110729

publicerat i Vardag;
Fortfarande inget vatten och vi kommer nog inte få det på några dagar heller. Alex är fortfarande hos mamma och jag saknar han som fan:( Jag har skitont i magen och det mesta känns mest piss nu rent ut sagt.

Idag när vi var i Sundsvall köpte vi färg och handtag till skåpluckorna i köket. Jag lägger ut kort på¨det imorron:)

Det var en frontalkrock idag vid mamma. Usch vad sånt är otäckt! Men jag hoppas det gick bra iaf. En hade fått åkt in med ambulansen som jag fatta. Inte trevligt alls..

Nu ska vi snart hoppa isäng och sova. Jag börjar jobba nio imorron.

Ha de bäst och sussa gott!

Gomorron!

publicerat i Vardag;
Vi har fortfarande inget vatten och jag börjar bli skapligt less det här nu. Det går ju inte typ att finnas utan vatten. Det enda jag kan tänka på just nu är att ta en dusch :/

Idag ska vi till Sundsvall och besikta bilen. Jag älskar att åka bil så det kommer bli helt toppen:)

Nu ska jag hålla tummarna för att vattnet kommer igång idag, annars vet jag inte vad jag gör!!!

Puss!

Ett tag sen

publicerat i Vardag;
Det var ett tag sen jag skrev här nu. Känns ändå inge kul att skriva om man känner att man måste. Vi är utan vatten iaf, så himla drygt!

Idag har jag jobbat och efter jobbet åkte vi till Erik och Erica och grillade lite. Det var jättegott som alltid. Nu är vi hemma och jag håller typ på att krypa ur skinnet. Hade tänkt tagit en promenad men hundarna men det är för varmt. Nero ligger i hallen och flåsar som en tok stackarn:(

Lite bilder då:)







Pöss!

110720

publicerat i Vardag;
Är så seg så jag inte orkar skriva så jag lägger upp lite kort istället från igår med brudarna! ;)







Utgång!! :D

publicerat i Vardag;
Ikväll blire utgång med brudarna Johanna och Jennie! Ska bli sååå sjukt roligt. Det var typ två år sen jag var ut sist. Men det var väldigt oplanerat så jag får låna skor och klänning av Johanna och Jennie får stå för sminket;) Men oplanerat brukar vara roligast så nu kööööör vi!! ;)

Kram på er♥

Tisdag

publicerat i Vardag;
Usch va sjukt trött jag är. Jag har precis försökt ätit mackor men jag fick typ inte i mig något. Så om en timme håller jag på att svälta ihjäl typ. Nero ligger på golvet och försöker fånga en fluga. Hahaha, hade nog gått bättre om han orkat rest sig upp och fångat den;)

Nu ska jag göra mig ordning och sen gå till mina älskade jordgubbar. Efter jobbet kommer Johanna för vi ska göra hårförlägning på henne. Hon kommer bli så fin:)

Gomorron på er!!



Gomorron

publicerat i Vardag;
Jag har sovit som en stock inatt. Ha rinte ens haft datorn gått igång och somnat till en serie. Det var skönt att bara ha tyst en gång när man ska somna oxå faktiskt. Idag ska jag jobba elva till fem så det känns skönt att va uppe i tid och slippa stressa.

Igår kväll var jag helt slut. Äckligt trött var jag, kändes som inte ens benen bar mig när jag skulle gå och möta Alex. Man bara stappla fram typ. Jag försökte ignorera disken när vi kom hem men det gick inte så jag fick ta den innan jag gick isäng.

Idag efter jobbet ska till stallet och pyssla om Ida. Sen blir det nog hem och se en film med Alex.

Hörs ikväll!

