130703

publicerat i Vardag;
Imorse var jag som en död sill när jag skulle upp till jobbet, men det känns skönt att ha börjat med utmockningen så man kan gå på semester nån gång. Jag har egentligen inte råd med nån semester eftersom jag inte hunnit jobbat ihop nån än men jag måste bara ha semester och ladda batterierna lite. När jag kom hem från jobbet gick jag till mamma och hjälpte henne med veden. Vi fick in rätt mycket faktiskt. Tänkte gå dit imorron oxå och hjälpa henne så hon får in den nån gång.
När jag kom till stallet tog jag en tur på Skorpan, det var helt underbart att komma ut. Rastlösheten försvann på en gång:)
Nu ska jag snart försöka sova.
Natti natti alla <3

Världens längsta dag

publicerat i Vardag;
Fy fasen vad den här dagen går segt fast jag har sjort hur mycket som helst känns det som. Jag har varit till stallet, tagit en promenad med Sara, varit till stan med mamma och blivit lite fattigare, städat i stallet här hemma och nu sitter jag med toning i håret. Ändå  känns det som tiden bara kryper fram:/ Toningen ska sitta i en kvart till och sen åker jag till Skorpan och smörjer in henne för kvällen och slår ihjäl lite tid. Jag har ju bestämt att hon ska få sommarvila nu så bara därför är jag så ridsugen så jag håller på att smälla av. Så typiskt!
Jag just nu med toningen i håret :)
 

Hästrallyt

publicerat i Vardag;
Hästrallyt gick verkligen kanon med Skorpan! Jag trodde inte ens jag skullekunna starta med tanke på att hon var helt galen när jag red dit henne. Hon kastade sig för allt och var mer galen än någonsin. Men sen när vi kom fram var det som att trycka på en knapp så lugna hon ner sig helt och skötte sig så himla bra hela tiden. Vi kom nog sist i placeringarna men det gör mig inte ett dugg eftersom jag hade ett ett enda mål och det var att ta mig runt båda dagarna:) Så nu äre bara att ladda upp till nästa år!
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma, vi ska åka en sväng till stan och köpa hästsalva och grejer. Alltid lika mysigt med våra stadsturer :)
Ha en toppendag! <3