Slö söndag

publicerat i Vardag;
Imorse tog Clara ut hästarna så jag kunde ligga och sova hur länge jag ville.Det var grymt skönt:) Vi har haft en riktig slömorron med toast i sängen och jag har legat å farmat.Sånu är man fast i spelträsket på facebook igen:P
Jag ska gå och ge hästarna lite mat nu innan det är dax att rida ut en sväng. Sen ska jag hem och läsa lite tror jag. Fick böckerna som fattades ur Isfolket i fredags så nu äre bara att läsa igen. Jag hatar när det blir avbrott eftersom det fattades böcker ur serien. Men nu har jag dom så nu äre bara att läsa igen! Alla borde läsa den serien, den är så sjukt bra!!
Ha en toppen söndag♥
Hahaha, alltid lika lyckad på kort;)
 

Lördag

publicerat i Vardag;
Sitter och funderar på om det kanske är dax att göra lite nytta:) Ska testa att skritta ut Skorpan oxå idag så får jag se om ens skon sitter kvar när vi kommer tillbaka. Den sitter ju bara i två sömmar på den sidan hoven gick sönder. Det värsta är att om hon tappar skon kommer ju hoven gå ännu mer sönder. Jag ska höra med hovslagaren om det inte går att slå in en till sömn. Hon var inge varm imorse iaf:) Ja vi får se hur det går..
 
Älskar låten ♥

Fredag

publicerat i Vardag;
Japp så vare fredag igen! Jag ärlångt ifrån pigg men blåsjävlarna har börjat gett med sig iaf och det är jag så glad över:) Skorpan har stått en vecka nu. Hon är bättre i hoven nu, hon är inte varm iaf. Men jag förstår intehur skon ska sitta kvar med bara ivå sömmar på ena sidan plus att hon har sula. Men jag får rida henne lugnt och där det inte är så mycket sten och sånt. Men det blir svårt att hitta såna vägar här i Stering. Det är ju sten överallt.
Nu ligger jag uppe i sängen och funderar på att slå igång en film, vet bara inte vilken som vanligt:) Tror det får bli en Twilight ändå. Jag trodde ju dom låg på Stefans dator som dog där ett tag men det gjorde dom inte. Gissa om jag blev glad!!
Här kommer bildbomb på mina kära hästar<3
 
Vackra Kickan!<3 RIP <3
 
Ni är min styrka♥

Torsdag

publicerat i Vardag;
Det är torsdag och jag är fortfarande hemma från jobbet.. Orkar inte göra nåt, förkylningsblåsor fulla mun typ och en jävulsk mensvärk på köpet. Älskar INTE mitt liv just nu! Tror jag redan smackat i mig minst tre Ipren sen jag vaknade men ingenting hjälper:( Vill bara gå och gräva ner mig.. Det blir till att bädda ner sig i sängen igen och hoppas man somnar en stund.
So long!
 
 

Söndag

publicerat i Vardag;
Jag är dålig att skriva här nu men det är inge kul när man inte kan lägga ut nå bilder. Men på tisdag kommer vårt riktiga internet iaf:)
I fredafs när Skorpan skulle skos så följde en bit av hoven med när hovslagaren skulle dra bort skon. Hon blödde som en gris stackarn och han som skodde sa att hon haft en trycksöm. Jag vet inte, följer hoven med då eller?!? Han skyllde såklart på den förra hovslagaren. Jag blir så less och nu har hon ett hål rakt in i hoven liksom. Kommer det skit in dit blir det inte bra. Men jag lindar så gott det går, är ju inte så lätt när det är på hoven:/ Aldrig får det flyta på!