Väghelvete!

publicerat i Vardag;
Det går fan inte gå efter Steringsvägen nu med foppatofflor!! Det gör så jävla ont av stenarna dom lagt på vägen! Man går för fan som Halta Lotta:( När man väl kommit ifrån vägjäveln och är inne i skogen äter myggen upp en ist. Stannar man så har man mygg i min, näsan öronen och jag vette fan allt! Usch det var ingen skön promenad ikväll kan jag lova:(

Idag red jag Ida. Det gick bra förutom att hon tycker att det ska gå mycket snabbare än vad jag tycker;) Men det var skönt att komma ut på. Fiinns inget bättre sätt att rensa tankarna på. När jag ridit klart åkte vi på Ica och sen hem. Jag städade badrummet och sånt innan jag körde igång med maten. Lite dålig planering eftersom det vart toksen mat. Vi åt Tacos, smarrigt värre! Sen bar det iväg på helvetespromenaden....

Gomorron igen då :)

publicerat i Film & Musik;
Jag är  hur trött somhelst, tog en evighet att bara komma in hit eftersom jag skrev både fel lösen och mejl typ fyra gånger. Dom ska ju matcha också:/ Det är för tidigt att hålla på med sånt här den här tiden!

Nu ska jag snart iväg och jobba bara jag gjort nåt åt håret, ser typ ut som jag fått tusen elchocker på håret! Haha så går det när man lägger sig med blött hår. Efter jag jobbat klart så ska jag till Ida och ta en sväng i skogen. Längtar!!

NU ska jag sätta fart. Kram så länge :)

110713

publicerat i Vardag;
Idag var jag till min älskade häst och pysslade om henne lite och gav henne kraftfodret. Hon är helt galen i det nya fodret hon får. Hahaha, hon är verkligen en häst med temperament! Hon blev riktigt sur när fodret var slut. Det är bara ett friskhetstecken det ;) Efter jag vart hos hästen gick jag till faster en sväng och prata om allt möjligt. Det är sorgligt hur långt folk kan gå. När man ser alla varningstecken rakt framför näsan på en och när dom själv vart i den sitsen själv. Men alla har ett eget val, hoppas bara att dom vet vad dom gör:(
Efter jag vart hos faster gick jag och jobba. Maria och Jennie kom en sväng och höll mig sällskap. Det var verkligen svinkallt att sitta där idag. Hoppas på mer värme imorron:)

När jag kom hem från jobbet gick jag upp på byn med Nero och var riktigt hurtig, när jag kom hem åt jag en Billys. Mindre bra de då:( Men jag får trösta mig med att jag rör mig och då kan man äta en billys ibland. Dom är ju sååå gooooda!!

Nu ligger jag i sängen med en kopp kaffe. Inte så smart när man ska sova kanske, fast jag tror inte jag blir så påverkad av det. Har gjort det förr och somnat som ingenting så det ska nog gå bra nu också.

Nu ska jag skriva lite på min andra blogg. Ni har kanske sett att den är låst. Men ingen har lösen till den, bara jag. Det känns så skönt att ha den som min egen alldeles privata dagbok.

Gonatt på er! Hoppas ni sussar skönt när det är dax♥

Gomorron

publicerat i Vardag;
Jag vaknade vid åtta ungefär, känns skönt att komma upp i någorlunda tid. Funderar på att ta en skogspromenad med hundarna innan jag ska gå till stallet. Jag börjar jobba klockan två så jag hade tänkt att försöka hinna med Ida innan. Det är soligt ute iaf men det blåser lite. Jag hatar verkligen blåst, det får hellre regna. Men jag ska börja sätta fart med allt:)

Hörs å störs senare!






Skön kväll igår

publicerat i Vardag;
Igår tog vi hundarna och åkte till stugan å sov där. Hundarna var jätteduktig i båten. Nero var väl lite styrig när vi skulle iland men det gick bra:) Vi hade en supermysig kväll tyckte jag! Stefan var nog mest uttråkad han misstänker ja;) Hihihi smällar dom får ta de ibland:P

Idag blev det inge jobb för mig eftersom det vart strömavbrott på Ica. Så  jag tog Nero och gick runt byn med Maria istället. Han behöver se lite folk och sånt. Han börjar bli lite väl framfusig. Det är intee bra att bara låta dom springa lös i skogen. Dom får ju inget koppelvett! När jag kom hem gjorde jag Korvstroganoff och ris. Det var längesen vi åt det. Ikväll blir det myskväll och film med Alex. Det ska bli så mysigt.

