Sliten

publicerat i Vardag;
Japp trött som satan sen igår men kul vare, skönt med en hemmafest för en gångs skull. Kan man dyka isäng nörd man behöver; ) Jag provade nya martingalen på Skorpan idag och den var toppen plus att sadeln som fick låna av Madde satt oxå skitbra. Bra bra! !
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och börja ladda för nya äventyr i Gnarp ikväll:)
Ha en toppen kväll alla♡


...

publicerat i Vardag;
Är för trött för att komma på en rubrik nu;) Det är redan torsdag, fasen vad dagarna går fort! Sitter nu på bussen på väg till jobbet å längtar till nästa helg när marknaden är!! Nästa vecka kommer nog inte gå lika snabbt är jag rädd för! ;)
Nä nu ska jag dö en stund innan det är dax att hoppa av i kylan. Nu regnar det oxå! Skiiit!!!
Ha en toppendag♡
Gomorron

publicerat i Vardag;
Trött som ett as men jag är uppe iaf å inte sämre! :) Igår när jag satt hos frissan trodde jag allvarligt att jag skulle dö. Jag hade frossa å ont i hela kroppen.
Igår kom paketet från Börjes:D Hovtjäran jag köpte verka vara grym, jag skickade ju även efter ett pelhambett så jag ska testa det några gånger å se hur hon känns på det. Jag är egentligen emot skarpa bett men jag ska ge det en chans iaf å känns det inge bra får jag sälja det vidare bara.
Kramen ♡

På jobbet

publicerat i Vardag;
Sitter på jobbet å känner mig mer död än levande. Känns som man egentligen skulle ha stannat hemma men jag har fan inte råd. Jag mår illa, snorig som attan å alldeles skakis:/ Ingen mat har jag med heller å jag lärer knappast orka gå ner på Ica. Men jag ska klippa mig idag iaf så nåt positivt äre ju iaf;)
Kramen ♡

Hej igen!

publicerat i Vardag;
Nu har det vart ett uppehåll här igen men nu tänkte jag försöka göra ett nytt ryck.
Igår åkte jag å Stefan till Gävle å köpte en cross oxå åkte vi till Elgiganten i Valbo å jag köpte en Samsung Galaxy s3!! Jag bara älskar den här telefonen:D Men den var jäkligt dyr så lite ångest har jag!
På kvällen for vi till Danne på fest å sen åkte vi till Linus på födelsedagsfest å det var skit mycket folk där. Så det var skojigt. Jag kan ju meddela att jag har vart jätte dålig idag;) Usch jag har typ legat halva dan, men sen när man fick lite mat i sig blev det bättre.
John å Maria har varit här med barnen idag å Maria hjälpte mig med lite appar till mobilen. John tyckte vi var skit tråkig. Haha! ! Sen när dom for tog jag å Jessica in hästarna p pysslade om dom lite å gav dom kvällsfodret å nu ligger jag här. Älsklingen skicka precis å fråga om vi skulle se en film så så får de bli:)
Ha en toppenkväll alla! Kramen♡