen inget mer ägg skulle kläckas. Ett är obefruktat, det vet vi men det kanske blir tre ungar då:) Ett befruktat ägg är kvar. Jag har då lärt mig att man inte ska tro blint på forum, för efter fförklaringarna man fått där trodde jag ungarna var död i äggen. Vilken himla tur att man avvaktade!!

Ikväll var jag på Hälsokväll hos Erica. Det var mysigt som vanligt med folk och smaskiga frukter. Jag glömde ju såklart att knäppa kort men det gjorde inte Erica;)

Nä nu blire sängen. Nattinatti!!

Ont:(

publicerat i Vardag;
Gomorron på er!! Just nu sitter jag och funderar hur fasen jag ska kunna ta skogspromenaden men mina stackars lilltåar. Jag har skavsår på båda två och det svider som fan:( Tar jag foppatofflorna gör det så jävla ont med all sten på vägen. Jag ska plåstra om dom och cykla till mamma en sväng så får vi se sen:)

Ungen mår bra:) Den äter och sover typ. Den är så söt när den piper! Inget mer ägg har kläckts än, kläcks det inge mer idag tror jag inte det blir nå fler ungar. Räcker gott och väl med bara en;)

Nä nu ska jag sminka mig lite sen sätta fart! Ha en toppendag♥

111003

publicerat i Vardag;
Dom verkar fixa att sköta ungen bra. Peppar peppar!! Dom matar den tillsammans men det verkar bara vara Tara som ruvar på den. Jag hoppas verkligen det lilla livet klarar sig.



Lite suddiig bild men där är den ♥

Små pip i buren!! :D

publicerat i Vardag;
Imorse när jag gick ner hörde jag små ynkliga pip i buren och när jag tittar in är ett ägg kläckt!!!! :D Trodde inte ens det skulle bli nåt ju. Nu är det bara att hålla tummarna för det lilla livet♥ Undrar om det bara blir en unge. Det måste vart det sista ägget hon la som är kläckt nu:) Så fort jag får en möjlighet ska jag knäppa ett kort.

Alex sitter och svär på sitt TV-spel, Nero ligger och smaskar och låter som ett tröskverk så allt är i sin ordning här:P Så fort Alex har cyklat på skolan ska jag ta en skogspromenad med hundarna och sen iväg till stallet och ta en tur på Ida.

Ha en bra dag alla! :)

Matlagning på g!!

publicerat i Vardag;
Fiskpinnar och mos, värsta lyxmiddan! ;) Nu har vi äntligen fixat med Tv-antennen och sånt jox så vi har
TV igen. Jag är så glaaad:D Nu kan man börja följa alla värdelösa TV-serier igen på kvällarna:P

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Vi har städat och grejer bara.

So long!!

Väntar..

publicerat i Vardag;
Just nu sitter jag och väntar på min kära mamma. Vi ska åla till Iggesund och bada med vildarna:) Ska bli roligt!

Igårkväll tog Alex och jag en promenad med Nero till mammsen också pyssslade jag om Ida lite. Hon kom i full fart mot mmig i hagen när jag ropade på henne. Finns inga ord hur mycket jag älskar den hästen<3 Mamma och några till åt surströmming. Fy faaaan säger jag bara vad det stinker!! Fattar inte hur man kan äta något som luktar så illa:/

Guuh vad jag hatar att vänta. Tiden går ju såå sakta då!

Här kommer lite kort ifrån igårkväll:)










Busungen min♥