Skriver mer sen. Sitter vid Stefans dator och skriver och hans tangentbord är helt cp. Går inte att skriva med det ju:( Lägger ut lite bilder sen också:)

So long♥

Finns inte

publicerat i Vardag;
Idag finns det inte så mycket att skriva om faktiskt. Man har såna dagar också, så varför ens skriva nå. Men det gör jag ändå:) Jag jobbade förmiddag idag och sen gick jag och Maria Nordanå. Jag kände att man inte hade mycket ork och hostan ska vi inte ens prata om.. Försöka lägga ner rökningen igen. Jag har rökt varenda dag nu ett bra tag och jag mår verkligen inte bra av det. det vet jag men ändå fortsätter man. Då får man liksom skylla sig själv!

Lite förändringar är nog på tiden...

110710

publicerat i Vardag;
Det har verkligen varit en skitkul helg men jag är trött som satan nu! Blev inte många timmars sömn fredagnatt och i lördags var vi hos söta Madde och kom hem vid typ ett två tiden ungefär. Kollade inte ens på klockan så jag vet inte. Det var meningen vi skulle planera om Borgvattnet men vi surra mest om allt annat vi;)
När vi var på väg till Madde kom Maria på den lysande ideén att vi skulle gena över Karlsberg och det kommer vi aldrig göra om medans det är sommar iaf! Vi var helt sönderbränd av brännässlor och det var inge kul kan ja lova. Vi fiick panik och bara sprang och jag tappade min foppatoffla:( Så den fick jag vända efter. Hualigen! Man ska alltid lära sig den hårda vägen:P

Idag har vi varit ute i stugan en sväng och kollade på när dom höll på att fixa med flytbryggan. Det är alltid lika mysigt där.

Imorron kommer äntligen Alex hem! Har saknat han så mycket. Det var längesen jag var borta från han såhär länge. Men imorron kommer han äntligen hem :)

Här kommer lite kort från helgen.















Allt gick bra!

publicerat i Vardag;
Jag var så sjukt nervös idag när vi skulle lasta Ida. Rädd för vad vetrinären skulle säga, att det inte fanns något att göra för henne och allt sånt. Men det gick verkligen bra allting. Hon tyckte att hon var i jättefint skick och att hon fick i sig allt hon behövde med tanke på hennes fina hull och allt. Hon gjorde det hon kunde med tänderna och det märktes stor skillnad när hon var klar med henne och hon åt gräs utanför och hö i transporten. Hon var helt otrolig när vi lasta, bara gick på som ingenting och lika när hon skulle ur också. Man har ju världens bästa häst:)
På vägen hem köpte jag seniorfoder åt Ida och koppel och sånt åt hundarna. KONKURS typ men va fan:) Man handlar åt djuren så man blir utan själv, men vad ska man göra då:P

Vad ska alla göra ikväll då? Själv blir det nog nåt glas vin tror jag. Måste ju värma upp tills jag ska vina med brudarna imorron;) Det ska bli kul som fan. Längtas!!

Nu har jag precis svullat i mig två hamburgare, var gott som sjutton det med lök och grejer.

So long ♥

Gomorron! :)

publicerat i Vardag;
Nu har jag precis vaknat och masat mig ner och hämtat lite kaffe. Pappa kommer om en timme typ så då måste jag vara klar. Jag är så nervös, vet inte riktigt varför. Det var ju längesen Ida åkte transport, tänk om hon inte sköter sig där.. Men det tror jag nog, hoppas iaf:)

Det är mulet som fan idag. Skönt det med så blire nog kanske mindre med broms och sånt skit. Jag är inge bättre i förkylningen men halsen är bra nu iaf. Skönt det!
Nä jag är för trött för det här:)

Ha de!



Sinnessjukt!!

publicerat i Vardag;
Hur fan kan man kalla sig för man när man ger sig på kvinnor och barn?? Du är så jävla patetisk så det finns inte! Men du försöker väl bara provocera så du ska ha något nytt att komma med i Hovrätten! Och din patetiska sambo har sin fjantiga blogg och spyr galla och försöker snacka ner allt och alla och vågar inte ens stå för vem hon är! Guuuh va tufft. Jag hoppas verkligen ni får hjälp nångång och jag önskar man kunde spola tillbaks tiden så man aldrig hade behövt haft nåt med er två att göra!

Imorron äntligen!!

publicerat i Vardag;
Imorron ska vi vara på kliniken med Ida och fixa till hennes tänder!! Det ska bli så skönt, vi har väntat på det här så länge så det känns nästan ofattbart att det är imorron vi ska dit:) Allting är fixad med transport och bil. Men jag är lite nervös också. Tänk om vetrinären säger att det inte går att ordna. Då vet jag inte vad jag tar mig till:( Jag fick henne när jag var tio år och hon har alltid funnits där. Finns nga ord för hur mycket hon betyder för mig♥

Idag har jag inte mått nå bra alls. Höll typ på att svimma kändes det som när jag gick till jobbet. Men jag har gått på Ipren och Alvedon hela dagen så jag lever. När jag jobbat klart åkte vi till svärfar en sväng och jag passade på att sätta mig och läsa lite på altan där. Jag saknar en altan som fan, det är så skönt att sitta ute på dom. Men det kommer väl en sån också med tiden:P När vi kom hem for vi och hämta pizza och smaska i oss och sen har jag skura golven och donat på. Nu sitter man här och känner sig mer död än levande men jag får väl skylla mig själv:P Ibland kan jag bara inte ta det lugnt.

Alex kommer inte hem förrän på måndag. Känns så tomt hemma utan han:( Men han har det kul och det är det viktigaste! Idag hade dom åkt skateboard och sånt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt.

Kram!

Jag borde..

publicerat i Vardag;
Jag borde ju egentligen bara stanna hemma idag.. Jag har ont i halsen och kroppen och när jag hostar kännns det som någon karvar i halsen typ. Det är ju för vi legat i korsdrag på nätterna kom jag på igår när vi la oss. Och inte lite korsdrag heller. Men man blir ju fan galen på värmen, hatar när man ska sova och allt bara klibbar fast. Då får man panik typ och slänger upp allt och tycker det "fläktar" så skönt och sen vaknar man och är så förkyld så man överväger om man är döende:/
Men men är huvet dumt får kroppen lida! Det har man fått lärt sig såå många gånger;) Nu ska jag snart gå och jobba fram till två.

Ha de bäst!



Saknar min fina blogg ju!!

publicerat i Vardag;
Blir så sjukt irriterad på att jag känner att jag inte kan blogga på den här bloggen för en enda idiot! Det var en som frågade mig idag varför jag ens bryr mig om att hon är inne och läser. Jag kan inte ge ett riktigt svar på det. Jag behöver inte låtsas att allt är så jävla perfekt iaf. Har jag en dålig dag så har jag det och jag behöver inte sitta och hitta på nåt "fantasiliv" om att allt är så perfekt för det är det inte alla dagar.

Så jag kommer fortsätta skriva på den här bloggen också sätter jag lösen på min andra bara:) Så får det bli!

Jag har pratat med min käre son och dom har det hur roligt som helst! Jag blev så orolig när jag ringde och hans telefon var avstängd. Men han hade fått slut på batteri så det var ingen fara. Jag vet att jag är för överbeskyddande ibland men jag tror jag inte riktigt inser hur stor han blivit. Jag hänger inte med på något vis. Men jag är glad att jag lät han åka och jag vet nu att det kommer gå hur bra som helst:)

Känns skönt att vara tillbaka här faktiskt! Ha de bäst så hörs vi snart♥

<3 ILKO <3

publicerat i Vardag;
Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.

När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans
hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska
igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.

Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt
flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som
varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på
ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas...